ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Different
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Haziran 2009 12:05
Son Ziyaret:
24 Şubat 2024 22:29
Toplam Mesaj:
497 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Yaşar Can
Doğum Tarihi:
16 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar Teknik Servis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali Yaşar Can Tangayika Saf hobici :)

SON 10 MESAJI

Hint Bülbülü üretenler ...
Hint bülbülü üreticisi arıyorum.Fiyatta anlaşırsak 100 adete kadar alabilirim.Tanıdığınız birileri varsa haber verirseniz sevinirim.İstanbul'dan olması şart.
ATFG FULL RED.(Boyanmış Lepistes)!!!
Fuat bey'in balıklarını gören biri olarak bu kadar kolay karalama yapılmamalı diyorum.Forum yönetimi izin vermemeli buna.Fatih bey , sohbetten cevap vermedi demişsiniz ve defalarca çok yoğunum demişsiniz.Karşınızdaki insanda yoğun olamazmı ?
Sahte para ! Diyecek bişey bulamıyorum !
Parayı siz değil serbetçi fark ettiyse bence Oğuzhan bey haklı olabilir.
Survivor Türkiye
[QUOTE=MyLife] 
Survivor gibi programlar izleyenler için bence tuzakdır ki bende bu tuzagın içindeyim.

Ayrıca kendi düşüncem olarak turabi öyle hareketleri karşıdaki kişiyi resmen kışkırtıyor. Ve ahlaksız terbiyesizce hareket yapıyor.

Türk milleti nasıl turabiyi 1. seçti halen anlam veremedim. Bide şöyle bişey çıkmış neymişte turabi maddi durumu iyi degilmiş ya tamam maddi durumu iyi olmayabilir fakat sen oraya gidip gücünle oyun kazanacagına gidip terbiyesiz ahlaksızca hareketler yapıyorsun sonrada ne oluyor gökhan olmasın turabi olsun 1. !

En çokta şu ilgimi çekti ; Final de Finalistlere gökhan ve turabiye elenen yarışmacılar soru soruyo ekrem "acun bey gökhana soru sorabilirmiyim" dedi acun "tabi" dedi ekrem "Gökhan bu kadar yarışmaya girdin o kadar çok şey geçti nasıl da bu efendiligini hiç bozmadın yani efendiligi nasıl korudun ? gerçekten çok merak ediyorum" dedi ve salon alkışa boguldu. Turabi orada rezil oldu gerçekten.  Zaten final aksamını izleyin turabinin nasıl rezil oldugunu görürsünüz o kadar haksızki bütün yarışmacılar kendisine soru yöneltiyor. 

Teşekkürler.
[/QUOTE]


Halkın değil yapımcının istediği yarışmacı kazandı.Bende birdaha izlememeye yemin ettim bitti.
Türkiye ve Dünya'nın En Büyük Akvaryum Tesisi!
Geçtiğimiz yıllarda bir üyemiz elektrik kullanmadan filtre sistemi kurduğunu suyu yukarı bastığını vs anlatmıştı.Zaten konuyu açmakla kalmış ama forumdaki arkadaşlar yorumlariyla konuyu 15 sayfa yapmıştı.Eski üyeler hatırlar şimdi , ne alakası varsa bu konuyu ona benzettim.İnşallah yanılırızda ülkemizde dev bir proje olur.
Telefon Önerisi
Telefon alırken N Harfini gördüğünüz an uzak durun . Kısaca nokia dan şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. İmkan varsa bende mutlaka Note 2 diyorum.
Yöneticilerimizin atladığı konular
Aşırı takıntı yapıyorsunuz bence.Şahsi olarak herhangi bir konu gördüğüm zaman ilgimi çekiyorsa veya o konu hakkında bilgim varsa yorum yaparım , değilse başka konulara bakarım.Bence bu kadar basit. Çok rahatsız oldugunuz bişey varsada Hata butonu diye birşey var.Basarsınız yönetici arkadaşlar var değerlendirirler.
Yöneticilerimizin atladığı konular
Tamer bey adı üstünde forum dışı konular , yani hobi dışında konuşulan bir çok farklı konu başlığı var.Cep telefonu veya tv tavsiyesi isteyende var , farklı hobilerle uğraşan insanların tavsiye/yardım bekledikleri konularda var.Hatta benim gibi bir tv programı sohbet konusu açanda var.Konunun hakimiyseniz veya ilgi duyduğunuz bir konu ise yorum yapar düşüncelerinizi paylaşırsınız.Fazla takılmaya gerek yok bence.
Biri ikolamı dedi
Dış filtrenizin hortumlarını mümkün olduğu kadar kısa tutun , debide inanılmaz fark ediyor.Akvaryumda çok fazla kum var , ayrıca kayalar tropheuslar için sakıncalı , keskin kenarlara sahip bu kayalar balıklarınızın yaralanmasina sebeb olabilir.Güle gule besleyin , sAğlıklı balıklar....
Survivor Türkiye
Survivor izleyen arkadaşlar bu baslik altında konuşalım istedim.Forum kuralları dahilinde seviyeli bir sohbet/tartışma olmasına dikkat edelim lütfen.

Ben ünlüleri destekliyorum.Sebebide sadece turabi :) Hal ve hareketleri nedeniyle elenmesini ençok istediğim yarışmacı, ve yiğit e it dediği için onu kınıyorum.Ayrıca sahra da ondan eksik kalır yanı yok.Bu hafta mert e yazık oldu. Efendi biriydi üzüldüm.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.