ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaan256
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Eylül 2010 01:30
Son Ziyaret:
07 Ağustos 2014 17:15
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Akdoğan
Doğum Tarihi:
09 Mart 1992
Yaş:
32
İl:
Balikesir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaan Akdoğan

SON 10 MESAJI

Tür Tavsiyesi
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.Şimdi ben mücevher almamalıyım yani? Demasoni iceman güzel onların yanına ne olabilir? Sarı prenses istemiyorum çünkü yanlarına.
Tür Tavsiyesi
Arkadaşlar iyi akşamlar.250 litrelik bi akvaryumum gelicek haftaya.1e 3d şeklinde mücevher yaşayan kaya ve demosani almayı düşünüyorum.Sizce nasıl olur uyumsuz mu olurlar? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için 
Malawi Tavsiyeler
Tropheus türleri nasıl olur peki.İlangi filan mesela.Bunlar pahalı balıklar mı malawilere göre uygun olurlar mı?
Malawi Tavsiyeler
Msobo magunga güzelmiş aslında.mücevher nasıl olur bunun yanına uyum sağlar mı? Ya da mücevherin yanına neler olabilir.Saulosi ve mücevher nasıl olur mesela.
Malawi Tavsiyeler
Arkadaşlar 2 yıldır canlıdoğuran akvaryumum vardı.Bugünlerde değiştirmeye karar verdim malawi cikletlerini düşünüyorum.Akvaryumum 100x40x50 iki farklı koloni istiyorum yunus ve sarı prenses dışında ama onlar çok klasik geliyor çünkü.Görselliği yüksek türler neler olabilir arkadaşlar? Ve tabiki de benim akvaryumumda yaşamaya uygun olan türler.En dikkat ettiğim nokta balıklarımın huzurlu olması.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Yeni akvaryumum
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam :)
Yeni akvaryumum
Anladım o zaman meleklerden vazgeçeyim.Peki moli alsam lepisteslerin yanına nasıl olur? İki tür olacak yani akvaryumda
Yeni akvaryumum
Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için.Filtreyi dediğiniz gibi yaptım ön cama doğru üflüyor eskiye göre daha iyi oldu.Florasan bir taneydi ama bir tane daha takim yanına o zaman.Rengi önemli mi peki bendeki açık pembe renkte.Değiştirmem gerekir mi bitkilere zararı olur mu?Işıklar normal şekilde kapakta yer alıyor fotoğrafta öyle görünmüş herhalde.Balıkları koydum artık ve akvaryuma ve geri verme şansımda kalmadı artık :( Ama ilave balıkları 1 hafta sonra alırım.Ben lepistes moli plati almayı düşünüyordum ama arkadaşım melek balığı almak istiyor.Uyumlu mudur bir sorun olur mu ne tavsiye edersiniz?
Yeni akvaryumum
İyi akşamlar arkadaşlar yeni bir akvaryum aldım ve bu işe yeni başlıyorum açıkcası.Size birçok konuda danışmak istiyorum yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim :) Akvaryumum 60.30.30 boyutlarında iç filtrenin üzerinde 800l/h yazıyor yeterli midir bu büyüklükteki akvaryum için? Birde iç filtrenin duruşu resimdeki gibi.Diğer türlü çok güçlü üflüyor havayı balıklar rahatsız oluyor gibi geldi bana.O doğru bi duruş mu sizce? Renginden de belli olduğu gibi ışığın rengi açık pembe gibi.Bitkilere uygun mudur acaba yoksa beyaz renk ışıkla değiştireyim mi?İçine şimdilik 4 tane lepistes aldım. 2 dişide hamile gibi geldi fotoğrafları var aşağıda doğru mudur eğer öyleyse napmam gerekir? Başka balıklarda almak istiyorum renkli bir akvaryum istiyorum hangi türlerden kaç tane alabilirim sizce? Ve son olarak da yapmam gereken şeyler var mıdır ekstra olarak akvaryum için.Su biraz bulanık gibi geldi bana ama daha 2 gün oldu kuralı akvaryumu geçer diye düşündüm birkaç güne.Bu kadar soru sorduğum için affola :) Teşekkür ederim arkadaşlar şimdiden.


Bitki Akvaryumu

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için peki bu bitkileri dediğin Quartz kumun içine mi gömicem direk

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.