ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YigitKuzey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 45 Dakika önce
Toplam Mesaj:
42 [3.82 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
39 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit Kuzey Karahan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Usak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yiğit Kuzey Karahan

SON 10 MESAJI

Sürü Balığı Önerisi
[QUOTE=Cyber_Scout]Olabilir seçimindeki canlıların herbirinin kendi su parametrelerini okuyup birbirlerine ve diğerlerine davranışlarınıda inceleyip seçmek gerekli.
Kurulumundan en az 30 gün sonrasına eklenebilecek türler yazdıklarımız.
İyi kurulu bir tank gerektirir. Bir miktar profesyonel ucta denilebilir.[/QUOTE]
Tamam teşekkür ederim zaten önce temizlik ekibini ekleyip bir kaç hafta sonra bunları eklemeyi düşünüyordum.
40x40x50 İçin Filtre Önerisi
[QUOTE=Orhan76]

Bu cihazı daha önce gördüm ama hakkında hiç bilgim yok, malesef olumlu olumsuz yorum yapamayacağım hakkında.[/QUOTE]
Tamamdır teşekkür ederim İnterneten baktığıma göre fena değil muhtemelen bunu alacağım.
Sürü Balığı Önerisi
[QUOTE=Cyber_Scout]Pigme cory 12li grup en az panda coryde olabilir .
sivrisinek rasbora 25li grup en az
Ember tetra 25li grup...
Dekor temizliği için tül kuyruk cüce lda
Extra enerji için kuhli myersi 6lı grup
Hepsi micro boyda olduğundan kalabalık olmalılarki görseli olsun 25 adet minimum. çeşitlilikte de fayda gözetmeli fazla kalan yemleri tüketecek oburlar olmalı (mesela kuhli).
Karidesleride unutmamalı hakim renk mavi (galaxy için) mavi kadife karides. Sivri sinekler için sakura karides seçilebilir.
Bitkilerin üzerinde belirgin olması istemene bağlı .. sarı ateş karideslerde olabilir mi ? Bitkilerin renk ve düzenine bağlı..
[/QUOTE]
Wernerii koymayı düşünüyorum sorun olur mu acaba [:?]
Sürü Balığı Önerisi
[QUOTE=Cyber_Scout]25 adet üstü davranışları değişiyor. galaxy rasbora için sayısı az olacaksa akvaryumunuz çok büyük kalır.
Farklı uyumlu türler ile dengelenebilir. Bitki bol bir tankmı düşünüyorsunuz?[/QUOTE]

Şahsen bitki işindeki önceki deneyimiden sonra bitki olarak çok zor bitkiler beklemek istemiyorum bitki olarak Anubias nana petite Eleocharis parvula Bucephalandra brownie helena ve Bucephalandra melon eklemeyi düşünüyorum.

Birde 25 galaxy rasboranın yanına ne önerirsiniz [:?]
Sürü Balığı Önerisi
Merhabalar 120x50x50 için tek tür sürü balığı beslemek istiyorum şu anda aklımda galaxy rasbora var siz ne önerirsiniz [:?]
[QUOTE=Orhan76]

Sunsun 603B debisi o hacime yeterli gelir, fiyatı da bütçeniz dahilinde. Forumda ve internette diğer kaynaklardan bir araştırabilirsiniz.[/QUOTE][QUOTE=Orhan76]

Sunsun 603B debisi o hacime yeterli gelir, fiyatı da bütçeniz dahilinde. Forumda ve internette diğer kaynaklardan bir araştırabilirsiniz.[/QUOTE]
Bütçemi arttırıp bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz Aquael Multikani Filter Dış Filtre 800 Litre [:?]
Merhabalar 40x40x50 için filtre arıyorum bütçem 3000 TL ne önerirsiniz [:?]
Tek Tür Koloni Önerisi
[QUOTE=UEK]

Hocam dediğiniz hacimde o boyutlardaki canlılar ile koloni beslemek pek mümkün değil bana kalırsa. Yırtıcı türlere bakmak istediğiniz için suyunuz oldukça fazla kirlenecektir zaten. Sağlam bir filtrasyon ile önerildiği gibi 6 adet natteri bakabilirsiniz ancak her biri 25-30cm olabilen canlılar olduğu için bence yine sınırda hatta sınırın biraz altında bir seçim olur.

Koloni yerine uyumlu bir çift halinde channa aurantimacaulata bakabilirsiniz hem aradığınız vahşi balık izlenimini alır hem bir koloni davdanışı gözlemlenmese de çiftin doğal davranışları ve yavruları büyütmesini deneyimleyebilirsiniz ancak bildiğim kadarı ile bu türde yavru alıp büyütmek çok çok kolay değil sizi biraz uğraştırır.[/QUOTE]
Bende öyle düşünüyorum şu anda ya auramanticulata yada blue pulchra düşünüyorum.
Tek Tür Koloni Önerisi
[QUOTE=Cyber_Scout]Kırmızı karın piranha
Puffer

Agresiflikten kast ettiğiniz nedir?[/QUOTE]

Mesela büyük bir tür olduğu için olmaz ama dovii gibi piranhayı göz zevki olarak çok güzel bulmuyorum.
Tek Tür Koloni Önerisi
Merhabalar mümkünse 120x50x50 akvaryumda biraz agresif bir türle koloni kurmak istiyorum ne önerirsiniz [:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.