ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cagdas.karahan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2008 21:42
Son Ziyaret:
10 Şubat 2014 22:06
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
çağdaş karahan
Doğum Tarihi:
24 Ağustos 1994
Yaş:
29
İl:
Ankara
Meslek:
liseye adım attık:D
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

50*30*50 bitkili, 120*50*65 frontosa. Çağdaş KARAHAN

SON 10 MESAJI

390 litre frontoza
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Akvaryumun uzunluğunun sorun olabileceğini önceden tahmin ediyordum ancak kendimi o kadar zorladımki evin alabileceği en uzun akvaryum bu mobilyalı olduğu için evde koyacak yer gerçekten tam bir sıkıntı benim için. bende uzunluktan azaltıp genişliği ve yüksekliği arttırmak zorunda kaldım litre azalmaması için. Dediğiniz gibi 1 e 5 dişi şeklinde bir koloni kurarım 2 erkek sıkıntı olacaksa. Yavrudan alacağım balıklara artemia verebilirim turgay bey ayrıca yanında kurutulmuş kan kurdu ve karides düşünüyorum yem olarak etçil oldukları için herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Oğuzhan bey fazla yemlemeye her zaman karşıyımdır balıklarımı genellikle bir insanın yemesi gerektiği gibi beslerim günde azar azar 5-6 öğün şeklinde her zamanda faydasını gördüm. Herkese sağlıklı balıklar...
390 litre frontoza
İyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü özel yapım sipariş ettiğim 120*50*65 akvaryum elime ulaşacak ve bu akvaryumda yavrudan büyüteceğim 20 adet frontoza brundi olacak. Şimdi benim merak ettiğim şeyler şunlar kum olarak elimde hagen siyah kum var frontozalar bu kumda problem yaşarmı kum onlar için uygunmudur? Bir diğer şey ise bu litre boylanmaları için yeterli biliyorum ancak boylandıktan sonra balıklarımın en güzellerinden 2e 6 dişi şeklinde bir koloni kurmak istiyorum tabi buna daha çok var ancak 390 litre bunun için yeterlimidir? Ve son olarak sizlerden yem konusunda yardım istiyorum frontozaların boylanması için önerebileceğiniz kaliteli yemleri öğrenebilirmiyim fiyatı önemli değil.

Şimdiden herkese teşekkürler, sağlıklı balıklar...
Frontosa Akvaryumu Hazılamak
Hepinize çok teşekkür ederim. Gece ışık yakmamaya karar verdim böylece :). Yavru almak için beslemiyorum balıkları ama her hobici gibi bende balıklarımın yavrulamasını isterim. :)

Saygılarımla...
Frontosa Akvaryumu Hazılamak
Ahmet abi tavsiyeniz için teşekkür ederim akşam 11 den sabah 6 ya kadar mavi ışık vermeyi düşünüyorum. Sizin de dediğiniz gibi o parayla kaliteli yemler alabilirim. Balıklar dişi çıkmasada artık mecburen satıp dişi almak zorunda kalırım ama kendi büyüttüğüm balıkların kalitesinde olurmu bilemem.
Saygılarımla.....
Frontosa Akvaryumu Hazılamak
Öncelikle hepinize teşekkür ederim abilerim :) Balıkları çok iyi tanıdığım bi abimden aldım bu gün 10 adet 7-10 cm balığı tanesini 10 liradan aldım. Sürekli müşterisi olmamız ve aramızın çok iyi olması bu fiyattan almamı sağladı. :) Babamın incelemesine dayanarak balıkların gayet sağlıklı olduklarını söyleyebilirim. Balıklara günde 12 saat mavi ışık vermeyi düşünüyorum ve sizin dediğiniz yemleme şekillerini yapacağım. çabuk büyümeleri dileğiyle.

Sağlıklı balıklar.....
Frontosa Akvaryumu Hazılamak
Öncelikle hayırlı ramazanlar,

İmzamda belirtilen 406 litre cama cam akvaryumuma 10-15 adet yavru frontosa alıp büyütmek istiyorum. Bu akşam babamla birlikte gidip balıkları alacağız. Daha önceden akvaryumda yunus ve sarı prenses vardı. Bu türleri beslemeyi ve büyütmeyi çok iyi biliyordum ama frontosa hakkında çok fazla bilgim yok. Hangi yemi kullanmam gerektiği akvaryum dizaynı ışığın günde kaç saat açık tutulması gerektiği yani bir frontosa akvaryumunda olması gereken herşey konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Akvaryumda sadece frontosalar olacak büyüklüğün yeteceğini hatta artacağını tahmin ediyorum. Kaç adet almam gerektiği konusundada yardımcı olursanız sevinirim.


Saygılarımla....
Beslenecek En İyi Tür
İyi günler abilerim, arkadaşlarım. İmzamdaki akvaryuma yeni tür balıklar almayı düşünüyorum eski balıklarımı sattım. Sizce bu boyuttaki bir akvaryum sizin olsaydı ne beslerdiniz ek olarak belirtmek istediğim 2 şey var. Önceki balıklarım yunus ve sarı prensesti kesinlikle yunus ve sarı prenses beslemeyi düşünmüyorum ve balıkları yavru alıp büyüteceğim saygılarımla......cagdas.karahan2009-08-22 11:28:17
Kaplumbağa akvaryumu kapakla kapatılabilinir mi?
Kapatın ama ışık koyun kapağın altına. Bir de dışarıya hava vermesi için açıklık bulunsun biraz.


Saygılarımla...
Tropheus Moori Golden Kazumbalarım
Çok güzel balıklar. Sağlıklı büyümeleri dileğiyle.


Saygılarımla...
Üçüncü Yavrular Geliyor
Herkese günaydın dün balığımı kusturdum. Toplam 60 kadar yavru aldım. Maşallahlarınızı esirgemeyin.

Saygılarımla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.