ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Eylül 2015 22:52
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Göktuğ Alper GENÇ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Göktuğ Alper GENÇ
SON 10 MESAJI
Mercan kırığımı hagensmi
Merhaba 1 tonluk sumplu akvaryumumda frontoza ve yunus bakmaktayım kum olarak mercan kırıgı düsünüyorum 1nm sorunum şu internette fiyatlara bakıyom kilo işi 6.5 tl 10kilo 45 liradan asaga yokRivu 2015-05-10 20:10:40
Merhaba 1 tonluk sumplu akvaryumumda frontoza ve yunus bakmaktayım kum olarak mercan kırıgı düsünüyorum 1nm sorunum şu internette fiyatlara bakıyom kilo işi 6.5 tl 10kilo 45 liradan asaga yok
bir petshopla konustum 10kg sunu 27.5 vericek mercan kırıgınında yada 55 tlye 25kg hagens kum alabilrim gene aynı yerden fiyatlar ucuz olunca bende sahte olayı varmıdır diye tereddütte kaldım 10kglk cuvalda oldukları için pek bişede anlamıyorum orjinal olup olmadıgı konusunda ne yapmalıyım veya mercan kırığının sahtesi varmıdır iyi forumlar
Frontosa ağız etrafında yaralar
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:2 erkek frontosamın ağız etrafında yaralar var ve pamuk cıkmıs
Akvaryum Kapasitesi (litre):840+180
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:11 adet frontosa 21 adet yunus kedi balıgı köpek balıgı vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25.5c
Filitrasyon:sump
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
en son sumpu komple yıkadım temizledim su cekimi yaptım yeniden kurdum su oturmus sadece 2 erkek frontosamda sorun var bir dişidende süpheliyim ama bu 2 erkek de agız içi pamuklanmada mevcut iyi forumlar.Rivu 2015-04-28 00:50:17
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:2 erkek frontosamın ağız etrafında yaralar var ve pamuk cıkmıs
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:11 adet frontosa 21 adet yunus kedi balıgı köpek balıgı vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25.5c
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
en son sumpu komple yıkadım temizledim su cekimi yaptım yeniden kurdum su oturmus sadece 2 erkek frontosamda sorun var bir dişidende süpheliyim ama bu 2 erkek de agız içi pamuklanmada mevcut iyi forumlar.
sumplu akvaryum dışkı sorunu
tesekürler saolun yorumlarınız icin debi sorununu haletim simdi sirkülasyon icin bir dalga motoru alıcagım bakalım sonuc ne olucak
tesekürler saolun yorumlarınız icin debi sorununu haletim simdi sirkülasyon icin bir dalga motoru alıcagım bakalım sonuc ne olucak
yardımcı olucak yokmu beyler akvaryum dizaynı yapamıyorum bu yüzden sump kulanan arkadaşlar kafamotoru su çıkısını ön camın tam ortasına dogru veriyorum sirkülasyonu siz nasıl yapıyorsunuz birde eheim 5000 compact motor kulanıyorum ucuna takdıgım horumun yarı capı kücük oldugnda motorunu dışuna degilde içine sokuyorum nalburdada bulamadım 2cm çapında hortum iyi forumlar
yardımcı olucak yokmu beyler akvaryum dizaynı yapamıyorum bu yüzden sump kulanan arkadaşlar kafamotoru su çıkısını ön camın tam ortasına dogru veriyorum sirkülasyonu siz nasıl yapıyorsunuz birde eheim 5000 compact motor kulanıyorum ucuna takdıgım horumun yarı capı kücük oldugnda motorunu dışuna degilde içine sokuyorum nalburdada bulamadım 2cm çapında hortum iyi forumlar
sumplu akvaryum dışkı sorunum
haftada bir su değişimi
sorunum akvaryum 200-60-70 ölçülerinde çift kule alttan sump silis kum kulanıyordum suyum sürekli kokuyor bozuluyor haftada bir su değişmeme ragmen sorunum kulelerin icinde dışkı birikiyor kafa motorum eheim 5000 compact bu yuzden akvaryum dizaynıda yapamıyorum cidden bunaldım sadece kulenın dibinde dışkı ve bazen yem kalıntıları oluyor akvaryumum 3 aylık ne yapmalıyım.iyi forumlar.
haftada bir su değişimi
sorunum akvaryum 200-60-70 ölçülerinde çift kule alttan sump silis kum kulanıyordum suyum sürekli kokuyor bozuluyor haftada bir su değişmeme ragmen sorunum kulelerin icinde dışkı birikiyor kafa motorum eheim 5000 compact bu yuzden akvaryum dizaynıda yapamıyorum cidden bunaldım sadece kulenın dibinde dışkı ve bazen yem kalıntıları oluyor akvaryumum 3 aylık ne yapmalıyım.iyi forumlar.

haftada bir su değişimi
Sumplu akvaryum dışkı sorunu
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:21 yunus 11 frontosa 1 kedi 1 papağan 2 vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25c
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :haftada bir su değişimiRivu 2015-04-18 05:25:25
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:21 yunus 11 frontosa 1 kedi 1 papağan 2 vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25c
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :haftada bir su değişimi

Yunuslarda ve frontosalarda hastalık
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:balıklarımın yüzgeclerinde parçalanma var
Akvaryum Kapasitesi (litre):1000
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:23 yunus 11 frontosa 1 papağan 1 kedi 1 vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25c normalde
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:sadece kayatuzu
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :haftada bir su degisimi yapıyorum her su degisiminde kayatuzu ekliyordum.akvaryumu kuralı 3 ay kadar oldu 2 haftada bir hastalık hobiden sogudum en son 9 10 agız yavru aldım su degistim yüzde 15 kaya tuzu ekledim dün balıkların 4 5 tanesinde hafif yıpranma vardı yüzgeclerde bugun istisnasız hepsinde parçalanma 1 tane saglam yok asırı kötü degil ama git gide kötü oluyor gözlemlerim dün dedigim gibi 4 5 yunus bugun tüm akvaryum yüzgeclerde parçalanma fotograflarda cıkmamıs olabilir makinayla çekmek için ugrastım ama bu kadar ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim suan dereceyi 30 cektim mikofish koymayı düsnüyorum ama ilaclama yapmak istemiyorum komple akvaruymu temizlek baya bir zahmet alıcak cünkü ayırıyım desem koyucak yer yok akvaryum varda hepsini alıcak yerım yok fll dolu diger akvaryumlarım.sumpun resminide cektim silis kum ekledigimden beri su berraklasıyor ama silis sumpu sürekli pisletiyor ic malzemelerini bir arkadas dizdi acaba sıkıntı ordanmı kaynaklı anlamadım 8 adet akvaryum var hic bir problem yok bu akvaryum 2 haftada bir sorun anlamıyorum su degeleri bi ara baya kötüydü sera bactebour ekledim düzeldi suan hobiden gercekten sogudum bırakacak asamaya geldim yunusları alalı 1 ay oldu olmadı iki tanesinde karın çekikligi vardı ayırdım baska akvaryuma koydum karın cekikligi olan baya kötüydü ve öldü ama ölme sebebi akvaryumdan atladı acaba ondanmı bulastı dicem ama 1 ay birsey yoktu sump kulelerimde cam ve borularda dıskı kalıntıları var 1 ay oncesine kadar sorun yoktu kulandıgım yemler sera granugreen sera granured bits yemlerimi yeni degistim acaba bundanmı kaynaklı protein agırlıklı alısana kadar dibde baya bi yem kalıyordu yemiyorlardı simdi yiyorlar baya bi kafam karısık kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar iyi günler.
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:balıklarımın yüzgeclerinde parçalanma var
Akvaryum Kapasitesi (litre):1000
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:23 yunus 11 frontosa 1 papağan 1 kedi 1 vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):25c normalde
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:sadece kayatuzu
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :haftada bir su degisimi yapıyorum her su degisiminde kayatuzu ekliyordum.akvaryumu kuralı 3 ay kadar oldu 2 haftada bir hastalık hobiden sogudum en son 9 10 agız yavru aldım su degistim yüzde 15 kaya tuzu ekledim dün balıkların 4 5 tanesinde hafif yıpranma vardı yüzgeclerde bugun istisnasız hepsinde parçalanma 1 tane saglam yok asırı kötü degil ama git gide kötü oluyor gözlemlerim dün dedigim gibi 4 5 yunus bugun tüm akvaryum yüzgeclerde parçalanma fotograflarda cıkmamıs olabilir makinayla çekmek için ugrastım ama bu kadar ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim suan dereceyi 30 cektim mikofish koymayı düsnüyorum ama ilaclama yapmak istemiyorum komple akvaruymu temizlek baya bir zahmet alıcak cünkü ayırıyım desem koyucak yer yok akvaryum varda hepsini alıcak yerım yok fll dolu diger akvaryumlarım.sumpun resminide cektim silis kum ekledigimden beri su berraklasıyor ama silis sumpu sürekli pisletiyor ic malzemelerini bir arkadas dizdi acaba sıkıntı ordanmı kaynaklı anlamadım 8 adet akvaryum var hic bir problem yok bu akvaryum 2 haftada bir sorun anlamıyorum su degeleri bi ara baya kötüydü sera bactebour ekledim düzeldi suan hobiden gercekten sogudum bırakacak asamaya geldim yunusları alalı 1 ay oldu olmadı iki tanesinde karın çekikligi vardı ayırdım baska akvaryuma koydum karın cekikligi olan baya kötüydü ve öldü ama ölme sebebi akvaryumdan atladı acaba ondanmı bulastı dicem ama 1 ay birsey yoktu sump kulelerimde cam ve borularda dıskı kalıntıları var 1 ay oncesine kadar sorun yoktu kulandıgım yemler sera granugreen sera granured bits yemlerimi yeni degistim acaba bundanmı kaynaklı protein agırlıklı alısana kadar dibde baya bi yem kalıyordu yemiyorlardı simdi yiyorlar baya bi kafam karısık kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar iyi günler.
pipo filtremi iç filtremi
arkadaşlar yorumlarınız için sagolun iç fitreler atmanın büyük motorları kurcagım yeri straforla kapatacagım ve soguk bi yer degil bu yüzden 6 cıkıslık bi hava motoru alıp hepsine pipo filtremi baglasam diye sordum atman motorlarıda uyguna alıcam hemen hemen 2side aynı maliyete gelicek bana pipo mu iç motormu bu yüzden celiskiliyim 6 cıkıslı motor ayda 40 tl edermi benım kulandım 4 cıkıslı var sürekli acıktır bise yakmıyor yanı olsun olsun 10 tl iyi forumlar
arkadaşlar yorumlarınız için sagolun iç fitreler atmanın büyük motorları kurcagım yeri straforla kapatacagım ve soguk bi yer degil bu yüzden 6 cıkıslık bi hava motoru alıp hepsine pipo filtremi baglasam diye sordum atman motorlarıda uyguna alıcam hemen hemen 2side aynı maliyete gelicek bana pipo mu iç motormu bu yüzden celiskiliyim 6 cıkıslı motor ayda 40 tl edermi benım kulandım 4 cıkıslı var sürekli acıktır bise yakmıyor yanı olsun olsun 10 tl iyi forumlar
200 60 70 akvaryum
bayadır giremedim yorumlarınız için saolsun yaklaşık 2 hafta önce siparişini tuna akvaryum deniz abiye verdim 10 15 gün sonra elimde olacak aynı ölçülerde sumplu 12mm birde 6 lı bi set ayarladım 100 50 50 bakalım üretim nasıl gidicek iyi forumlarRivu 2014-11-04 22:46:04
bayadır giremedim yorumlarınız için saolsun yaklaşık 2 hafta önce siparişini tuna akvaryum deniz abiye verdim 10 15 gün sonra elimde olacak aynı ölçülerde sumplu 12mm birde 6 lı bi set ayarladım 100 50 50 bakalım üretim nasıl gidicek iyi forumlar
SON MESAJLAR
- 100 40 45 6mm Kayıtlı Kuşaklı Alınır Mı AmatorBetaci, 11:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeşil Su Kültürüm Çöktü Pirelerim Aç Kalacak GhostKoi, 10:50
Malzemeler ve Yemler Forumu - 440 Litre Akvaryum İçin Isıtıcı Tavsiyesi RedJohn, 10:09
Yeni Üye Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum RedJohn, 09:55
Yeni Üye Forumu - Glass Belly Lepistes scorpion26, 09:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık Orhan76, 09:11
Hastalıklar ve İlaçlar - İkolo Kaiser Karın Şişliği Emreytr, 08:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Istakozum Hasta Gibi Eldurmaz, 08:16
Omurgasızlar - Yüzey Skimmer Kullanımı Sadece Dış Filtre İçin Mi ILGIN, 02:33
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım Ibrahim_1, 02:17
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 01:53
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum (hitech) CoryCory, 00:03
Akvaryum Tanıtımı - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Fotosentetik bakterilerin akvaryumlarda kullanımı Rafayel, 22:23
Akvaryum Bilimi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili mrah, 22:13
Akvaryum Tanıtımı - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Ero77, 22:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sadece 6500k Beyaz Işık İle Bitki Yetiştirme mrah, 21:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x40x40 Low Tech RedJohn, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İşgal Altında ygzkrdg, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - 10 Sene Sonra Geri Dönüş Tavsiyesi cihann7, 20:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eminönü Teleskop Akvaryum Ouuz, 20:06
Yeni Üye Forumu - Hobiye Dönüş Tankım Ve Tavsiyeler Muhammed2323, 19:39
Yeni Üye Forumu - Gurami Ve Lepistes Otu PufferKingdom, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 18:25
Akvaryum Tanıtımı - Bu Vatozun Adı Nedir Bilen Varmı? YUSUFbAşKaN, 17:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin ChipSet, 17:34
Yeni Üye Forumu - Moli BAYRAKTR, 16:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumlar İçin Led Armatür Yapımı TurX, 16:18
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küçük Canlı Doğuran Tankı İnci Kefali, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Her Deneme Başarısız M0nty, 15:27
Labirentliler - Bakteri Kültürü Sonrası Dip Çekimi Hakkında İnci Kefali, 15:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Vatoz Cinsiyet scorpion26, 14:52
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Malawi Ciklet Sarı Prenses Gelişim Aşamaları Orhan76, 12:00
Makaleler ve Tercümeler - Cüce Vatozların Cinsiyeti Nedir ? KaanE, 11:20
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 25 Küp Bitkili Hm Betta İnci Kefali, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 10:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü İbrahim571, 09:47
Yeni Üye Forumu - Hava Kompresörü Tavsiyesi ahmetferit01, 09:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balıgı Garip Hareket Emirbatn, 08:56
Yeni Üye Forumu - Betta Yansıma Sorunu İnci Kefali, 07:35
Yeni Üye Forumu - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Eminsalih, 05:29
Yeni Üye Forumu - Beta Balık Akvaryum Fikirleri sepypoem, 01:22
Yeni Üye Forumu - Sıfır Bitkili Balıklı Akvaryuma Bitki Ekme? kad1rc4nn, 00:20
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses AnıL57, 23:08
Yeni Üye Forumu - 1cm Cam Kalınlığına Dijital Termometre Uygun Mu? GhostKoi, 22:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Co2 Mayalı Sistem Kurulum sonosmanli55, 22:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sizce Pistialarım İçin Yeterli Bir Aydınlatmamı ? sonosmanli55, 22:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Jemaisvu, 22:13
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - High Tech Paludaryum merutay, 21:35
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 11:28
- Seachem Amguard Rafayel 11:28
- Erkek Black Calvus Ve 3 Dişi Caudo Kemalk41 10:47
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 10:47
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 10:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:38
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:38
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:27
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:27
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:27
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:27
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 10:25
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 10:25
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 10:25
- Kamlumbağa Tankı hasancn 10:25
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:58
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 09:35
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 09:34
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 09:31
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 09:31
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 09:31
- Hb White Lepistes gorkemortakci 09:29
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:23
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:23
- Leleupi & Endler & Medaka scorpion26 09:23
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 09:23
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 08:48
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:48
- Malzeme propecia 08:45
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 08:45
- Bitkili Akvaryumdan Çıkan Tüm Set Malzemeler burakbozcelik 08:36
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:24
- Rasbora Arıyorum Miller 08:24
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 08:06
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 07:28
- Japon Şemsiyesi Slnger İle Takas Olabilir ootkn 07:28
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 07:28
- Hava Motoru Şelale Filtre Hortum ootkn 07:28
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 07:17
- Nano Akvaryum Açıklamayı Oku LEGEND59 07:17
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:21
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:21
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 01:22
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:02
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:02
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:02
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:02
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:57
KULLANICILAR
- 101 Online Kullanıcı, 55 Üye
Online Kullanıcılar
sakpolat,
osmandbnl,
MiSoSiKiaN,
-RBG-,
OKIRATLI,
GErgun,
İsmail YILDIRIM,
Smokie,
Akax,
Hobilenyum,
Myawuz20,
Orhan76,
sorceres,
kdrackgz,
ebt06,
darkaura,
Zabimaru,
egecinar,
yusuf0616,
GhostKoi,
ciways,
ngokkaya,
aupqua,
ogurcay,
urzais,
inspector,
Mahir06,
Balikcidede,
Kerberos00,
EKAR,
Serdariekrem,
MalawiBerlin,
son06,
ArtaN,
reano,
scorpion26,
mlh06,
Furcifer,
CevdetSERBEST,
degirmencierhan,
Ibrahim_1,
hasancn,
ZoDiRiK,
mesagac,
egedin,
nikon_,
Kayrabarlas,
İnci Kefali,
Mazrxtu,
rhn35,
cemgunay,
AnıL57,
Davidphato,
sonosmanli55,
Avoure,
kemalgull,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.