ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
japon_38
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Ağustos 2021 02:17
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
şükrü öz..
Doğum Tarihi:
30 Kasım 1984
İl:
Nevsehir
Meslek:
Türkçe Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

Şükrü Öz.. 200lt. malawi
SON 10 MESAJI
Mavi prensesler çiftleşiyorlar mı ? (video)
Burdan sağlam kavga ediyorlar gibi gözüküyor ağız ağza
Burdan sağlam kavga ediyorlar gibi gözüküyor ağız ağza
Hopar Isıtıcılarda Kalibre Olayı Varmı ?
Süleyman bey bende hopar 200w kullanıyorum sizin yaşadığınız sorun bende de var 27 derecede dururken 24-25 e kadar düşüyor bende 28 yapıyorum o zaman da 28-29 dereceye çııyor sanırım biraz sıkıntılı bir marka ben şahsen değiştirmeyi düşünüyorum.
Süleyman bey bende hopar 200w kullanıyorum sizin yaşadığınız sorun bende de var 27 derecede dururken 24-25 e kadar düşüyor bende 28 yapıyorum o zaman da 28-29 dereceye çııyor sanırım biraz sıkıntılı bir marka ben şahsen değiştirmeyi düşünüyorum.
Sarı Prensesler Dip Yemi Yermi
Bende akvaryumcudan dip yemi istedim yerler ama gereksiz olduğunu Uğur Beyin dediği gibi yağlanma yapacağını ve dip yemi için kullanılan malzemelerin hastalık oluşturabileceğini söyledi.
Bende akvaryumcudan dip yemi istedim yerler ama gereksiz olduğunu Uğur Beyin dediği gibi yağlanma yapacağını ve dip yemi için kullanılan malzemelerin hastalık oluşturabileceğini söyledi.
3-3,5 Cmlik Sp'ler Kendilerini Kuma Sürtüyorlar
Selam arkadaşlar bende de aynı sorun var onun için yeni konu açmadan burdan sormak istiyorum. 200lt de 1e4d şeklinde sarı p. ve aysmen besliyorum. 10 gün önce oluşturdum. Hergün yaklaşık 20 lt su değişimi yapıyorum suyu boş akvaryumda dinlendiriyorum. Yemleme yaptıktan sonra ve zaman zaman kuma karşı bür sürtünme hareketi başlıyor ama sürekli değil oyun çıkarmak gibi. Sizce bu sorun mu? Balıklarımın 3ü ağzı dolu, bu balıklarda böyle bir hareket göreedim. Kur yapma da olabilir mi? Balıklar suyun üstünde yüzmeye başladılar bugün. Mantar ilaçı ve değişimlerde de kaya tuzu ekliyorum.
Selam arkadaşlar bende de aynı sorun var onun için yeni konu açmadan burdan sormak istiyorum. 200lt de 1e4d şeklinde sarı p. ve aysmen besliyorum. 10 gün önce oluşturdum. Hergün yaklaşık 20 lt su değişimi yapıyorum suyu boş akvaryumda dinlendiriyorum. Yemleme yaptıktan sonra ve zaman zaman kuma karşı bür sürtünme hareketi başlıyor ama sürekli değil oyun çıkarmak gibi. Sizce bu sorun mu? Balıklarımın 3ü ağzı dolu, bu balıklarda böyle bir hareket göreedim. Kur yapma da olabilir mi? Balıklar suyun üstünde yüzmeye başladılar bugün. Mantar ilaçı ve değişimlerde de kaya tuzu ekliyorum.
SARI PRENSESLE HANGİ TÜR
Selam arkadaşlar bende sarı prenses ve beyaz prenses türünde balık beslemek istiyorum. Yanına hangi tür uyumlu olur aklımda aysmen var acaba nasıl olur. Akvaryumu bugün aldm ıstıcı 27 derecede dış filitre ve biyolojik filitre ve şu an pek fazla olmayan kayalarım var ölçüleri 100*40*50=200 banada yardımcı olusanız sevinirm arkadaşlar.
Bitkili akvaryuma başlangıç
Bu siteyi inceledim orda da fiyat olarak 1 kg si 3 lira demiş aşağı yukarı benim aldığıma yakın bir fiyat. Pahalı ondan zaten pahalı olduğu için yıllarca elimde midye kırığı birikmişti.
Bu siteyi inceledim orda da fiyat olarak 1 kg si 3 lira demiş aşağı yukarı benim aldığıma yakın bir fiyat. Pahalı ondan zaten pahalı olduğu için yıllarca elimde midye kırığı birikmişti.
Siyah bitki kumu markasını hatırlamıyorum poşeti 7 liradan satılıyor burdan ben dere kumunu düşüncem en alta sermek diğer kumlada ince sineklik ile ayırmak katman olarak.
Herkese teşekkürler dedikleriniz doğrultusunda şu an çalışıyorum akvaryum hala boş sebebi önce kendi malzemelerimi tamamlamak kum baya masraflı olunca önce kum aldım. 8 kilo kadar bir de ept gardendan siyah kum aldım 2 poşet tahmini 2 kiloya geliyor. Bu pet gardendan kullanan oldu mu dikkat edince kömür gibi duruyor. Yalnız ilk etapta 3 florasan demişsiniz ama benim akvaryum kapağımda 2 florasan için yer ayrılmış plastik kapaklı akvaryumlardan güçlü florasanlar 3 ün eksikliğini kapatır mı. Bu arada emre bey gerçekten cüce amerikan bulmak çok zor iki ilde de araştırma yapıyorum gerçi iki ili tolasan izmir etmez ama :) cüce amerikan bulmak çok zor. Tabi önce ilk suyu dökmem bitkiyi ekmem ardından balıkları eklemem nerden baksanız 3-4 hafta ama çalışıyoruz işte.
Herkese teşekkürler dedikleriniz doğrultusunda şu an çalışıyorum akvaryum hala boş sebebi önce kendi malzemelerimi tamamlamak kum baya masraflı olunca önce kum aldım. 8 kilo kadar bir de ept gardendan siyah kum aldım 2 poşet tahmini 2 kiloya geliyor. Bu pet gardendan kullanan oldu mu dikkat edince kömür gibi duruyor. Yalnız ilk etapta 3 florasan demişsiniz ama benim akvaryum kapağımda 2 florasan için yer ayrılmış plastik kapaklı akvaryumlardan güçlü florasanlar 3 ün eksikliğini kapatır mı. Bu arada emre bey gerçekten cüce amerikan bulmak çok zor iki ilde de araştırma yapıyorum gerçi iki ili tolasan izmir etmez ama :) cüce amerikan bulmak çok zor. Tabi önce ilk suyu dökmem bitkiyi ekmem ardından balıkları eklemem nerden baksanız 3-4 hafta ama çalışıyoruz işte.
Canlı Doğuran Genel Bilgi ( Derleme )
İyi forumlar. Formu baştan sona okudum ama yine de bir kaç kafama takılan sorunlar var. Yeni akvaryum oluşturuyorum elimde bulunan malzemeler içerisinde çeşitli kayalar ve mango kökü var ayrıca zamanla da canlı bitki eklemeyi düşünüyorum. Birde akvaryumu ağırlıklı olarak velifera, yelken moly ve kılıç kuyruktan oluşturacağım. Geçmiş tecrübelerime dayanarak akvaryuma ne kadar karantinadan geçirsemde velifera ölümleri çok sık oluyordu. İlk başlangıçta kaya tuzu kullanıyorum fakat ilk suya katmam gereken bir ilaç var mı. Balıkları aldığımda sizce sağlıklı olsalar dahi önce karantina akvaryumunda tutup öyle mi ana akvaryuma almalıyım? Bu arada ana akvaryum 100lt. yavru tank yani karantina olarak kullandığım akvaryu 35 lt. Bir sorum daha olacak bakımı kolay bitkiler için sadece ışık ve gübre yeterli midir?
İyi forumlar. Formu baştan sona okudum ama yine de bir kaç kafama takılan sorunlar var. Yeni akvaryum oluşturuyorum elimde bulunan malzemeler içerisinde çeşitli kayalar ve mango kökü var ayrıca zamanla da canlı bitki eklemeyi düşünüyorum. Birde akvaryumu ağırlıklı olarak velifera, yelken moly ve kılıç kuyruktan oluşturacağım. Geçmiş tecrübelerime dayanarak akvaryuma ne kadar karantinadan geçirsemde velifera ölümleri çok sık oluyordu. İlk başlangıçta kaya tuzu kullanıyorum fakat ilk suya katmam gereken bir ilaç var mı. Balıkları aldığımda sizce sağlıklı olsalar dahi önce karantina akvaryumunda tutup öyle mi ana akvaryuma almalıyım? Bu arada ana akvaryum 100lt. yavru tank yani karantina olarak kullandığım akvaryu 35 lt. Bir sorum daha olacak bakımı kolay bitkiler için sadece ışık ve gübre yeterli midir?
Yavru tankı kurulumu ve bakımı ( Derleme)
Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Sinan beyin dediği gibi anaçları doğumdan önce yavru tankına alırsak sorun olur mu? Stersten doğum geçikmesi gibi...
Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Sinan beyin dediği gibi anaçları doğumdan önce yavru tankına alırsak sorun olur mu? Stersten doğum geçikmesi gibi...
SON MESAJLAR
- Lepistes Kuyruk Erimesi Nasıl Tedavi Edilir Betta_King, 06:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Hasta Beta Balığım İçin Öneri hoppala, 06:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Kaplumbağası - Kabukta Beyazlık ve UVB Lamba Gerekli Mi? hoppala, 06:00
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Akvaryum Köşe Çatlağı Arda3420, 02:49
Yeni Üye Forumu - El Yapımı Bitki Işığı Yusufbaba, 00:03
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Tavsiyesi Durustyilan, 22:18
Filtreleme Seçenekleri - Kribensis Mi? eyidasss, 19:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 100x45x45 Hardscape Tavsiye syerli, 18:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tasarım Değişikliği Wasdff, 17:29
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Moda Ve Bitkiler Betta_King, 17:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Apistogramma Macmasteri Üretimi ncmberk, 16:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yıllar Sonra Amerikan Rüyası doufo361, 15:28
Akvaryum Tanıtımı - Karın Çökmesi atakanaydin, 14:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 11:40
Akvaryum Tanıtımı - Yakışıklıdan Pozlar :) Şahinöztürk, 11:14
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Green Terror Gold Saum Cinsiyet Ayrımı Ramazan Güleç, 22:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 22:07
Hastalıklar ve İlaçlar - DIY Fon Kaplamasında Çimento, Önemli Püf Noktaları Ysm_glt, 19:55
Arka Fon Yapımı - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 18:16
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Vatozlara Verilen Sebzeler Akvaryumda Kaç Saat Kalmalı? hvostr, 17:05
Yeni Üye Forumu - 1 Metrelik Tankda Hangi Ciklet Gider? Betta_King, 16:48
Yeni Üye Forumu - Ay Kuyruk Moly Doğumu Yakinmi Yavruluga Aldim Fin World, 08:19
Yeni Üye Forumu - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu pianoƒish, 06:11
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Hastalığı DenizAslan, 21:12
Yeni Üye Forumu - Moly Yavrulukta Doğumu Yakinmi Erd4an, 19:24
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:07
Akvaryum Tanıtımı - Tilki Kuyruğu Ozmoziz, 16:16
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumlar İçin Raf İnci Kefali, 11:38
Yeni Üye Forumu - Muğlalılar Goca Bodrumlu, 10:38
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin platinium, 09:27
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Anzavur17, 00:41
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Hikari Yemler Hakkında Bilgilendirme Joec, 23:28
Akvaryum Dünyasından Haberler - Kupadan Saksı Yapma Fikri Tata, 22:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Su Kaplumbağası Cinsiyet Belirleme hoppala, 20:54
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes Akvaryumunda Köpük DenizAslan, 17:30
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı Ehtiyar, 17:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum DenizAslan, 15:52
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Seçimi Hakkında (eheim 2213) DenizAslan, 15:49
Yeni Üye Forumu - Lepistesimde Sorun Varmı DenizAslan, 15:47
Yeni Üye Forumu - Sobo Sf 3000 Mi Eheim Kompakton 3000 Mi DenizAslan, 15:45
Yeni Üye Forumu - Bitki Yapraklarında Delikler DenizAslan, 14:05
Bitki Akvaryumları Genel - Yeni Akvaryum Kurulumu DenizAslan, 13:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Yeni Kurulum DenizAslan, 12:36
Bitki Akvaryumları Genel - T8 Balast Ve Montajı Mehmet440244, 02:22
Aydınlatma - Hobiye Yeni Başladım ygzksk, 01:55
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Omerdrms, 01:31
Yeni Üye Forumu - Malawi Ciklet Akvaryumum Omerdrms, 01:23
Akvaryum Tanıtımı - Karides Ayrımı. DenizAslan, 00:18
Omurgasızlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Satılık Akvaryum 30x21x32 albeta 08:41
- 1 Aylık Sunsun 603b & Cam Lily Pipe Emiş Skimmerlı blackkened 08:31
- Albino Greshakei - Albino İmparator - Venüstüs - Malawi market 08:20
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 08:20
- L144 Mavi Göz Tül Vatozlar Kampanyanın Kralı FULL RED MEHMET 06:44
- Akvaryum Kumları Siyah - Beyaz Renklerde FULL RED MEHMET 06:44
- Jbl Novo M Vatoz Çöpçü Yemi FULL RED MEHMET 06:44
- Amazon Hançeri Cryptocoryne Canlı Üreyen Bitkiler FULL RED MEHMET 06:44
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 05:58
- 6 X 6 Java Moss ( Orange Poso Rabbit Takaslı ) SinanBulut 05:58
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 04:13
- Polit, Red Top Nudimbi, Nkanda Mc Yavruları metekaan 03:53
- 40x35x30 Buhar Camlı Akvaryum WnrAquascaping 03:12
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:17
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:17
- Hb White Lepistes omererbas 23:48
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 23:48
- Afrika Cichlidleri devito 22:27
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 22:14
- 1 Erkek 8 Dışı Tam Damızlık Yavru Makinesi Beyaz Y tetikk 22:14
- Moscow Blue Lepistes Cz08 21:57
- L144 Cz08 21:57
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:46
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:46
- Acil Satılık Ekipmanlar ahmet22 21:43
- Apistogramma Piaroa F1 - Steindachneri - İnka HarunYILDIRIM 21:37
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 21:22
- Katil Salyangozlarla. ÖĞRÜNÇ 21:22
- Demir Profil Set Ve Akvaryum Hediyeli artgy 21:20
- Çift Neolamprologus Brevis- Düzenli Yavru Veriyor artgy 21:20
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 20:55
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 20:55
- Ivanacara Bimaculata Genç Bireyler flanormimar 20:30
- Japon Blue İle Full Red Lepistes Varyeteleri osmandbnl 20:08
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:39
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 19:39
- L144 Tül - Düz Karışık Son 15 Adet Koksal Gurkan 19:39
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 19:09
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 18:57
- Plati,lepistes, L144 Longfin Vatoz EKAR 17:40
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:29
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:57
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 15:54
- Eheim 2226 Esakvarist 15:54
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 15:35
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 15:35
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 15:35
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 15:13
KULLANICILAR
- 53 Online Kullanıcı, 29 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
0rnn,
efsane07,
safir07,
ferhattt,
efkango,
simsela,
koagulant,
XauPau,
Orhan76,
dimbeleth,
Ozzgur,
kerimkoz,
mostbet_iiPt,
MetinSerttas,
osmandbnl,
Berkecagan,
blackkened,
Jolakotturinn,
Akrattin,
Malawi market,
Hidro Dinamik,
OTK25,
Jotunheim,
Ahmet53,
Brdk64,
Best Fish,
Kyhni SPb_zgkr,
Ramazan Güleç,
DenizUlucutsoy,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.