ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
senol_esk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Haziran 2008 01:54
Son Ziyaret:
26 Şubat 2024 11:13
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ŞENOL ANASIZ
Doğum Tarihi:
10 Aralık 1987
Yaş:
36
İl:
Eskisehir
Meslek:
Elek-Elktronik. Müh. + Fizik (4.sınıf)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

şenol anasız

SON 10 MESAJI

30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Selam dostlar uzun zaman oldu siteye girmeyeli yaklaşık 3 yıl kadar eskilerden kimler kaldı acaba ... selam olsun herkese
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
[QUOTE=BALIK]Zeolit bir süre sonra kirlenip tuttuğunu kusuyor diye duymuştum.Yani kirlenince değiştirmek lazım.Karbon gibi.[/QUOTE]
 
Evet zeoliti tuzlu suda bekletip tekrar kullanabilirsin
DEV TANK

Arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce birkaç arkadaş bir yer kiralayıp 2mx2mx2m lik  dev bir tank yapmışlardı. Ölçüler hatalı olabilir. Bu konuyu çok aradım 18. sayfaya kadartek tek okudum  fakat bulamadım. Haberi olan varmı bu tank ne durumda?

30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Arkadaşlar sistemden haber vereyim istedim. Mükemmel çalışıyor ve çevremdeki akvaryumu olan insanlar artık dış filtrede almıyorlar. Saygılar
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Arkadaşlar nezamandır siteyi ziyaret edemiyorum kusura bakmayın. Bu gün bi bakayım dedim ve gördümki yaptğım projeden bi çok arkadaşım ve abim yararlanmış beni çok mtlu etti.Daha nice paylaşımlara.
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
[QUOTE=erkanzdemir]Şenol bey filtre çalışmasında problem varmı tıkanma taşma temizlememe vs. Buradan bu bilgilendirmeyi yaparsanız peşin eleştirilerin sonunun ne olduğunu bizzat görmek isterim.EMEĞE SAYGIYA davet...[/QUOTE]
Merhabalar
Şunu belirteyim bu sistemi yapalı neredeyse 8 ay olacak (yanlış hatırlamıyorsam) şimdiye kadar herhangi bir tıkanma taşma gibi hatta sadece bunlar değil hiç bir sorunla karşılaşmadım.Temizlemede de kesinlikle idda ediyorum alt sumplarla yarışabilir düzeyde çünkü 8 aydır ayda sadece 1 kere %20 dip çekimi yapmama rağmen su ilk günkü kadar berrak kokusuz ve tertemiz.Balıklarım da mutlu ve bana 3. yavrularını verecekler inşallah 1 haftası var sarı prensesimin.Ağzı davul gibi. 
 
Herhangi bi sorunuz olursa tekrar burdayım
 
Sağlıklı balıklar
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Arkadaşlar şunu söylemeyi unuttum. Şimdi bu sistemi kullanarak akvaryumumun elektriğini kendi üretecek sistem için çalışıyorum. Yani bi nevi barajlardaki mantık. Sumptan akvaryuma akan su sayesinde elektirik üretip bu elektriği ilk planda motor için ikinci planda ise aydınlatma sistemi için  kullanacağım. İnşallah kısa sürede bitirip sizinle paylaşacağım. İnşllah artık elektrik masrafından da kurtulacağım.
 
Sump projesiyle ilgili soru sormak-yardım ve bilgi almak isteyenler konuya cevap yazabilir yada özel mesaj (öm) dan bana ulaşabilir. Seve seve yardımcı olurum.
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamdan aylar geçmesine rağmen hala ilk sıralarda görmek beni son derece mutlu etti size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
 
Yaptığınız yorumlarda türkiyede yapılan proje ve netice alınan sonuçları savunmanız beni çok mutlu etti.Teşekkür ederim. Ayrıca tüm kendin yap sistemleri yapıp burada bizimle paylaşan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
 
Bu sistemi kurduğumdan beri ilk başta nasıl planladıysam öyle gidiyor. yani deyim yerindeyse tıkır tıkır çalışıyor. Hatta bu sistem olmadan önce sarı prenseslerimden 1 yıl yavru alamadım. sistemi kurduktan sonra bu 3. yavru alışım olcak inşallah.
 
Bu sistemi yavru akvaryumumada yaptım o daha o da aynı çalışıyor. Hatta yavruları beslediğim artemiaları bile çekiyor yani binevi yemekten sonra bulaşıkları yıkıyor.
Sistemin şu ana kadar hiçbir eksi yönünü görmedim ama şelale tarzı olduğu için biraz sesli o kadar. Akvaryumumun her baktığımda temiz olması benim bu ses sorununu  göz ardı etmemi sağlıyor. :)
 
Sağlıklı balıklar 
senol_esk2008-09-12 02:38:02
ufak çaplı tank için lamba koruma
Bence akvaryumun üstüne cam kestirin probleminiz kalmaz
30ytl sump,dış filtre devri bitti.resimler eklendi
[QUOTE=timtim]Yazılanları başından sonuna okudum. Eleştirilen konuların bir çoğunu haksız buldum. (Tabiki kişisel fikrim.) Estetik konusu mobilyalı akvaryumlar için problem oluşturmaz. Ancak Akvaryum hobisini minimum maliyetlerde yapmak, aynı zamanda hazır sistemlerden daha verimli iş görmesinin sağlanması ve kendi emeğinle yapmak küçümsenecek birşey değil. Bu projeyi uygulanabilir olarak görüyor ve projeyi geliştiren kardeşimi de tebrik ediyorum.
[/QUOTE]
 
Yaptığınız yorum için teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Sağlıklı balıklar
JaCobSEn__2008-09-11 15:44:09

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.