ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Batuhanotken
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ocak 2010 01:49
Son Ziyaret:
22 Şubat 2010 15:22
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Batuhan ÖTKEN
Doğum Tarihi:
27 Mayıs 1989
Yaş:
35
İl:
Hatay
Meslek:
Deniz İşletmeciliği ve Liman Yönetimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Batuhan ÖTKEN
120 60 60 ahli s.prenses red rubin

80 40 40 Yavrular icin

SON 10 MESAJI

Ahli Yavruları video eklendi Syf 2
İlk yavru alışı olduğu için tecrübesi olmadığı için zaten o yorulmalarından dolayı ya yutucaktır yumurtaları yada atıcaktır ben 5 yıldır ahli beslemekteyim.Her zaman ilk yumurta alışlarında hiç ellemedim balıklarımı 2. ve 3. yumurta alışlarında hep 17. günde kusturdum ve sağlıklı kesesiz yavrular aldım her zaman.
Sarı Prensesin gövdesinde beyazlık

Akvaryumunuzu kurduğunuzdan beri hiç tuz attınız mı ? Kaya tuzu , yemek tuzu olarak kullanılmayan tuzdan eğer atmadıysanız bir yemek kaşığı ilave edin.Balığınızın hasta olduğunu ben sanmıyorum eğer öyle bir durum olsaydı yem yemeğe yeltenmezdi pek benim tahminim akvaryumunuzda fazla erkek olduğu için balığı biraz hırpalamışlardır.Sizi biraz takip ettiğim kadarıyla akvaryumunuzda fazla balık var ve dişi erkek oranı dengeli değil.Benim tavsiyem öyle bir akvaryuma 1e 4d şeklinde sadece sarı prenses koyabilirsiniz.Zaten yunuslarınızı en yakın zamanda çıkartmanız lazım onları tek tür beslemek için en azından 150lt akvaryuma ihtiyacınız var emre bey sağlıklı balıklar dilerim saygılar.

Sarı Prensesin gövdesinde beyazlık
Emre bey peki balığınızın davranışlarında bir sorun var mı afalladığı baygın gibi olduğunu düşünüyomusunuz yoksa diğer balıklar gibi hareketlimi.
Balık tavsıye
Baran bey öyle bir akvaryuma canlı doğuran türlerinden koyduğunuz sürece balıklarınıza düzgün bir ortam sağlayıp ısısını sabit tutup kaliteli ve düzenli yem ile besleyip ve haftada düzenli olarak su çekimi yapıp akvaryumu temiz tuttuğunuz sürece balıklarınızda hastalık ve benzeri sorunlarla karşılaşmanız daha zor olur.
Sarı Prensesin gövdesinde beyazlık
Emre bey resim hiç ama hiç net değil orda duran beyaz şey için bu resimden hiç bir yorum yapamayız belki yara olabilir belki beyaz benektir ama bu şekilde kesin yorum yapmak imkansız.
Kırmızı imparator.
Uğur abi teşekkür ederim yorumların için.Şuan ne yapacam bilmiyorum ama çok istiyodum ki saf bir red rubin yada sarı imparator beslemek  herhalde kısmet olmuycak.
Kırmızı imparator.
Hala üstadlarımızın , tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
Kırmızı imparator.
Uğur bey pek güzel resim çekemiyorum kusura bakmayın elimden bu kadarı geldi.




Kırmızı imparator.
Cihan bey;

Bahsettiğiniz konudan dolayı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Akvaryumda ahli ve sp var yanında fakat kırmızı imparator akvaryuma koyduğumdan beri hepsine baskın bence akvaryumun en güzel kayalıklı kısmını sahiplendi ve oraya kimseyi sokmamakta ahlinin mekanını kaptı daha doğrusu :)
Kırmızı imparator.
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce bir dişi bir erkek kırmızı imparator aldım.2-3 gün içinde 3 tane daha dişi alıcam fakat benim sorum erkek kırmızı imparatorun rengi hakkında olucak.Balık son zamanlarda akvaryumda boy göstermeye başladı 2 gündür fakat rengini hiç kazanamadı daha 1 haftadır renklensin die bol bol tetra discus atıyorum onun yemesini izliyorum fakat bir türlü hayvan güzel bir renge kavuşamadı sadece mat bir kırmızı rengi var.Kırmızı imparator konusunda tecrübeli arkadaşlar beslemiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum hangi yem kullanmalıyım yada başka neler yapmalıyım şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.