ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
-ilteris-
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Şubat 2010 16:35
Son Ziyaret:
03 Nisan 2011 18:32
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilteris hakan
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1983
Yaş:
41
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Tatil yemi
Selam arkadaslar ben 1 ay izine cikacagim 1 ay icin tatil yemi varmi acaba  yada baska herhangi bisey,200 lt imparator,sp,yunus.. ve yavru akvaryumum 60 lt icinde bayagi yavru var
 
yardimci olurmusunuz hangi yem almaliyim
Bu baligin türü ve cinsiyeti nedir?
Mavi imparator dediginiz latin ismini biliyormusunuz. bu baliklarin birini akvaryumunu bosaltan birinden almitim seker pembelerle tankinda ahlilerde vardi ve bunu ahli diye vermisti.
digerini ise akvaryumcudan imparator diye vermisti.
 
siz ne yapmami önerirsiniz burda balikta elden cikaramiyorsun türkiyedeki gibi netten satmak istesem türünü bilmiyorum yada yanina erkek alsamda kalsin desem yine türünü bilmiyorum. burdaki akvaryumcular hic birseyden anlamiyor birde benimgibi acemi olunca ne verirse onu aliyosun sonra geride almiyorlar
 
bu baligin cinsini tam olarak nasil ögrenebilirim yanina erkek balikmi denesem acaba
Bu baligin türü ve cinsiyeti nedir?
Evet bunlarla ilgilenmiyor beyaz disi imparatorlar var onlarla ciftlesiyor.
erkek imparatorlar seker pembe demislerdi 2 erkek var seker pembe ama erkeklerden biri sari ve sürekli bu sari ciftlesiyor digeri zaten pembemsi biraz ama bu 2 baliga 2 erkeginde ilgisi yok.
 
erkek imparatorlar bunlar
Bu baligin türü ve cinsiyeti nedir?
Bu baligi bayagi oldu alali yine siz demistiniz disi olduklarini ama neyin disisi onu bulmaya calisiyorum imparator disisi oldugu kesin ama hangi türün bilmiyorum ona göre erkek alacam ama bilmiyorum hangi tür oldugunu tankta imparatorda var erkek onlarinda resimlerini eklemistim daha önce ama onlar beyaz disiyle ciftlesiyor zaten suan disi imparatorun agzi dolu 3 günü kaldi kusturmama
ama bu 2 baligin türünü anlayamadim tam olarak kornalia mi ne öle bi tür var ona benzetiyorum ama emin degilim.
Ahli yavrulari

Ahli baligimi bugün kusturdum (17.gün) ve 20 ye yakin yavru verdi.anneyi akvaryuma geri attim ama balik dibe cöktü kayalarin arasinda duruyo. gecen ay s.p kusturduktan sonrada geri biraktigimda oda sersem gibi dolasmisti ama bu ahli dibe cöktü bu normalmi.

ahli yavrulari icin 54 lt akvaryumum var ona birakacam ama yavru sp de var 1 aylik felan acaba bu 2 tür yavrular birlikte ayni akvaryumda olurmu?
Nasil uygulamaliyim
Isiklari acmalimiyim yoksa kapali kalsinmi birde yem atiyim mi atmayimmi agzi dolu balik var birde yavru sp var tül yavrulukda ilacin onlara zarari olurmu olmaz dedi ama siz daha iyi bilirsiniz sizce olurmu?
Nasil uygulamaliyim
Suanda baliklar yem yiyorlar ben bu ilaci nasil kullandim acaba dogrumu kullandim ve kac gün böle ilacli durmasi gerekiyor ayrica tül yavrulukta sp yavru var ve agzi dolu birde hongi var yani bu ilac onlara zarari olurmu ve kac gün daha filtre ve isiklar kapali durmasi gerekiyor.
Nasil uygulamaliyim
Baktopur direct yasaklandi dediler ve satistan kalkmis o yüzden ayni sekilde sera baktopur da ayni ise yarar dedi akvaryumcu o yüzden bu ilaci kullandim.
Nasil uygulamaliyim
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:

Akvaryum Kapasitesi (litre):

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Karışık malavi tankımda 2 haftadır  2-3 balıkda yem yememe saklanma ve halsizlik vardı ve 1 hafta önce honginin biri öldü öldüğünde gözleri çıkmış gibi bembeyazdı ve arkadaşların dediği flagy ilacını burda bulamadım kaya tuzu eritip koydum ve dip çekimiyle birlikte su değişimi yaptım o saklanan ve yem yemeyen balıklar normalleşti biraz ve yem yiyorlar ve şuanda balıkların çoğunun karnı içe çökük aynı ölen balıktaki gibi dün sera bactober aldım ve akvaryum suyuyla 20 ml karıştırdım filtreyi ve aydınlatmayı kapatıp tanka ekledim akvaryum 200 lt bu arada , dün akşamdan beri filtre ve ışık kapalı duruyor yem felanda vermedim.
Benim öğrenmek istediğim acaba bu şekilde uygulamak doğrumu ve ne kadar daha bu şekilde tutmalıyım bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.



KaPTaN2010-04-17 17:20:53

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.