ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
matakara
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ekim 2008 13:17
Son Ziyaret:
10 Kasım 2015 17:38
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat ATAKARA
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

NANO ya ilk adımlarım. Fotolar 2. Sayfada
Cemil bey bravo yazınızdan ne kadar özenerek yaptığınızı ve bu işten ne kadar keyif aldığınızı anlayabildim inşallah hep bu şevkle devam eder zamanla daha büyük tanklarda da aynı başarıyı sürdürürsünüz. Tebrikler.
 
Murat ATAKARA
yeni challenger tankım
Köpekbalıklarını hep kaya ile özdeşleştirmişimdir. Bence kaya koyarsanız daha şık olur belgesellerde de bunları genelde açık denizlerde ve kayalıklarda gezerken görürsünüz. İyi seçim.
Fotoğraflarım [Güncelleme:26.01.2009]
Fotoğraflar sanki national geographicden gibi elinize sağlık
Demasoni çiftleşme fotoğrafları
Harika kareler eliniz sağlık
 
Murat ATAKARA
EN MÜKEMMEL SUMPI TASARLAYALIM !
Merhabalar bu konudan anladığımı bir toparlamak istiyorum yanlışım var ise düzeltin lütfen. Sump bence kişinin tercihine göre kaç gözlü olacağını belirler. Elyaf kullanımı anladığım kadarı ile eğer iyi bir protein skimmerınız var ise olmamasının bir zararı yok hatta yararı bile var diyebiliriz. Ama protein skimmer için çok para ayıramadıysak ve çok başarılı bir protein skimmerımız yok ise elyafı kullanmak ama sumpta su içinde kalmayacak yüksek bir bölmede olması ve suyun ilk elyaf ile karşılanması gerekebilir. Ama bu elyafın gün aşırı ve en fazla 2 günde bir değiştirilmesi kaydı ile. Bir başka anladığım ise sistemde yeteri kadar canlı kaya var ise başka bakteri tutucu bir şeye ihtiyaç yok ama kaya eksik ise onlardan yine kayaları tamamlayıncaya kadar kullanabiliriz ama bunlarıda akvaryumda tortu tutmayacak bir şekilde koymamız faydalı olur. Sevgiler.
 
Murat ATAKARA
Akvaryumun son durumu
Sonunda tankınızı gördüm :) . Bu tank insanı deniz akvaryumu kurmaya ikna eder başarınızın devamını diliyorum. Ellerinize sağlık.
 
matakara2008-12-17 11:58:13
Bunları biliyor muydunuz?
Bu belgeselin imkanınız var ise high defination ını seyredin derim.
 
Murat ATAKARA
Darulaceze Çocuk Yuvasına Akvaryum Yaptık

Ellerinize sağlık.

Murat ATAKARA

Kimyasallarla ile Su Hazırlamak Sağlıklımı ?
Doğrudur nasıl discus içinde milyonlarca rakamlar yazılsada aslında çeşme suyunda bile deli gibi bakıldıklarını biliriz. Tabiki yazılanlar bu işin en sağlıklı olanı bizimde onları referans almamız gerekir bende kendi adıma onun için mümkün olduğunca ideali yakalamaya ( imkanlar dahilinde Aglama ) çalışıyorum ama sizin dediğinize de inanıyorum. Sizin adınıza inşallah bu sonuçları uzun süre taşıyabilmenizi diliyorum. Teşekkürler.
deniz akvaryumu kurulumu
Yanlış anlamazsanız sorduğunuz sorunun cevabını forumda aradınız mı ? Çünkü bu işte en önemli şey başlamadan önce araştırma aksi takdirde çok sıkıntı çekersiniz. Sorduğunuz soruya dayanarak akvaryumu kurmadan iyi bir araştırma süresi geçirmenizi tavsiye ederim. Benimki naçizane bir dost tavsiyesi bir iki bölümü karıştırırsanız bu sorunuza burada verilecek cevaplardan çok daha fazlasını bulacaksınız ve bu sizin daha doğru hareket etmenizi sağlayacak. Sevgi ile kalın. matakara2008-12-03 11:05:22

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.