ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Braqua
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Nisan 2007 00:30
Son Ziyaret:
13 Haziran 2009 22:48
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Şahin
Doğum Tarihi:
19 Mart 1990
Yaş:
34
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Şahin

SON 10 MESAJI

(resim eklendi)Su köpürüyor.
Üstündeki köpüğü çek yeni su ekle hiç bir şeyi kalmaz
beyaz prenses ve lepistes
Aynen diğerleri canlı olmuyormu yani :)
Erkek Lepisteslerim
sera baktopur çok  iyi bir ilaç ama doktor gibi dikkatli koymanız lazım fazlası tüm canlılarınızı öldürebilir . Ama dikkatli kullanılırsa gerçekten güçlü ve hemen tedavi edebilicek bir ilaçtır .
Tetrazonumun rengi soldu:(

Merhaba arkadaşlar 5 tane tetrazonum var ama 1 tanesinin rengi soluk  çizgileri  koyu siyah değil bunun sebebini bilen varmı acaba ? Hastalık ise tedavisini bilen bir arkadaş söyleyebilirmi teşekkürler ..Ayrıca genellikle baş aşşağıya duruyor.

Küçük Yavruları Yakalamak(DIY)
2-3 saniye havasız kalıyor bu da yavruya zarar veriyor ? :D .. Arkadaşlar abartmayın canlı besliyoruz ya biraz rahat olun :)
Hergün bir balığım ölüyor :(

A.s .. Hazır aldım akvaryumu .

Hergün bir balığım ölüyor :(
teşekkürler  bu gün  akvaryumcuya gittim biyo- ich. aldım  80 litre akvaryumum var ve her 20 litre için 10 cc atın yazıyor üstünde  attım ve ilacın büyük çoğunluğu bitti . akvaryumcuya gittim bi tane daha almak için ve çok fazla döktüğümü söyledi ilacın üstünde yazana inanma dedi . yarıya indir ertesi gün 15 cc at dedi
 bu yeterli olur dedi . bir tane 1 platim için geciktim diğerinin ölmesini istemiyorum   ama gidici gibi başka önerileriniz varsa yardımcı olun lütfen teşekkürler ! sağlıklı balıklar.
Hergün bir balığım ölüyor :(
Arkadaşlar merhaba  akvaryumumda bir hastalık var; balıklarımın kuyruklarında beyaz bir leke çıkıyor (biraz büyük beyaz benek hastalığı değil) ve hayvan durgunlaşıyor ve karnı içeri çekiyor sanki hiç yem yememiş gibi  dipte duruyor, dengesiz yüzüyor ve sonunda ölüyor. Nedir bu hastalık ve nasıl tedavi edicem? Yardım lütfen ! Teşekkürler, ayrıca bir balığımında kuyruğu eriyor, onun tedavisine de yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ! ezgixxxxx2007-04-15 17:05:06
beta yı kurtaralım

Çok teşekkürler yarın ilk işim kalın tuz alıp biyo-ichthy0 alıcam (önerilen ilaç bu) yanılmıyorsam benim akvaryum ölçülerine göre benim akvaryum 80 litrelik değilmi ?  buna göre her 10 ltr için 1.5 çay kaşığı atacam  ve tuz atarken vatoz ve çöpçüleri çıkarın dediler tuzu attıktan ne kadar sonra onları geri koyayım teşekkürler ..

beta yı kurtaralım
Arkadaşlar herkes farklı birşeyler diyor ilaç alın almayın  şuna zarar ilaç bunu yapar kesin iyileştirir  biz ne yapacaz peki lütfen net ve kesin bir şey söyleyin teşekkürler .. bnimde 1 balığımda benek var ve kısa sürede akvaryuma bulaştı  yarın ilaç almaya gidicem ve öyle denicem bu arada metilen mavisi dediğiniz şu dezenfekte değilmi ? suyu mavi yapan .. ve ilaç alırsam dezenfekteyle beraber kullanayım değilmi ? ayrıca tuzu falan balıklar sudayken atsak sorun olurmu teşekkürler şimdiden .. !

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.