ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mgndoar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2008 13:26
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2015 23:08
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
meriç gündoğar
Doğum Tarihi:
06 Eylül 1984
Yaş:
39
İl:
Kocaeli
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

250 litre tankta 5 adet challenger

SON 8 MESAJI

Mavi Işık Stres mi?
Kardeşim dediğin doru olabilir. Işık rahatsız edebilir. Yunuslarımda mavi ışık vardı ışığı kapattım ve açmadım bi kaç gün sonra iki dişide ağzına yumurta almıştı. Tabiki hani ışık konusunda net bişey söyleyemem ama deneyimim paylaşayayım dedim:))
Challenger davranış sorunu
Mehmet bey bilgilerinizi paylaştığınız için tesekkür ederim. Tankta hiçbir dekor yok sadece aquacley kum var ve bide iki tane küçük çöpçü balığı var. Challengerlar ise 6-7 cm arası. Işıklandırma olarak mavi loş bi ışık kullanıyorum nerdeyse karanlık diyebilirim. Başka sizin önerebileceğiniz bişey varmı?
Challenger davranış sorunu
Arkadaşlar 1 ay önce yavru challengerlar alım 5 adet ama akvaryumun bir kenarında dipte duruyorlar yüzmüyorlar. Yem atınca deli gibi saldırp yiyorlar ve tekrar oraya gidip duruyorlar. Nedeni sizce ne olabilir?
Akvaryumda hava sorunu
Arkadaşlar ben akvaryumda iç filtre ile havalandırma yapıyorum. Ayrıca dış motorum da var. Ama benim Challenger köpekbalığım akıntı olduğu için olduğu için yüzmeden duruyorlar. Acaba dış motorun su veren yeriyle üstten yağmurlama yapsam hava için yeterli olur mu?
dqueen2009-01-09 15:28:58
Akvaryumda havalandırma sorunu
Arkadaşlar ben akvaryumda iç filtre ile havalandırma yapıyom ayrıyetten dış motorumda var ama benim challengerlae akıntı olduğu için olduğu için yüzmeden duruyorlar acaba dıış motorun su veren yeriyle üstten yağmurlama yapsam hava için yeterli olurmu.. mgndoar2009-01-09 13:51:03
Challenger yediği eti çıkarıyor
Teşekkür edrim bilgi için arkadaşım bişey daha srucam ben bunları et yada tavuk kıymasıyla beslesem daha iyi olucak demi bide devamlı etle beslesem olmazmı renkleri biraz açık ben daha koyu renk yapmak üst taraflarını dahada siyahlatmak istiyorum bu da etle beslemekle olmuyor mu yada senin bildiğin başka bi yem varmı????
Challenger yediği eti çıkarıyor

Doğru diyosun.Belkide bişeyden ürkünce cıkartabilirler mi.Ben o çıkardığı etleri sudan alıyım demi yoksa tekrar yerler mi

Challenger yediği eti çıkarıyor
Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba benim 5 tane 15-25 cam arası challenger ım var normal dip yemi atınca yiyorlar güzelce tavuk eti atıncada tiyorlar ama bir süre sonra yediği tavuk etini tekrar çıkarıyor anlamadı gitti yediği eti neden çıkarıyor yedikten 2-3 saat sonra çıkarıyor.Acaba çok et yediklerinden mi çıkarıyorlar çünkü karınları şişiyo yedikten sonra.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.