ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bahautkuu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 58 dakika önce
Toplam Mesaj:
71 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
15 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
BAHA
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Sinop
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

9 D 3 E LEPİSTES

SON 10 MESAJI

Tarihi Geçmiş Akvaryum Tuzu
Yaklaşık 3 sene önce aldığım akvaryum tuzunu buldum kullanmamın bir sakıncası olur mu
Su Üstündeki Tabaka
[QUOTE=tyfnnfyt]O tabaka için pistia veya frogbit gibi su üstü bitkilerde iş görebilir. [/QUOTE]

Denemek lazım tavsiyeniz için teşekkür ederim

[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam akvaryumun tamamını fotoğraf çekebilirmisiniz? Hangi filtreyi kullanıyorsunuz[/QUOTE]

Hocam şehir dışına çıktım akvaryumda iç filtre kullanıyorum debisi yüksek olduğu için süngerleri yeni elyaf ile sardım ve çıkışı iki yöne verdim dün su yüzeyini çektirerek az bir su değişimi yaptım çoğunluğu gitti tabakanın
Su Üstündeki Tabaka
Suyun berrak oluşundan çok canlılara bir zararı olur mu onu merak etmiştim teşekkür ederim yardımlarınız için şimdilik tavsiyelerinize uyacağım imkanım olunca da yüzey emiş filtresi alacağım
Su Üstündeki Tabaka
[QUOTE=AquaVita]
yanlış mı anladım yoksa filtreyi belirli saatlerde kapatıyor musunuz sürekli açık değil mi yani?[/QUOTE]

Hayır hocam filtrem sürekli çalışıyor fakat bugün elektrik kesintisi olduğunda farkettim ve fotoğrafı çekmek için filtreyi kapattım şu anda canlı yok akvaryumda
Su Üstündeki Tabaka
[QUOTE=Dragneel.99]Fotoğraflardan tam belli olmuyor ama yüzde 90 ihtimal biofilm. Suyun yüzeyini dalgalandırmanız veya filtrenizde var ise surface skimmer adındaki yüzey temizleme aparatını kullanmanız yeterli olur.[/QUOTE]

Suyun yüzeyini dalgalandırabilirim filtre kapalı şekilde böyle oluyor zaten filtre çalışırken böyle bir durum olmuyo eğer canlılara çok bir zararı olur mu
Su Üstündeki Tabaka
Su üstünde böyle bir tabaka var sebebi ve çözümü nedir arladaşlar? [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226005/111220251847141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226005/111220251847171.jpg[/IMG]
Lepisteslerde Hareketsizlik
Hocam balıklar suda aynı yerde sadece kuyruk sallayarak duruyolar hareket etmiyolar tankın kurulumuna gelecek olursak 2 hafta önce tankın kurulumunu tamamlayıp filtre ısıtıcı vb. ekipmanları çalıştırdım 1 hafta önce aldığım balıklar ayrı bir yerde duruyordu akvaryumun yüzde otuzu kadar bir su değişimi yaptım ve bu baloncuklar oluştu serum kiti ile ne uzun ne kısa bir sürede aşılamayı yaptım ve balıkları akvaryuma saldım durum bundan ibaret
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226005/011220250410001.jpg[/IMG]

dipte duran dişilerde yüzeye çıktı şu anda
1 hafta önce özel tür lepistes aldım 2 erkek 3 dişi dişilerin hepsi hamile tankımı kurdum ve balıkları almadan önce bakteri kültürü oluşması için bekledim ve güzel bi şekilde aşılamasını yapıp tanka saldım yani akvaryum ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum konuya gelecek olursak akvaryum sıcaklığı 26 derece iki dişi lepistes kumun üzerinde hareketsiz iki erkek ve bir dişi suyun üstünde hareketsiz duruyor fakat sebebi ne olabilir
Cüce Vatoz'un Üzerinde Beyaz Leke
Mantar vb. bir hastalık oluşmuş sanırım ayırabileceğin bir yer varsa metilen mavisi ile tedavi edebilirsin

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.