ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bakaç
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Temmuz 2005 15:22
Son Ziyaret:
28 Mart 2011 15:06
Toplam Mesaj:
110 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış KALAÇ
Doğum Tarihi:
06 Temmuz 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Emlak Müşaviri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TEMİZ TANKLAR SAĞLIKLI BALIKLAR
150*75*60= 3 Leopar Vatos 5 Beyaz Çöpçü 1 Betta
120*50*30= Boş Akvaryum
Barış KALAÇ

SON 10 MESAJI

Türler Hakkında Destek
Peki ya melek seçimi nasıl olur böyle bir akvaryumda?
Türler Hakkında Destek
Şimdi şöyle birşey var dediğiniz gibi akvaryum geniş olduğundan bol bol saklanabilecekleri yerleri yaptım bile.Evin salonuna kurduğumdan dolayı hem bakanlarda bir hayranlık uyandırsın, hem hareketli bir oda olduğundan fazla ürkek olmayan balıklar,hemde uzun süreli balıklar düşünüyorum.Neonlar ne kadar koloni halinde harika gözükselerde bildiğim kadarıyla fazla yaşayabilen yada yaşatabildiğim balıklar değiller.Gönül isterdeki bettalar barışcıl olsaydıda bettalarla doldurabilseydim o akvaryumu.O bettayı ayırma şansım var odamdaki akvaryumu yavru aldığım zaman büyütmek için hazırlayacaktım bettayı bir süreliğine ona alabilme şansım var.Ama yerini doldurabilecek balıklar lazım:)
Türler Hakkında Destek
Evet arkadaşlar yeniden ben:) Uzun süre önce yaşadığım talihsizlik yüzünden kaybettiğim sarı prenseslerimden sonra yeniden akvaryum kurmaya başladım.150*75*60 boyutlarında akvaryum yaptım ve evin baş köşesine kurdum neredeyse maaşımın tamamını harcayarak içine kumunu filtresini ısıtıcısını hava motorunu vs. aklınıza gelebilcek herşeyini aldım.1 hafta kadar boş bir şekilde çalıştı ve 2 gün önce içine 3 leopar vatos 5 beyaz çöpçü aldım tam akvaryumcudan çıkacakken gözüme takılan betta'yıda alamadan yapamadım:) kavanozda acı çeker gibi bana bakıyordu dayanamadım. Şu anda hepsi gayet mutlular ama doğal olarak akvaryum boş görünüyor salı günü nasipse akvaryumu bitkilerle doldurucam sizden isteğim bana bitki tavsiyesi ve balık türü tavsiyesi.Cichlid pek düşünmüyorum,aklımdaki türler Melek,moly,kılıçkuyruk ve tabi canlıdoğuran akvaryumunun vazgeçilmezleri lepistesler:) ağırlıklı olarak canlı doğuran akvaryumu. Ve birazda dipteki görsellikleri düşünerek ; köpekbalığı,labio ve makrakanta arasında kaldım.Tabi bettamıda yalnız bırakmak olmaz onada güzel bir dişi bulacağım.Sizce bu balıklardan hangilerini aileme katayım yada aklınıza gelen tavsiyeler.Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
 
Saygılar...
moli

İlk mesajla ikinci mesaj arasında sadece 6 dk var biraz sabırlı olursanız bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir.

 

    SAYGILAR

En sonunda

Arkadaşlar en sonunda dün öğlen saatlerinde balığımı kusturdum.Yalnız okuldan dolayı geç kalmışım yavruların keseleri bitmiş hemen kusturduktan sonra gidip artemia aldım bugün artemia ile besleyeceğim.Tam sayamadım ama herhalde 20 ile 25 arasında yavrum var.Dişim çok sağlıklı halen yavruların olduğu akvaryumda bir kaç gün daha tutup form kazandırdıktan sonra ana tanka koymayı planlıyorum.

 

    SAYGILAR

gümüş balık yavruları

Ne olursa olsun yapmamalıydınız.Umarım kendi balıklarınızda ölmez.Ve inşallah ki öyle umuyorum bir daha böyle bir olay yapmazsınız.

 

    SAYGILAR

gümüş balık yavruları

Özgür Bey bu savunmasız yavruları neden balıklarınıza verdiğinizi sorabilirmiyim neden böyle bir acımasızlık yapıyorsunuz?

 

    SAYGILAR

beyaz kum

Erhan Bey imzanızda isminiz olmadığı için profildeki adınızla hitap ettim.Evet beyaz kumun temizlenmesi diğer kumlara göre daha zordur.Ama genede sizin zevkinize kalmış birşey.Eğer temizliği rahat olacak bir kum istiyorsanız midye kırığı kullanmanızı tavsiye ediyorum.

 

     SAYGILAR

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.