ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
komkom
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ekim 2005 12:32
Son Ziyaret:
01 Ağustos 2013 12:57
Toplam Mesaj:
41 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Oğuz İLHAN
Doğum Tarihi:
07 Haziran 1974
Yaş:
49
İl:
Amasya
Meslek:
Sürücü Kursu Müdürü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


M.Oğuz İLHAN
150*60*55-60*30*40-30*25*15
TETRA TEC 1200 Frontoza,Sarı Prenses,Yunus,Normal Cüce vatoz,Albino Cüce vatoz,L144 Gold Cüce vatoz,Kırmızı mücevher

SON 10 MESAJI

tetra ex 700 su kacırma sorunu
akvaryum.com'a  hoş geldinizi ama imza bilgilerinizi girerseniz size daha rahat hitap edebilirim.
Filitrenin tam olarak neresinden su kaçırdığını yazmamışsınız.İçerisindeki bölümleri (sepet) tam otutturduğunuzdan eminmisiniz.Bölümler kenarısında kabartma bir ok işareti olacak, oda yine dış filitrenin kenarında ok işaretine doğru takılacam.Ama akvaryumcunuz tecrübeli birisi olarak kontrol etti ise http://www.anadolupet.com.tr/ bu adresten irtibat bilgilerini alabilirsiniz.
Saygılar..
komkom2008-04-20 17:39:07
Meleklerim iç filitreye yumurtladı eyvahh !
Ümit Bey;
İlk önce gözünüz aydın, Melek olsun başka bir tür olsun insan yavru alamasada yolun yarısı olan yumurtaları görmesi büyük bir sevinç bence, ama resimden pek seçemiyorum fakat yumurtalar bembeyaz görülüyor.İnşallah mantarlaşmamıştır.Benim bildiğim yumurtladıktan 3-4 gün sonra yumurtalar çatlayıp yavrular çıkar.
Yumurtalar şeffaf mı? beyaz mı?.Eğer yumurtalarınız biraz koyulaşmaya kararmaya başlarsa yavru oluşuyordur.2gün sonra şeffaf değil süt beyazsa ümidinizi kesin derim.
İmkanınız varsa diğer balıkları başka bir akvaryuma koyun, hem Melek lerin yumurtalarını korumak için kavga etmelerini önleyip daha fazla yavruları ile ilgilenmelerini sağlarsınız.Dış filitre yada yavrulara zarar verecek bir güçte filitre ise kapatın.Yinede akvaryumuznuzu temizleyecek ve havalandıracak bir filitre olsun.
Tekrar gözünüz aydın bol sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılar..
Akvaryum Ve Dolabı İçin Fikir

Demir profilsiz mobilya kaldırır ama bunu yapacak ustanın monte (Akvaryumu otutturduğunuzda ota veya bağzı yerlere destek gibi, ortası boş olmasın) ve mobilyada kullandığı malzemede önemli.

İyi günler..
Dondurma kabından mağara yapımı(resimli)
Bende pisuvar yani su borusu ile denemiştim yapılınca süper olmuştu ama zamanla silikonlar kalkınca boru ortada kaldı, acaba dedim sonradan silikonun daha iyi tutması için boruları zımpara ile kazısaymıydım.Balılarımda alıştığı için bir zaman çıplak boru görüntüsüyle yetinmek zorunda kaldım.
Saygılar..
Canlı yem
Sayın Erdal yanlış bir bilgi vermek istemem ama yemleriniz Tubifex'e benziyor.Forumumuzda Tubifex diye ararsanız daha çok bilgi edinebilirsiniz.Sayın Erol Bey'in yazdığı dezenfekte yollarına gitmezseniz bu tubifex lerin birçok bakteriyel hastalığa yol açıp yazmaya içim el vermiyor ama bütün balıklarınıza veda bide edebilirsiniz.
Saygılar..
Neler Oluyor?
Kendilerine bir yuva belirlemişseler oradan kovalamaya çalışıyor olabilir.Akvaryumun hertarafındanmı yoksa belirli bir bölgedenmi?Benim bir vatozum vardı, arkadaşlarının tadınımı almış nedir hep üstlerine yapışıyordu.Hemen elimden çıkarttım da rahatladım.Tabi çöpcülerde bu olmaz herhalde?Disapprove
Saygılar.
Papağan mı?Midas mı?(resimli)
Bence de Papağan
Saygılar.
75x50x32 cam kalınlığı ve tür
Canlı doğuranlardan tecih etmek istersen Lepistes,moli,kılıç veya velifera, bunu dışında japon,çöpcü ve cüce vatoz balıkları da olabilir.
Benimde ilk akvaryumuma benziyor çok güzel olmuş.Maşallah tü tü tü bak nazarımda değmezTongue.Buna küçük bir filitre,hava motoru tertibatıda ve arkayada güzel bir fon harika gider.Kolay gelsin.
Saygılar..
Tetratec dış filitre parçası nereden bulabilirim?
Teşekkürler Fatih ve Tamer Bey, İstanbul ilinde oturmasamda akrabalar yardımı ile halletmeye çalışayım.Sıra geldi kitapçığımı bulmaya.
Kitapçığı bulamazsan benim aklımda kalan Anadolupet var, acaba bu firmaylamı irtibat kuracağım?
Saygılar.
lepistes
Evet hamile olduğundan kesin eminseniz Berk Bey, büyük bir ihtimalle doğurmuştur.Keşke hamile olduğunu anladığınızda yavruluğunuz varsa kullansaydınız.Normal akvaryumunuzda hiç yavruya rastlamadıysanız, öbür balıklara yem olmuşta olabilir.
Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.