ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onurcan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Eylül 2008 00:23
Son Ziyaret:
14 Haziran 2011 23:34
Toplam Mesaj:
28 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onurcan özel
Doğum Tarihi:
07 Kasım 1992
Yaş:
31
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



100x45x60

SON 10 MESAJI

malawi akvaryumu
Kesinlikle silis kumu tercih ediyorum, nedenine gelince iki çeşit kum türünü de kullandım mercan kırığı kum üstündeki pislikleri balıklar hareket ettikçe kumun altına itiyor çoğunlukla mercan kırığının keskin köşeleri kuma sürtündükçe balıklara zarar veriyor, suyun değerini herhangi bir değişime uğratmıyor test yapmıştım suya oradan biliyorum ayrıca görüntü açısından, dekor ve duruş açısından da silis kumu öneriyorum.
Saygılar.
EHEİM ?
EF4 Gayet iyi performans bakımından piyasadaki birçok üründen kesinlikle kullanışlı bir marka ama dediğim gibi akvaryum odamda olduğundan bu tür seslere hassasım eheim 2226 yı alacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
EHEİM ?
Teşekkür ederim. Temizliği veya çalışmasında herhangi bir sıkıntı var mıdır bu modelde ?
Bu tür seslere karşı biraz takıntılıyımdır  bu yüzden tamamen sessiz bir dış filitre istiyorum ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum .
EHEİM ?
Merhabalar.  Dış filitre olarak atman ef4 kullanıyorum , temizlemesinden vs. hiç bir şikayetim yok fakat geceleri vızıltı ve uğultu şeklinde ses yapıyor şimdi eheim 2226 almak istiyorum bu motor hakkındaki olumlu-olumsuz görüşlerinizi alabilir miyim ?
teşekkürler.
310 lt Akvaryuma Hangi Hava Motorunu Almalıyım ?
Merhabalar, öncelikle şahsen, kesinlikle champıon marka hava motorunu tavsiye etmem ilk alındığında iyi çalışıyor fakat sonradan temizlemiş dahi olsanız ilk alındığındaki verimi yakalayamıyor, benim akvaryumum 240 lt ve 65 cm lik hava taşının her yerine eşit olarak hava veremiyor ve ses yapıyor Iste%20Bu .Kendi görüşüm 310 lt ye yeterli olabileceğini sanmıyorum.
 
saygılar .
 
onurcan2009-04-04 14:25:01
Strafor Sorunu ?
Teşekkür ederim konuyla ilgilenen herkese bugün alıp koyacağım straforu Tebessüm
Strafor Sorunu ?
[QUOTE=rooyland]Tabanına derken akvaryumun altınamı içinemi Artı içine ise mutlaka kayaların altına koyacaksın ben 3 yıldır bu işi yapıyorum hiç bir ters etkisi ile karşılaşmadım ama yinede tavsiyem strafor alırken renkli olanlar var baya baskı yapılarak sıkıştırılmış ondan almanı tavsiye ederim. [/QUOTE]
 
 
Evet iç tabanına koyacağım sonra üzerine kum ve kayaları yerleştireceğim .
fakat dediğim gibi adam öyle söyleyince soğumuştum ama alacağım .
Strafor Sorunu ?
Merhabalar . Bugün akvaryumumun tabınına koymak için strafor almaya gittim ölçüleri söyledim , adam neye koyacaksın dedi ve ben de akvaryumuma koyacağım dedim ,adam bana strafor kimyasal maddelerden yapılıyor tavsıye etmem balıklarınız için zararlı olur,suyun dengesini bozabilir dedi ve birden strafor işinden soğudum .Sikkin
Sizlere sorum şudur ki adamın bana söyledikleri gerçekten doğru mudur ?
 
yorumlarınızı bekliyorum .
 
saygılar.
Arka Fon Sorunu ?
[QUOTE=f-a-t-i-h][QUOTE=onurcan][QUOTE=f-a-t-i-h]Yapıştıracağınız yüzeye cam sil veya sabunlu su püskürtüp yapıştırdıktan sonra cetvelle düzeltin.Neyini yapıştıramadınız anlamadım?[/QUOTE]
 
Cam sili denemedim ama onun yerine şekerli su, kola falan denedim üstünden cevtvel benzeri birşeyle geçtim fakat 3-4 gün sonrasında yavaş yavaş açılıyor , fonun görüntüsünde çizgi çizgi şekiller beliriyor ..
[/QUOTE]
 
Reklamcılarda satılan fonlardan aldığınıza eminmisiniz?
Eğer farklı bir fonsa reklamcılarda satılan yapışkanlı fonlardan alın metre karesi 7.5 tl falandır.Saygılar.
[/QUOTE]
 
Reklamcılardan aldığım fon değil akvaryumcularda satılan, sıradan mavi ve siyah renkli camın dış kısmına koyduğumuz bir fon ..
Arka Fon Sorunu ?
[QUOTE=f-a-t-i-h]Yapıştıracağınız yüzeye cam sil veya sabunlu su püskürtüp yapıştırdıktan sonra cetvelle düzeltin.Neyini yapıştıramadınız anlamadım?[/QUOTE]
 
Cam sili denemedim ama onun yerine şekerli su, kola falan denedim üstünden cevtvel benzeri birşeyle geçtim fakat 3-4 gün sonrasında yavaş yavaş açılıyor , fonun görüntüsünde çizgi çizgi şekiller beliriyor ..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.