ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
feritkucuk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mart 2008 10:42
Son Ziyaret:
14 Haziran 2017 22:12
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ferit küçük
Doğum Tarihi:
02 Aralık 1980
Yaş:
43
İl:
Giresun
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ya KENDİN dikebilirsin yada HİÇKİMSE eline yanlızca bir iğne bir iplik verebilirim dedi .. TANRI ..

SON 5 MESAJI

Mayalı sistemle CO2 üretmek
Merhabalar mayalı sistemde co2 üretmek istiyorum elimde aşağıdaki linkdeki ürün mevcut .

1. Hazırlamış olduğum mayalı sistem şişesini akvaryumdan aşağı bir seviyedemi  yoksa avkaryumun üzerinde mi muhafaza etmeliyim

2. Linkde görülen difizör işimi görürmü  http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=24840

3. Mayalı sistemi sürekli aktif durumda tutmanın herhangi bir sakıncası olur mu .Şu anda akvaryumumda sadece bitkilerim var fakat akvaryum oturdukdan sonra canlı doğuran cüce vatoz ailesi ekleyeceğim eğer geceleri veya günün belirli bölümünde mayalı sistemi kapatmam gerekirse bunu nasıl yapabilirim malümünüz mayalı sistem de gaz çıkışı olmadığında basınc ve patlama meydana geliyor .

Bu sorularıma vereceğiniz cevaplar ve ilgi alakanız için şimdiden teşekkür ederim .Bol bitkili akvaryumlar dileklerimle.
tropeuslarımın türleri
 Resimlerde bulunan bebeklerim hakkında çevremden farklı yorumlar aldım fakat benim fikrim bemba olduklarından yana forumda bulunan tecrübeli arkadaşların da fikrini almak isterim..
calvus tankında bemıks kullanımı

Kalvus tanklarında vıtamin amaçlı bemiks kompoze kullanımı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

calvus tankı hakkında

öncelikle tüm akvaryum.com ailesine merhaba diyerek başlıyorum söze gercekten akvaryum konusunda bu site gerek makaleleri ile gerek diğer arkadaşların tanklarını gözlemleyerek bir çok bilgiyi buradan edindim ..ve şimdiye kadar akvaryum ve akvaristlik hakkında bildiğim herşeyi silip kafamndan bu site ile yeniden yapılandırdım akvaryum bilgimi. konuyu fazla uzatmadan sorumu sorayım arkadaşlar ben ıkı gün önce akvaryumumdaki astronot balıklarımı akvaryumcuya verdim ..ve şu anda elimde bulunan tankımda kalvus rüyasını yaşamak istiyorum .bu konuda birkaç sorum olacak müsaadenizle öncelikle tankım 75*45*35 ölçülerinde ve elimde su anda hem mercan kırığı hemde ıthal dere kumu var öncelikle hangisini kullanmamı önerirsiniz bir makalede kalvus tankında mercan kırıgı kumu kullanılabildiğini okudum pekı bendeki mercan kırığı  ayni işi görür mü.İkinci sorum ise elimde 45 * 20 civarında bir mango kökü var ve üzerinde baya bi girinti çıkıntı mevcut yani balıklar için ideal saklanma alanları bu mango kökünün su değerlerine artısı eksilerini ve kalvus tankımda kullanılabilirliği hakkında bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim .artı olarak kaya kullanmında nasıl veya ne tarz kayalar kullanmalıyım .ilgi ve alakanıza bilgi paylaşımınıza şimdiden teşekkür eder bol balıklı günler dilerim ..

 
 
Mesajlarınızda imla ve dilbilgisi kurallarına dikkat ediniz. Bu bir forum kuralıdır.
 
 
özkoçak2008-11-30 23:06:45
Görkemli Ada (Island of Glory) Kurulumu
Herkeze bol balıklı günler. Sanırım yukarıdaki akvaryumdan biraz kopye çektim bitince yayınlayacağım .. batuhanbayram2008-05-08 10:17:37

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.