ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kasisyah erkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2010 02:15
Son Ziyaret:
10 Haziran 2019 20:58
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kasisyah erkan erarslan
Doğum Tarihi:
29 Temmuz 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
petshop
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kasisyah erkan erarslan

SON 4 MESAJI

Ürkek Balıklar(victoria Cichlidleri)
Akvaryuma yaklaşırken ağır çekimde yürüyorum korkmasınlar diye artık, çok sinir bozucu bir durum. Yalnız bu korkaklığı başlatan ve diğerlerini de zamanla kendine benzeten tek bir tanesi olabilir, bende baskın Latifasciatus erkeği böyleydi başlangıçta yanlış hatırlamıyorsam, zamanla diğerlerinde de onun tepkileri yüzünden sürekli bir hal aldı bu durum. Eğer böyle bir durum varsa sizde de sadece o balığı çıkararak belki düzeltebilirsiniz bu durumu geç olmadan.
Ürkek Balıklar(victoria Cichlidleri)
Merhabalar.
4 aydır kurulu olan 350 litrelik bir akvaryumum var. Victoria gölüne ait Cichlid türleri besliyorum. Son 2-3 haftadır balıklarımda inanılmaz bir ürkeklik başladı. Haftalık temizlik yaparken elimin dibinde kumu eşeleyen, dondurulmuş kan kurdunu elimden yiyen balıklar birden aşırı korkak oldular. Akvaryuma yaklaştığım gibi oradan oraya kaçışıp duruyorlar. Yalnız bu durum sadece gündüzleri oluyor, hava biraz kararmaya başladığında normale dönüyorlar. Akşamları ve geceleri yem için ön cama toplanıyorlar fakat gün içinde akvaryuma yaklaşınca deliye dönüyorlar. Akvaryumun ışığı kapalıyken yahut açıkken değişen bir şey yok. Akvaryuma dışarıdan ışık gelen tek yer sağ yanındaki balkon camı, akvaryumun o kısmını kapattım ışık gelmemesi için. Aç bırakmayı denedim yine hiçbir şey değişmedi. Son çare olarak 1 çift istemeyerekte olsa Pseudotropheus Acei(Aysmen) aldım fakat onları da kendilerine benzetmek üzereler. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı ?
Türler:
Haplochromis Latifasciatus
Astatotilapia Aeneocolor Yellow Belly
Enterochromis Paropius
Ptyochromis Hippo Point Salmon
Pseudotropheus Acei
Tür Tavsiyesi Verebilir Misiniz?
Merhabalar arkadaslar. Yakin zamanda Juwel Rio LED 350 akvaryumunu satin aldim. 121x51x66 ölcülerinde. Astatotilapia Aeneocolor Yellow Belly yahut Haplochromis Latifasciatus beslemeyi düsünüyorum. Eger olursa Yellow belly lerden 3-4 cm lik 6 adet almayi düsünüyorum, kendim büyütmek istiyorum. Sizden ricam bu iki türden birisini aldigimda yanlarinda baska hangi türleri besleyebilirim bu akvaryum ölcülerine göre, tavsiye verebilirseniz cok memnun olurum. Cok tesekkürler simdiden.
1 Ton / Yırtıcı Dünya Karması 2 (arowana,bichir..)
Merhabalar. Tüm konuyu baştan sona okudum. Aktardığınız tecrübeler ve bilgi paylaşımı hassasiyetinizden ötürü çok teşekkür ederim. Umarım her şey sorunsuz bir şekilde devam eder.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.