ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mavisiim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ağustos 2008 15:25
Son Ziyaret:
08 Ocak 2011 09:02
Toplam Mesaj:
184 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Filiz Yılmaz
Doğum Tarihi:
18 Temmuz 1984
Yaş:
39
İl:
Afyon
Meslek:
Çizim ve Tasarım Programcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Filiz YILMAZ
https://www.akvaryum.com/Forum/bunlarda_malawilerim!_k246485.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/duboisi!5cm_disim_yumurtladi_iste_video_sy_3_k246479.asp

SON 10 MESAJI

2 metrelik akvaryumda yosun!
Teşekkürler umarım bulurum o canlıyı akşam gideyim bakayım!
 
Güneş görüyor akşamları sadece ama zaten pencerenin altında duruyor akvaryum güneş en büyük etken biliyorum ama maalesef başka yerim yok:( herkese teşekkürler tekrar.
2 metrelik akvaryumda yosun!
Vatozum var içinde ilave yapmak lazım sadece neyse artık bi kısmını temzledim bi dahaki su değişimine diğer yerleri temizlerim. Teşekkürler herkese...
2 metrelik akvaryumda yosun!
Üüüüf kazıdım ama sadece ön camını diğerlerine gücüm yetmedi ve artık çok yoruldum.:( Olduğu gibi kalsın vatoz alayım 5-6 tane geri kalanını temzilerler herhalde değil mi?:( koca akvaryum yerinden kaldırabilsem olacakta içinde onlarca balık var onlarıda yakalamak mesele!:( malawi balıkları var içinde salyangozları yemezler mi ?
2 metrelik akvaryumda yosun!
:( offf kafayı duvarlara vurmamak elde değil:( işlerin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedim akvaryumum yosun doldu. Camlarını bir görseniz:( taşlaşmış yosun oldu nolur bana yardım edin ne yapmam gerekiyor. O yosunları nasıl temizlerim bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla yaptım genede çıkmadı delirmek üzereyim. Tek başımayım koca akvaryumla nasıl başa çıkacağım ben:(
Bayanlar neden azınlıkta?
Bakın burda amaç bayan hobicilerinde giderek artmasını sağlamak! Eğer yok kadınlar temizlik düşkünü yok zaten ev işleri onlara yetiyor, yok hobi sevmezler gibi şeyler söyleyipte onları bu işten soğutmak değil. Azınlık olmak kötü bişey değil ki! Hepimiz kabul ediyoruz ki erkekler daha fazla bu hobide! Ama hiç düşündünüz mü neden? Kız kısmı hiç balıkla mı uğraşırmış, eksik eteklisin olmaz, elinin hamuruyla erkek işine karışma, sen ne anlarsın balıktan akvaryumdan vb. şeyler duyar kadınlar! Her ne konu olursa olsun erkeklerle mücadele etmek zorunda bırakılıyorlar. 80'li yıllarda ellerine bir müzik aleti alıp kursa gitmek isteyen gençler görüldüğünde herkes onlara kötü gözle bakarmış! Erkek olmasına rağmen! Şimdi geldiğimiz duruma bakın yeni yeni kızlarımız erkeklerimiz rahatca kurslara gidebiliyorlar. Konuyu fazla dağıtmadan toparlamak istiyorum. Kesinlikle suçlamak için söylemiyorum ama bayanların az olması konusunda erkeklerin rolü çok büyük. Kİmse üstüne alınmasın ama nolur. Bu hayatın kanunu fıtratla alakalı bişey!
 
Ama ona rağmen bayanların sayısıda çok iyi durumda. Şimdi gelelim bana! 4 katlı 8 akvaryumlu bir setim var 2metrelik 1 adet 1metrelik 2 adet ve yavruluk olarak kullandığım 5 adet farklı ebatlarda akvaryumum var. Hobi olarak tavşan ve balık avına gidiyorum eşimle birlikte, bağlama kursuna gidiyorum, network şirketi dediğimiz pazarlama şirketleri var onların bir çoğuna üyeyim ve üyelerimin her biriyle yakından ilgileniyorum, hala sabah 8:00 akşam 18:45 çalışıyorum, evimle ilgileniyorum, arkadaşlarımla vakit geçirebiliyorum, kitap okuyorum, sinemaya muhakkak giderim ve balıklarımla yakından ilgilenirim tek başıma hemde!
 
Bayanlar ve erkekler tek yapmanız gereken bir sistem oluşturmanız. Erkekler bayanlar neden karşı çıkar biliyor musunuz kendileriyle akvaryumla ilgilendiğiniz kadar ilgilenmediğiniz için! Bayanlarda aynı şekilde çünkü ben kendi eşimden biliyorum:). Eğer herşeyi zamanında yaparsanız bir sistemi oturtursanız çözemeyeceğiniz tek bir sorun kalmaz! Bu şekilde yapılırsada emin olun ki bayanların sayısı daha da fazla artacaktır. Çok uzattım biliyorum ama uzuuun zamandır içimde kalanları aktarmak istedim. Elele olmak herşeyin üstesinden gelir. Unutmayın ''HAYAT KAYBEDENİ OLMAYAN BİR OYUN KURMAKTIR''
Mavisiim2010-01-22 15:30:32
NLS All Purpose Formula ikola ve duboisi

Yardım ederseniz sevinirim acilen yem almam lazım yoksa aç kalacak balıklarım.

NLS All Purpose Formula ikola ve duboisi
 
New Life Spectrum All Purpose Formula yemi duboisi ve ikolalar için kullanabilir miyim?
 
Yunus, mavi prenses, sarı prenses, ikola, duboisi türlerini aynı akvaryumda besliyorum bu balıklar için ortak yem almak istiyorum. Daha önce NLS cichlid formula kullanıyordum. Türlerin hepside çok sevmişlerdi fakat aldığım firmanın elinde kalmamış bu yem. Bunun yerine ne kullanabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden!
halongan2009-11-14 13:34:39
Malawi ve tanganyika balıklarına sinek vermek!
Çok teşekkür ederim iyi ki paylaşmışım gerçekten iyi oldu verdiğiniz bilgi.  Tekrar teşekkürler.
Malawi ve tanganyika balıklarına sinek vermek!
Merhabalar şirketteki odamı havaların soğumasıyla birlikte sinekler işgal etmiş durumda! Bende boşa gitmesin diye sineklikle öldürdüğüm sinekleri akvaryumuma atıyorum balıklarımda afiyetle yiyorlar! Acaba balıklar için sorun olur mu bu durum? Şimdilik ters birşey görünmüyor. Ama yinede içim rahat etmedi çünkü 50 den falza sinek attım sabahtan beri! :)
FX5 Fluval iç malzeme
Gözlerim yuvasından fırladı gerçekten çok pahalıymış siporx ta substratta.
Ben şimdilik idarelik kullanayım bari bunları gene kumbaraya para atar o zaman alırım:).  Zeolitte fluval markası çok pahalı diğerlerinide araştırmak lazım. Fiyatları hakkında bilginiz var mı ya da uygun alabileceğim yer?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.