ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vedatkzk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Nisan 2009 11:36
Son Ziyaret:
11 Kasım 2010 14:23
Toplam Mesaj:
408 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
vedat kazak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
öğrenci ( Bursa Uludağ Turizm Öğrencisi)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


DİSCUS HAYRANI...

SON 10 MESAJI

Üretimhanecik
Baştan sonra okudum hoş bir konu olmuş. En başlarda ki yavru alma hevesiBig%20smile Caner bende ilk olarak nette satmayı dene diycektim ayrıca burda neyi kaçtan satarım diye düşünmektense bu işi netleştirmek için, akvaryumcularını gezmeni, hepsinle konuşmanı ve tanesini para ile sattığımda kaçtan sayarsınız ya da malzemeye karşı alırsanız tanesini kaçtan alırsınız diye öğren en tutulan lepistes türlerinden kendine lepistes edin şunu da unutma, para ile sattığında misal tane 50 kuruşsa malzeme ile verdiğinde tane 60 kuruş olur yani arada bir fark mutlaka olur ticaret böyledir para ve malzemeye göre  rakam çok az da olsa değişir.   
2 akvaryuma 1 ısıtıcı RESİMLİ Güncel

Ahmet bey, öncelikle iki iç filitreniz aynı güçte olmalı ve her iki akvaryumda aynı yüksekliğe sabitleyiniz, akvaryumlarınızı yan yana tam sıfır birleştiriniz ısı kaybını engellemek açısından arka ve yan camları straforla kaplayın bu işlemler sonucunda 100 wattlık bir ısıtıcı sizin işinizi çok rahat görür bu sistem de yürür.

Bu sistemin avantajı tek ısıtıcıyla iki akvaryumu idare edersiniz, dezavantajı ise iç filitrelerden birinin durması halinde diğer akvaryumda ki su taşar. 
vedatkzk2010-01-09 21:30:42
Camda Kireç lekesi ve çizik

         Ben boş akvaryumda kireçleri temizlemek için kireç çözücü kullanıyorum. Kireçten tamamen kurtuluyorum, bazı arkadaşların limon ve sirke kullandıklarını duydum ama ben hiç denemedim, ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum. Camdaki çizikler çok fazla ise fon olarak yapıştıracağınız mavi veya siyah folyo fonlar, camınızdaki çizikleri gizlemez. Camdaki çizikler ışık vurduğunda gene belli olur, çizikler fazla ise akvaryum eni de çok fazla diğilse daha çok daralsın istemiyorsanız ince bir strafordan kendi yaratıcılığınızı kullanarak güzel bir fon yapabilirsiniz, en kesin çözüm budur.

unotim1232010-01-10 12:36:19
dev akvaryum(turkuazoo)
Tek kişi   25 TL
Öğrenci  18 TL
4 kişilik bir aileden ise 75 TL giriş ücreti alınıyor.
Ramirezi -Plati olmadı

Bencede küp yakışmıyor bunun yerine marketten gidip iki tane hindistan cevizi alın cevizleride baş kısımlarından yuvarlak açın ( ben testere ile kesmiştim) içini güzelçe boşaltın içi tamamen boşaldıktan sonra bir kovaya koyun üstüne sıcak su dökün bir gün boyunca dursun suyunu dökün tekrar sıcak su dökün iki günlük bu süreçten sonra akvaryumunuza o iki cevizi istediğiniz yere koyabilirsiniz görsel olarakta hoş duruyor üstüne mossta sardırırsanız mağara gibi durur.

Daha önce aklınıza hiç gelmiş miydi?

Üzerinde tartıştığınız sanıyorum resimdeki ilk bitki eğer bu bitki tatlı suda yaşamaz diyorsanız iznik gölünde bolca mevcut iznik gölüne gidipte yüzenler mutlaka karşılaşmıştır.Ayrıca iznik gölü tatlı sudur.

100x35x45 tankım için dış filtre önerisi
[QUOTE=nikomedia]Sanırım tetratec ex700 en iyisi. Yanılıyor muyum arkadaşlar?[/QUOTE]
Şuan dış filitre alıcak olsam en son almayı düşünüceğim marka olur çünkü forumda tetratec mağdurları çok çok fazla sürekli konularla karşılaşıyorum foruma tetratec yazın konuları okuyun sizde görüceksiniz.


 
vedatkzk2010-01-03 17:32:15
100*50*50 Yeni Akvaryum
Ben kendime 125x60x60 ölçülerinde 10 mm den akvaryum yaptırıcaktım ilerki malesef ilerki tarihlere atmak zorunda kaldım bu ölçüler oldukça güzel bence ideal büyüklük yaptırabilirseniz bu ölçüler güzel olur yinede karar sizin.
Melek balığım yumurtlarken yumurtaları yeniyor.
Sağdaki kesin dişi düpçükte çıkarmış ama soldaki erkek diye zannettiğiniz benimde kanağatim erkek olduğu yönünde ama daha tam gelişmemiş ufak kalmış gibi.
Melek balığım yumurtlarken yumurtaları yeniyor.
Volkan Bey, melekler ilk yumurtlamalarında deneyimleri olmadığı için acemi olduklarından yada akvaryumda diğer balıklar olduğunda yenme tehlikesi hissettiklerinde yumurtalarını kendileri yiyebilirler şimdilik doğrusunu yapıp sadece o iki meleği bırakmışsınız birazda bu şekil bakın bakalım sonucu en iyi böyle anlarsınız vede yavru almanız kolaylaşır birde resim eklerseniz üstadlarda dişi erkek diğe size yardımcı olabilirler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.