ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Balikci01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mart 2006 18:10
Son Ziyaret:
18 Kasım 2006 16:24
Toplam Mesaj:
72 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yigit Alp
Doğum Tarihi:
20 Mayıs 1973
Yaş:
50
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Olcay KANDIR
ADANA

SON 10 MESAJI

Hepsi ölmek üzere
Rica ederim umarım sorun budur ve hallolur. Bilinen bir problemi çözmek bilinmeyeni düşünmekten kolaydır. Kolay gelsin.
Hepsi ölmek üzere
Ayhan Bey bence balık ölümlerinde suyun oturmasından ziyade ısıtıcının etkisi olabilir. Elektrik kaçırıyor olabilir. Ben de ilk ısıtıcı taktığımda 6 yavru velifera iki gün içinde öldüler hemde 4 ay emek edip büyüttükten sonra. Daha sonra ısıtıcıyı kontrol kalemi ile kontrol ettim her değdiğinde kontrol kalemi yanıyordu elektrikçiye götürdüm elektrik kaçırıyor kılcal çatlaklar var dedi. yeni ısıtıcı aldım sorun çözüldü. Su oturmamış olsa 1-2 haftaya kalmadan ölürlerdi. Bence ısıtıcının gelişi ve ölümler tesadüf olamaz. M_R_T2006-11-14 17:39:32
Moli Japonun yanına

Merhabalar,

Benim bir adet hamile molim var.Aldığımda hamile idi. 15 litrelik bir akvaryumda doğum yaptı. Sonra onu ordan alıp asıl ana akvaryuma koydum yavruları yemesin diye fakat ordaki erkek velifera ona rahat vermedi. Sonra moliyi japonların yanına koydum şuan sorun yok gibi beraber yan yana yüzüyor hatta uyurkende onların yüzgeçlerinin altında uyuyor. Umarım bir sorun olmaz ama olma ihtimali var mı merak ediyorum. Yani tüm canlı doğuran ve japonlar geçinemez diye bir şart var mı?

Yavrular Ve Bitki Gübresi
1 haftalık moli yavrularımın olduğu akvaryumda dip temizliği yaparken bir kaç bitki yerinden çıktı ve toprağa gömülü olan tablet bitki gübrelerinin erimiş (çanutlaşmış ve çözülmüş) kısımları yüzeye çıktı ve çok yayıldı toz tanecikleri gibi.Acaba bunların yavrulara bir zararı olabilir mi?
Japonların Yanına...
Akvaryumcular böyle bir şeyi kabul ederler mi acaba? Çünkü daha önce böyle bişey denemedim.
Japonların Yanına...

12 litrelik yavru akvaryumunda bir adet 4 cm lik makrakanta var. Salyangoz için almıştım ancak bu zamana (17 gün) kadar pek işe yaramadı. şimdi bu akvaryumu boşaltıp temizleyip içindeki kum ve bitkileri yenileyip canlı doğuran yavrularına hazırlamak istiyorum. Bu makrakantayı ne yapmalıyım? tek seçeneğim 30 litrelik japon, silver,çöpçü akvaryumum. Acaba bu makrakanta buradaki balıklara bir zarar verir mi? Ve duyduğuma göre makrakanta japon balıklarının salgılarından filan etkileniyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bitkiler Ve Japon

Merhabalar,

Japon Akvaryumuna (30 litre) diktiğim amazon bitkilerinin acaba zeminde balık dışkılarından oluşan nitrat ve kirlenmeye engel olması gibi bir durum söz konusu mu?

Salyangoz Sorunu
İki adet makrakantam var. Malesef bu güne kadar bir tane salyangoz yemediler. Bir tanesi 4 cm diğeri 3 cm. 1 hafta oldu akvaryuma koyalı.
Platy Molly Çifteşmesi
Peki plati ile kılıç dişisi çiftleşir mi? Bir tane erkek plat varda bende onun yanına kılıç alsam nasıl olur?
Yavrular Ve Makrakanta
30 litrelik japon akvaryumum var makrakantayı oraya koysam nasıl olur acaba?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.