ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TropAsk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ekim 2009 22:11
Son Ziyaret:
05 Şubat 2018 04:03
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
oğuzhan kaplan
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Tropheus Ureticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

oğuzhan kaplan/05544232323 TROPHEUS VE ÖZEL TÜR VATOZ TÜRLERİ ÜRETİCİSİ

SON 10 MESAJI

Tropheus 12 disi 1 erkek olurmu
EEksiltmek istemiyorum aslında durum su benim ilangi erkeği bemba dişileri ve bemba erkeklerinden oluşan  dükkânda ilgilenemedigim bir akvaryumun var.onun içinde bazen bembalar yumurta alıyor ama karışıklıktan tutamiyor. Bende diyorum ki o akvaryumdan 1 erkek 3 disi bemba yi evimdeki akvaryuma koyayim.durum bundan ibaret.bemba erkeği koyabilmek için de kolonideki erkeklerden birini çıkarmak gerek diye düşündüm.en azından cikarirsam ilangi erkegi akvaryumun bir tarafını bemba da bir tarafı tutar sorun olmaz diye dusundum
Tropheus 12 disi 1 erkek olurmu
merhaba arkadaşlar
120 / 50/ 70 akvaryum olculerim

2 yasinda 12 disi 2 erkek oturmuş ilangi kolonim var.Düzenli yumurta alıyorum akvaryumdan baskın olan iki  erkekden  birini çıkarıp  içine 3 disi 1 erkek bemba  eklemeyi dusunuyorum.Karma bir akvaryum  olsun istiyorum.Acaba 1 erkek 12 disi ilangiye yeter mi.Yavru almada problem olurmu.


Beyaz benek
Eğer onlarda beyaz benek durumu gözlemlemiyorsan çıkarıp başka bir akvaryuma, kovaya vs. koy.Özrllikle vatoz çok hassas bir balık ve sıcaklık değişiminde ilaçta zarar görebilir.Sıcaklıgı arttırıp ilacı kullandıgında 2-3 gün içinde benekler dökülür bir miktar su çek akvaryumdan ve yeni aynı ısıda su ile değiştir.Dip çekimini kum üzerinden yap.
yok mu green terrorden anlayan
Green terror beslemesi çok zevkli balıklar bunlarda yumurta cam, tas üzerine dökerek dişi erkek koruyorlar.Bende de bir çift vardı yumurta döken fakat dişisi öldü.Dişi ölünce yeni bir dişi aldım erkek aldıgım dişiyi sürekli vurarak bir türlü kabul etmedi.Başka birtane aldım onada aynısını yaptı.Şimdi tek takılıyor akvaryumda.Bunlarda benim gözlemledigim kadarıyla eş tutturmak zor oluyor.Yavru iken büyüttügünde aralarında eş tutuyorlar fakat yetişkinde oldukça güç oluyor bu durum.
tropheus tür
Bemba gold ob bende de var benimkiler de erkek koyu ortası turuncu digerleri de koyu renk kısım kısım beyazımsı lekelerı var.Çok değişik bir tür.Görünüş olarak erkekleri güzel fakat dişilerin renkleri çok hoş degiller.Türkiyede az bulunan bir tür.
450 litre akvaryum ?
Merhaba;
Ankarada bildigim kadarıyla taymur akvaryum var orada boyutuna göre yada hazır akvaryum bulabilirsiniz.Onların yaptıgı akvaryumda sıkıntı yaşayacagınızı sanmıyorum.
Yorumlarınızı rica ediyorumduboisi f1 yavruları
Balıkların ve akvaryumun uzaktan gayet iyi özenli görünüyor fakat balıklarını yakından görebilseydik formları konusunda bir yorum yapabilirdik.Şu an için akvaryumun ve balıkların iyi:)
Ph Olcer Tavsiyeleriniz?
Formumuz degerli akvaristleri sevgi ve selamlarimi sunuyorum.Yillardir tropheus besliyorum ve ilk beslemeye kalktigim gunlerden beridir dijital ph olcer almak istiyorum.Gecenlerde bir akvaryumcu ziyaretinde kendisinin kullandigi ph olcer gordum.BOYU Marka dijital ph olcer.Benim sizlere danismak istedigim konu biliyorsunuz ki hong kong mensei li bir olcer acaba bu markayi kullanan varmi? Fiyati 90 tl
BUnun haricinde ozellikle dijital ph olcer kullananlardan tavsiye bekliyorum simdiden tesekkurler...
93G Lake Tanganyika Community- Konu Kilitlenebilir
Tankinda igneden iplige bir ozen var.Tek kelimeyle tropheus a yakisacak bir kurgu , isiklandirma, yosun tutmus kayalar.Cok begendim bol yavrular saglikli baliklar
İlangi Yellow kolonim
Baliklarinin renkleri guzel fakat biraz sitreste gozukuyorlar.Akvaryumun sanki sus baligi besliyomussun gibi yapay ciceklerle bezemissin.Akvaryumunun once arka planini duz mavi fon ile degistir.Çicegi bocegi akvaryumundan cikar, biraz isiklandirmayi arttir, taslari sol ve sag koseye bir obek halinde koy.İllaki akvaryumumda bitki olsun diyorsan da anubias yada amazon koyabilirsin..Ondan sonra bakarsin baliklarinin durumuna. Cagdas OZDOGAN2014-08-21 13:15:38

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.