ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceyda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ocak 2008 12:52
Son Ziyaret:
13 Eylül 2008 15:22
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ceyda sahan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Edebiyat Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

sarı prenseslerim
Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
sarı prenseslerim
İyide bunların hiç biri değil eminim çünkü balığım aldığım yerde sapasağlamdı ve harika görünüyordu. Dayak yeme meselesi daha çok kafama yattı fakat bu sorunu nasıl çözeceğim.
sarı prenseslerim
Yunusumdan küçük snow prensesle neredeyse aynı boyda çok küçük bir farkla birazcık uzun çok değil. Üst yüzgeci ve alt yüzgeci birazcık sökük kumaşa benziyor. Başka sorunuz var mı? Teşhisi koyabildiniz mi?
sarı prenseslerim
Umarım sonuç olarak doğru teşhis olur su dinlenmiş derken bir süre beklemiş mi demek istediniz? Balığımın boyu yaklaşık 3,5 cm falan. Hareketleri ise ana akvaryumda sürekli yukarı aşağı çıkıyordu can çekişir bir vaziyette zaten diğer balığım ters dönmüş bir şekilde ölmüştü. Sonra balığım bir süre akvaryumda inip çıkmayı bıraktı ve yan yattı sonra biraz çabayla tekrar indi çıktı ve yine yan yattı. Sonradan akvaryumdan çıkarıp bir fanusa koydum. Onda ilk etapta yukarılarda yüzmeye başladı sonra yan yattı. Ve şimdide fanusun dibinde uzanmış yani yüzmüyor. batuhanbayram2008-05-04 19:22:24
sarı prenseslerim
Çok sağolun gerçekten aynı olayın tekrarlaması üzücü. Akvaryumumda ısıtıcı ve hava motoru var.
sarı prenseslerim
sanırsam 60-70
sarı prenseslerim
[QUOTE=ceyda]Bugün yolumun üstünde bir akvaryumcu vardı gittim ve iki tane güzel sarı prenses aldım. Bu balığı ilk etapta çok sevmiştim. Balıkları akvaryuma koydum. Bir saat sonra gelip baktığımda akvaryumda sarı prenseslerden birinin öldüğünü diğerinin ise can çekişir bir vaziyette yukarı aşağı çıktığını gördüm. Hemen bir fanusa aldım. Şimdilik yaşıyor gibi görünüyor. Ve bu olay başıma ikinci defadır geliyor. Sizce sebebi ne olabilir? Akvaryumumda sarı prensesim dışında bir snow prenses  ve bir de  yunusum vardı.[/QUOTE]
sarı prenseslerim
Bugün yolumun üstünde bir akvaryumcu vardı gittim ve iki tane güzel sarı prenses aldım. Bu balığı ilk etapta çok sevmiştim. Balıkları akvaryuma koydum. Bir saat sonra gelip baktığımda akvaryumda sarı prenseslerden birinin öldüğünü diğerinin ise can çekişir bir vaziyette yukarı aşağı çıktığını gördüm. Hemen bir fanusa aldım. Şimdilik yaşıyor gibi görünüyor. Ve bu olay başma ikinci defadır geliyor. Sizce sebebi ne olabilir. Akvaryumumda sarı prensesim dışında bir snow ve bir yunusum vardı.
Köpek balığı & Lepistes

Ya arkadaşlar aklıma takıldı köpek balığıda barışçıl lepistes plati vs. de barışçıl bunlar birlikte yaşarlar mı?

ceyda2008-02-17 23:33:47
lepistes& yunus
Arkadaşlar akvaryumumda lepistes var ve ben yunuslarda hoşuma gitti acaba bir akvaryumda hem yunus hem lepistes birlikte yaşayabilirler mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.