ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AhliTeam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Aralık 2017 14:23
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Fatih
Doğum Tarihi:
15 Nisan 1990
İl:
Konya
Meslek:
B.Ş.B
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
FatiH
250 Lirtre
Mp 1E 4D
Ahli 1E 5D
Vatoz 1
SON 10 MESAJI
Malawi Bilgi Verebilecek Arkadaşlar
Arkadaşlar karma malawi tankımda 3 gündür balıklarım ölüyor her gün 1-2 tane kaybediyorum tank 300 lt ısı 26 gözlemlediğim kadarıyla yem yedileri çok söyleyemem ve sürekli yüzeyde dolaşıyorlar dinlenir gibiler
Arkadaşlar karma malawi tankımda 3 gündür balıklarım ölüyor her gün 1-2 tane kaybediyorum tank 300 lt ısı 26 gözlemlediğim kadarıyla yem yedileri çok söyleyemem ve sürekli yüzeyde dolaşıyorlar dinlenir gibiler
Irk Nedir
Kılıç olma ihtimali dahi var ciddiyim [:)]
Kılıç olma ihtimali dahi var ciddiyim [:)]
Cinsiyeti Nedir Ve Kumu Kaziyor
Beyazın cinsiyetini söylemek bana göre inkansız ama mavi dişi gibi duruyor anüs-vent kontrolünü yakından bakarak ayırabilirsiniz dişi mp in kum kazdığını defalarca gördüm bu çiftleşme amaclı değil bölgeci olduğundan dı. Yaşadığım tecrübelere dayanaraktan bu iki balığın geçinemediği düşüncesindeyim akvaryum hacminiz düşük ise kovalama herzaman yaşanabilir
Beyazın cinsiyetini söylemek bana göre inkansız ama mavi dişi gibi duruyor anüs-vent kontrolünü yakından bakarak ayırabilirsiniz dişi mp in kum kazdığını defalarca gördüm bu çiftleşme amaclı değil bölgeci olduğundan dı. Yaşadığım tecrübelere dayanaraktan bu iki balığın geçinemediği düşüncesindeyim akvaryum hacminiz düşük ise kovalama herzaman yaşanabilir
Hamile Molly Ler.. Yavruluga Almanin Zmani Gldmi ?
Merhabalar öncelikle bildiğim kadarıyla net bi gün sayısı vermek pek mümkün değil fakat gördüğüm kadarıyla dişiler genç ve yaşadığım tecrübe doğrultusunda 28-30 gün içinde yavruluyorlar çok aşırı yem verme gözlemle ve balığın solunum alışı çok hızlanıp artık hızlı yüzemediğinde yavruluk zamanı gelmiştir diye düşünüyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir biraz fazla araştır bu canlı doğuran hakkında bilgi sahibi olan çoktur..
Merhabalar öncelikle bildiğim kadarıyla net bi gün sayısı vermek pek mümkün değil fakat gördüğüm kadarıyla dişiler genç ve yaşadığım tecrübe doğrultusunda 28-30 gün içinde yavruluyorlar çok aşırı yem verme gözlemle ve balığın solunum alışı çok hızlanıp artık hızlı yüzemediğinde yavruluk zamanı gelmiştir diye düşünüyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir biraz fazla araştır bu canlı doğuran hakkında bilgi sahibi olan çoktur..
Yunus Çikletim Hamile Ne Zaman Yavru Çıkar!
Merhaba.. Öncelikle yavru olduğunu düşünmüyorum yada fotoğrafta biraz problem var eğer ağzı kapalı sürekli ağzında yem varmış gibi davranıyor veya yem attığında ağzına yem alamıyor ise evet yavru vardır ortalama 18-20 gün arası beklemeni öneririm bu süre zarfında yavruyu kendisi kusmuyor ise sitrese sokmadan yakalayıp farklı bir tank veya kovada kustura bilirsin önerim şu ki ilk kez yavru veriyor ise bırak kendisi kussun 13-14 gününü tamamladığında ayırmanı öneririm kendi yaşadığım tecrübelere dayanarak yardımcı olmak istedim kayıpsız yavrular dilerim..
Merhaba.. Öncelikle yavru olduğunu düşünmüyorum yada fotoğrafta biraz problem var eğer ağzı kapalı sürekli ağzında yem varmış gibi davranıyor veya yem attığında ağzına yem alamıyor ise evet yavru vardır ortalama 18-20 gün arası beklemeni öneririm bu süre zarfında yavruyu kendisi kusmuyor ise sitrese sokmadan yakalayıp farklı bir tank veya kovada kustura bilirsin önerim şu ki ilk kez yavru veriyor ise bırak kendisi kussun 13-14 gününü tamamladığında ayırmanı öneririm kendi yaşadığım tecrübelere dayanarak yardımcı olmak istedim kayıpsız yavrular dilerim..
Konya Dişi Betta Sorunu
Arkadaşlar konyada ne kadar akvaryumcu var ise gezdim 1 tane dişi betta bulamadım konu satılık ilanlara açışması gerektiğini biliyorum fakat buraya açma sebebim yakın illerde yetiştiren yavru alan veya satmak isteyen varsa ulaşabilmek içindir..
Her gittiğim akvaryumcu 1 haftaya gelecek diyor fakat 2 ay oldu her hafta soruyorum ve hep hüsran aynı cevap birde üstüne diyorlar ki cins erkek bettalar geldi istersen diyorlar yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bekliyorum
Arkadaşlar konyada ne kadar akvaryumcu var ise gezdim 1 tane dişi betta bulamadım konu satılık ilanlara açışması gerektiğini biliyorum fakat buraya açma sebebim yakın illerde yetiştiren yavru alan veya satmak isteyen varsa ulaşabilmek içindir..
Her gittiğim akvaryumcu 1 haftaya gelecek diyor fakat 2 ay oldu her hafta soruyorum ve hep hüsran aynı cevap birde üstüne diyorlar ki cins erkek bettalar geldi istersen diyorlar yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bekliyorum
Yeni Bettam(sizce Nedir?)
İşte ben buna betta hormonlu yemlemeden kurtulmuş yeni sahibinde özüne dönüyor derim.. Maşallah çok iyi durumda gözüküyor ayrıca albino olduğunu düşünmüyorum
İşte ben buna betta hormonlu yemlemeden kurtulmuş yeni sahibinde özüne dönüyor derim.. Maşallah çok iyi durumda gözüküyor ayrıca albino olduğunu düşünmüyorum
Ahli Ve Yunus Cinsiyet Belirleme
Arkadaşlar yunusum ve ahlimin cinsiyetini resimlerden söyleyebilecek tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi birde çok iyi baktığımı düşünüyorum nasıl gözüküyorlar yapmam gereken birşey veya bir öneriniz varmı şimdiden teşekkürler[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198189/150720172307361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198189/150720172307491.jpg[/IMG]
Yokmu kimse :(
Arkadaşlar yunusum ve ahlimin cinsiyetini resimlerden söyleyebilecek tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi birde çok iyi baktığımı düşünüyorum nasıl gözüküyorlar yapmam gereken birşey veya bir öneriniz varmı şimdiden teşekkürler[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198189/150720172307361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198189/150720172307491.jpg[/IMG]
Yokmu kimse :(
Melek Balığı Cinsiyet Ve Sağlık Durumu
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun inşallah net olmamakla bitlikte dişiye benzettim 1 yıl küçük bir tecrübem oldu melekte birde akvaryumcuya bana dişi olabileceklerden ver deme kesinlikle sen seç dişi olma ihtimali vererek arkadaşların dediği gibi tüpcük olmadan cinsiyet ayrımı zor hayırlı kazasız hobiler..[EDIT]AhliTeam,2017-07-12 22:56:28[/EDIT]
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun inşallah net olmamakla bitlikte dişiye benzettim 1 yıl küçük bir tecrübem oldu melekte birde akvaryumcuya bana dişi olabileceklerden ver deme kesinlikle sen seç dişi olma ihtimali vererek arkadaşların dediği gibi tüpcük olmadan cinsiyet ayrımı zor hayırlı kazasız hobiler..[EDIT]AhliTeam,2017-07-12 22:56:28[/EDIT]
Mavi Prenses Yavru Problemim
Ağustos 10 a kadar idare edecem yunus ile sp ler gidecek arkadaşıma ait 😀 ahli ile mp ler yavru döneminden bu yana beraber büyüdüler hiç problemleri yok ama ilerde sorun cıkarırlarsa ayırmayı düşünürüm bu arada bi yem önerirmisimiz yavrulara kimi kullandığın yemi ez öyle at diyor kimi başka yemler söylüyor kafam karıştı
Ağustos 10 a kadar idare edecem yunus ile sp ler gidecek arkadaşıma ait 😀 ahli ile mp ler yavru döneminden bu yana beraber büyüdüler hiç problemleri yok ama ilerde sorun cıkarırlarsa ayırmayı düşünürüm bu arada bi yem önerirmisimiz yavrulara kimi kullandığın yemi ez öyle at diyor kimi başka yemler söylüyor kafam karıştı
SON MESAJLAR
- Hastalik Cyber_Scout, 20:00
Hastalıklar ve İlaçlar - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Tata, 19:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Rotifish Artemia Mix İlk Deneme Başarısızlık Cyber_Scout, 19:42
Omurgasızlar - 29w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy emresycn, 19:39
Aydınlatma - İlk Karides Akvaryumu İçin Fikir Erkay0, 19:35
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Transgenik Tetralar Vatozlara Zarar Verir Mi? mustafakrml, 19:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Altında Destek Malzemesi AtlasPoyraz, 19:04
Yeni Üye Forumu - Teraryum / Paludaryum Konusunda Chatgpt Dökümüm KaanE, 18:43
Akvaryum Bilimi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Jotunheim, 17:33
Malzemeler ve Yemler Forumu - Pothos Sarmaşığı Tamamen Su Altında? CoryCory, 17:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumdaki Bitkilerin Yaprakları Yosun Oluyor FerhatDumann, 17:29
Yeni Üye Forumu - Sunsun Hw 603b Dış Filtre Hak. onirmani, 17:26
Yeni Üye Forumu - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - Çapa Kurdu Tedavisi CELALSUTCU06, 17:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Channa Auranti İnci Kefali, 16:22
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryumumda Pamuk İstilası caganf, 15:45
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitkili Kurulum Cihankuzu34, 13:56
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum koraykbl, 12:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Kerevit Akvaryumistoluca, 12:31
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Temizlik Ve Uyumlu Türler Mehari, 12:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Filtre Önerisi peaXeee, 12:04
Filtreleme Seçenekleri - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 11:55
Filtreleme Seçenekleri - 70cm Transgenik Tetra Akvaryumum. mustafakrml, 07:38
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyu Çamur Gibi tynoa, 02:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Az Hareket Ediyor Efe ulu, 02:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Kriza Gold Yem Listesi GorkemKisaoglu, 02:19
Tropheus - Bitkili Bir Japon Denemesi PırtlakTeleskop, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tuz Tablet GhostKoi, 00:37
Sazansıgiller - Yemek Masam - Ada 45p & 45f - Uns 25c Gunlugu sinan m.d, 00:16
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - İsiticiya Ek Termostat ! Emre39, 23:59
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Seachem Gold Trace Kullanımı Hoppala, 23:58
Omurgasızlar - Akvaryum Suyum Sarı Ne Yapıcam? a.gumrah, 23:30
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Temizliği Ve Uyumlu Türler Faruk0609, 23:11
Omurgasızlar - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 23:01
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Gelişimi LionelMehmet10, 22:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tuzlu Su Kurulumu Tortuga7, 22:49
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Colombo Aqua Testlab Pro Test Kiti subalik, 22:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - 100x45x55 İçin Dış Filtre Tavsiyesi subalik, 22:17
Filtreleme Seçenekleri - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s Cyber_Scout, 21:10
Filtreleme Seçenekleri - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 19:59
Akvaryum Tanıtımı - İlk Bitkili Kurulum Ve Bloory Mary Karides rupee, 18:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum / Tür Tavsiye Cyber_Scout, 18:22
Bitki Akvaryumları Genel - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 18:17
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 18:03
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Toprak Solucanı scorpion26, 17:43
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum ogurcay, 17:31
Yeni Üye Forumu - Akvaryumla Bütünleşmiş Arka Fon Kabusu ogurcay, 17:26
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Burakp, 17:09
Yeni Üye Forumu - Powerled Isınma Sorunu FerhatDumann, 16:26
Aydınlatma
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 20:07
- Akvaryum Malzemeleri sakal34 20:07
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Endlerler yasiiinyldrm 19:19
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 19:15
- Afra Coube AlisBaba 18:50
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 18:50
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 18:45
- Akvaryum 30*30 metsi 18:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:17
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:17
- Akvaryum Çeşitli Malzemeler kilgarrah 17:08
- Katil Salyangoz stopsound 16:03
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 15:40
- Kök Arıyorum LionelMehmet10 15:31
- Betta Sahiplendirme LionelMehmet10 15:31
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 15:22
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 15:22
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 14:47
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:47
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:47
- Cüce Gurami Mystic3461 14:44
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 14:43
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 14:43
- Apistogramma Ve Cüce Ciklet Türleri rolll 14:32
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:25
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:25
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 14:25
- L144 Takım Ve Komple Akvaryum hero14 14:00
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:19
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:19
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:19
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:19
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:19
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 13:19
- Apistogramma Şahinöztürk 12:40
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 12:12
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 12:03
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 12:03
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 11:57
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 11:57
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:51
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 11:19
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 11:19
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:45
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:45
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 10:45
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 10:06
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:05
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 10:05
KULLANICILAR
- 99 Online Kullanıcı, 54 Üye
Online Kullanıcılar
Tata,
tuaregs,
delema,
Justbe,
neo1907,
Cyber_Scout,
Koksal Gurkan,
MEA84,
msnan,
Adasil,
TropheusTRe,
Malawi34,
tolgat,
Farukden,
kambortam,
MiSoSiKiaN,
emresycn,
M.Murat Yavuz,
senely,
Manguday,
LionelMehmet10,
caga71,
Gökhan1907,
GorkemKisaoglu,
osmandbnl,
egecinar,
LosTurcos,
vedat79,
rupee,
sina cen,
Riblja Corba,
Akvarist1923,
Ehtiyar,
bendeniztayfun,
GhostKoi,
bytrmrt,
Mateach,
ozan548,
Faruk0609,
Hobimus,
Rüzgar eser,
Erdem054,
_bburak,
Esra Şahin,
Sena Nur,
ysnacar,
yasiiinyldrm,
alecozan,
maylandi,
İnci Kefali,
Tr_bg,
Oquanus,
Erkay0,
Maverickse,
K0L0Ni,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.