ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SametYaman
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Şubat 2010 22:36
Son Ziyaret:
27 Mayıs 2012 09:43
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
samet yaman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Gümrük
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

samet yaman

SON 10 MESAJI

Lepistes Balığım hakkında
Filitre kullanma mantıgı nedir hava motoru varken ? 
Lepistes Balığım hakkında
Fotograf suanda yükleyemedim yüklerim , yanlız bu durum gerçekten beni çok üzdü parasında degilim ama neden ölüm oluyor herşeyi koymuşken , birde yavrularım daha 1 haftalık çıkarmak istemedim ısıtıcıyı gerekyok dursun diye düşündüm , bu yavrulara ne yapmamı önerirsiniz peki ?



Akvaryum ufak oldugundan filitreyi çıkardım onun yerıne hava motorum var ama ? 
Lepistes Balığım hakkında
Herkese iyi akşamlar ..

Arkadaşlar 35Lt akvaryumunda 4 dişi 1 erkek kombinasyonu olarak lepistes beslemekteydim yanlız dişilerin hepsi doğumdan sonra öldüler sonra erkegim öldü  sadece 1 tane dişim kaldı oda yem yemiyor sabit duruyor geri kalan yavrularımın maşallahı var çok sağlıklılar 50 ye yakın yavruya sahibimim.Yanlz bu ergin balıklarım neden acaba ölmüş olabilir.

Akvaryumun içinde : 1 ısıtıcı 1 hava motoru , bol bitki , kum + taş + taş süs bulunmakta eksik yok acaba sorun nerede bilgisi olan veya başına gelen bilgi verebilir-mi lütfen .. .


SameT
Betta Balıgı ile ilgili
Şöyle yaptım. 1 adet dişiyi pet şişenin içine koydum. Akvaryumun içine bıraktım. Erkek sürekli onun etrafında dönmekte, diğer dişiye arada bir geliyor. Dişi de erkek gelince çıldırmış vaziyette oluyor. Yaptığım şey doğru mu acaba veya ne yapmalıyım? vuslat2012-04-02 09:13:20
Betta Balıgı ile ilgili
Peki birşey daha sormak istiyorum erkek betam dişi betayi sürekli kovalıyor nden acaba ? 
Betta Balıgı ile ilgili
Anladım  peki teşekkur ederim . 
Betta Balıgı ile ilgili
Ömer bey şimdi birde şu var birde küçük fanusumun içinde erkek betam var akvaryum ile fanusum yan yana duruyorlar bazı arkadaşların yorumlarını okuyorum erkek ile dişiyi ayırıyorlar çiftleştirmek için ben bunu yapmadım aynı akvaryumda durmaları için bi sıkıntı olmaz sanırm ? Onur Yıldız2012-04-02 00:09:52
Betta Balıgı ile ilgili
Arkadaşlar rahatsızlık veriyorsam kusura bakmayın. 30 cmlik bir akvaryumum var. İçinde bol bitki ve kum ve mağara bulunmaktadır. İçinde 1 adet olgun erkek Bettam, 1 adet olgun dişi Bettam 1 de biraz ufaklıkta dişi Bettam var. Bu durumda akvaryumda erkek tarafında bir kovalamaca mevcut. Sizlerin düşüncelerini, bilgilerini almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi hafta sonları dilerim. vuslat2012-04-03 12:04:39
Cichlid balıkları hakkında ne yapmalıyım.
Evimde eşyanın çoklugudan en ideal 60cmlik yer vardı onada 60cmlik akvaryum aldım ölürlermi peki sorun mu çıkar sürekli akvaryumda .?
Cichlid balıkları hakkında ne yapmalıyım.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar .
 
Balık sevdam yeni başladı ve arkadaşımın yardımıyla cichlid balığına heves sardım yanlız sorunum var bilgim çok yok ne yapmalıyım. 
 
Akvaryumum 60x20 boyutunda içinde çok cins bilmiyorum yanlız bilgisi az olan görenler dediğine göre portakal , sarı prenses ve mavi prenses var.
 
Akvaryumumda 1 tane büyük mavi prenses dedikleri onun yavrusu 3 tane, 1 portakal 1 sarı prenses var yanlız sorun çok hareketsiz olmaları birde portakal olan motoron orda dik gibi duruyor hava alamıyor gibi .
 
Yanlız akvaryumumda dış motor , hava motoru ısıtıcı bulunmakta balık konusuda çok hevesliyim işten gelir gelmez akvaryumun başına oturuyorum yanlız onların hasta gibi olmaları canımı çok sıkıyor, ne yapabilirim bilginizden yararlanmak istiyorum:)
 
Ne yapmam lazım akvaryumda her türlü yorum beklıyorum :)
 
İyi akşamlar, saygılar...
 
Samet
freeasabird2010-02-22 11:17:46

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.