ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AslanOZTURK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Ocak 2021 08:45
Toplam Mesaj:
75 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/32435.jpg[/img] Demir tava geldi kömür bitti.Akıl başa geldi ömür bitti..Aslan ÖZTÜRK
SON 10 MESAJI
Fotosentez Hakkında
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. 80x40x60 Ölçülerinde Akvaryum um var. Co2 tüp ile birlikte 72 w power led ile 8 saat işik vererek ve her hafta %30 su değişimi yapıyorum. Düzenli olarak Micro element, fosfat, nitrat, potasyum veriyorum. Yalnız Fotosentez i gözlemleyemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/32435/030420202259481.jpg[/IMG]
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. 80x40x60 Ölçülerinde Akvaryum um var. Co2 tüp ile birlikte 72 w power led ile 8 saat işik vererek ve her hafta %30 su değişimi yapıyorum. Düzenli olarak Micro element, fosfat, nitrat, potasyum veriyorum. Yalnız Fotosentez i gözlemleyemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/32435/030420202259481.jpg[/IMG]
Japon balığında üreme: kovalama mevcut
Değerli arkadaşım;
kovalanan balığın erkek olup daha kızgın olmamış da olabilir. Eğer dişi olduğuna eminsen bu boy japonlardan da yavru alınır. Fakat yavru sayısı biraz düşük olur. Japon balıklarını eşleşme öncesi ayrı ayrı akvaryumlarda beslemeni tavsiye ediyorum. Çünkü dişi balık erkeğin kokusunu alırsa topladığı yumurtaları nadiren de olsa bırakabilir. Ayrıca eşe atmadan önce mutlaka iç parazit ve dış parazit olayını önlemek amacıyla balıklarını ilaçla. Dişi ve erkek balığını mutlaka canlı yem (su piresi,kurt çeşitleri)tabiki temiz olmaları şartıyla besle ki çok güzel form tutsunlar. Eşleme akvaryumunun dibi mutlaka temiz ve kumsuz olsun. Sebebi ise ben pastahane rafyası nı kullanarak sahte saz bitkisi yapıp vantuzla dibe yapıştırıyorum. Ne kadar sık bitki yaparsan yumurtaları kurtarman o kadar çok olur. Ayrıca tek dişi kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü dişi çok yıpranıyor. Sahte sazların arasına giren yumurtaları yiyemezler ve balıkları takip et ki yumurtlamadan sonra dişi ve erkek yumurtaları yemesinler. Bir sıkıntı olursa her türlü yardımcı olurum. Unutma balıklardan yavru almak kolay ama büyütmek zordur. Saygılarımla. ...
Değerli arkadaşım;
kovalanan balığın erkek olup daha kızgın olmamış da olabilir. Eğer dişi olduğuna eminsen bu boy japonlardan da yavru alınır. Fakat yavru sayısı biraz düşük olur. Japon balıklarını eşleşme öncesi ayrı ayrı akvaryumlarda beslemeni tavsiye ediyorum. Çünkü dişi balık erkeğin kokusunu alırsa topladığı yumurtaları nadiren de olsa bırakabilir. Ayrıca eşe atmadan önce mutlaka iç parazit ve dış parazit olayını önlemek amacıyla balıklarını ilaçla. Dişi ve erkek balığını mutlaka canlı yem (su piresi,kurt çeşitleri)tabiki temiz olmaları şartıyla besle ki çok güzel form tutsunlar. Eşleme akvaryumunun dibi mutlaka temiz ve kumsuz olsun. Sebebi ise ben pastahane rafyası nı kullanarak sahte saz bitkisi yapıp vantuzla dibe yapıştırıyorum. Ne kadar sık bitki yaparsan yumurtaları kurtarman o kadar çok olur. Ayrıca tek dişi kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü dişi çok yıpranıyor. Sahte sazların arasına giren yumurtaları yiyemezler ve balıkları takip et ki yumurtlamadan sonra dişi ve erkek yumurtaları yemesinler. Bir sıkıntı olursa her türlü yardımcı olurum. Unutma balıklardan yavru almak kolay ama büyütmek zordur. Saygılarımla. ...
japon balığımı nasıl hızlı büyütebilirim
Değerli arkadaşım.Öncelikle japon balıklarının büyümesini istiyorsan herşeyden önce yüksek litrajlı su gerekir.Yani su ne kadar fazla ise o kadar büyüme hızlanır.Diğer önemli faktör ise taze su.Yemlenme sıklığı ve yem kalitesi.
Değerli arkadaşım.Öncelikle japon balıklarının büyümesini istiyorsan herşeyden önce yüksek litrajlı su gerekir.Yani su ne kadar fazla ise o kadar büyüme hızlanır.Diğer önemli faktör ise taze su.Yemlenme sıklığı ve yem kalitesi.
Bakınız büyük üretimhanelerde japon balıklarını hızlı büyütebilmek için havuzlar kullanılır.Havuzlara konulan balıkların üzerine sürekli taze su akar .Bu sayede havuzun suyu sürekli temiz olur.Ayrıca yemleme canlı yemle yapılır.Üretimhanede ki amaç biran önce balığı büyütüp toptan olarak satmaktır.Saygılarımla...
safkan ryukin nerde bulabilirim
Arkadaşlar malesef türkiyede saf kan bulmak çok zordur.Bazı arkadaşlar bana kızabilir ama bu malesef böyledir. Türkiyede a sınıfı balığı tanıyabilecek japoncu bir elin parmaklarını geçmez.Zaten çoğu dükkancı a sınıfı diye spariş etse bile gelen balığın a sınıfı olduğunu bile anlayamaz.A sınıfı ceviz büyüklüğünde bir ryukin dükkan satış fiyatı ortalama 35-40 tl dir.Yani m boy olur.S boyda iken a sınıfı olup olmadığı belli olmaz.Benim dediğimi kimse yalnış anlamasın,amacım kimseyi rencide etmek değil.Bu sadece uzmanlık isteyen bir konu olup çok bilmişliğe gelmez.Türkiyede japon,diskus,melek dendiği zaman akla benim ustam yani üsküdarlı üçgen ali gelir.istanbul daki eski akvaryumcular ve toptancılar iyi tanırlar .Saygılarımla...sarruma 2011-09-27 16:54:10
Arkadaşlar malesef türkiyede saf kan bulmak çok zordur.Bazı arkadaşlar bana kızabilir ama bu malesef böyledir. Türkiyede a sınıfı balığı tanıyabilecek japoncu bir elin parmaklarını geçmez.Zaten çoğu dükkancı a sınıfı diye spariş etse bile gelen balığın a sınıfı olduğunu bile anlayamaz.A sınıfı ceviz büyüklüğünde bir ryukin dükkan satış fiyatı ortalama 35-40 tl dir.Yani m boy olur.S boyda iken a sınıfı olup olmadığı belli olmaz.Benim dediğimi kimse yalnış anlamasın,amacım kimseyi rencide etmek değil.Bu sadece uzmanlık isteyen bir konu olup çok bilmişliğe gelmez.Türkiyede japon,diskus,melek dendiği zaman akla benim ustam yani üsküdarlı üçgen ali gelir.istanbul daki eski akvaryumcular ve toptancılar iyi tanırlar .Saygılarımla...
Japon Akvaryumu Bembeyaz
Değerli arkadaşım;
Japonların yumurta döküyorlar.Eğer bu durumdan rahatsız san sana bir kaç tavsiyem olacak
1)Balıklarını çok kötü şartlarda besle ki erkek ve dişiler form tutamasınlar(KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM)
2)Tankda tek cins besle.(SADECE ERKEK YA DA DİŞİ)
3)Kumu boşalt,pastanelerdeki rafyalardan satın al,20 cm uzunluğunda kes yapay bitki yaparak akvaryumun dibine vantuzla yapıştır.2 dişi 3 erkek balığı önce ayrı ayrı bir akvaryumda besleyerek form kazandır,rafyalı akvaryuma at balıklarını bırak dişiler yumurtalarını döküversin.
sarruma 2011-01-13 09:41:58
Değerli arkadaşım;
Japonların yumurta döküyorlar.Eğer bu durumdan rahatsız san sana bir kaç tavsiyem olacak
1)Balıklarını çok kötü şartlarda besle ki erkek ve dişiler form tutamasınlar(KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM)
2)Tankda tek cins besle.(SADECE ERKEK YA DA DİŞİ)
3)Kumu boşalt,pastanelerdeki rafyalardan satın al,20 cm uzunluğunda kes yapay bitki yaparak akvaryumun dibine vantuzla yapıştır.2 dişi 3 erkek balığı önce ayrı ayrı bir akvaryumda besleyerek form kazandır,rafyalı akvaryuma at balıklarını bırak dişiler yumurtalarını döküversin.
İlan verdinizde gelen mesajlar.
Ufak japon yavrularım var.tanesine 0,75 tl istiyorum.
arkadaş msj yazıyor
-2 tane alsam kaçtan verirsin?
Ufak japon yavrularım var.tanesine 0,75 tl istiyorum.
arkadaş msj yazıyor
-2 tane alsam kaçtan verirsin?
İlginç akvaryumlar
Arkadaşlar bu da benden olsun

Keşke plastik yerine canlı bitki olsaydı müthiş olurdu..
Arkadaşlar bu da benden olsun

Keşke plastik yerine canlı bitki olsaydı müthiş olurdu..
Yeni Akvaryumum Hakkında
Değerli arkadaşım;
Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Öncelikle aldığın balıkların isimlerini yazsaydın çok daha iyi olurdu.Malum ciklet ama hangisi?Ayrıca erkek ve dişi oranını da ayarlamanı tavsiye ediyorum.Yani 1erkek balığa en az 2 dişi olarak ayarlarsan erkek çifleşmek için sürekli aynı dişiyi yormaz.Hemde yavru verimin artar.Balıkların cinsleri içinse mesela beyaz prenses ler sert balıklardır diğer cikletlerini hırpalayabilirler.Bitki olayına gelince geniş yapraklı bitkileri almanı tavsiye ederim.Zira diğer bitkileri iyebiliyor yada yerlerinden söküyorlar.Akvaryumun büyüklüğüyle orantılı kendin de dekor yapabilirsin.Forumlarda dıy projelerde çok detaylı bir şekilde anlatılıyor.Yada kaya alabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.Saygılarımla...
sarruma 2010-11-23 12:33:52
Değerli arkadaşım;
Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Öncelikle aldığın balıkların isimlerini yazsaydın çok daha iyi olurdu.Malum ciklet ama hangisi?Ayrıca erkek ve dişi oranını da ayarlamanı tavsiye ediyorum.Yani 1erkek balığa en az 2 dişi olarak ayarlarsan erkek çifleşmek için sürekli aynı dişiyi yormaz.Hemde yavru verimin artar.Balıkların cinsleri içinse mesela beyaz prenses ler sert balıklardır diğer cikletlerini hırpalayabilirler.Bitki olayına gelince geniş yapraklı bitkileri almanı tavsiye ederim.Zira diğer bitkileri iyebiliyor yada yerlerinden söküyorlar.Akvaryumun büyüklüğüyle orantılı kendin de dekor yapabilirsin.Forumlarda dıy projelerde çok detaylı bir şekilde anlatılıyor.Yada kaya alabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.Saygılarımla...
Tavsiyelerinize Muhtacım ?
Değerli arkadaşım.
Eyer resimdeki gibi canlı doğuran (lepistes,kılıç,moli,plati ) tarzı balık besliyeceksen öncelikle bol canlı bitki almanı tavsiye ediyorum.Plastik bitkiler zamanla sudan deforme olacağından zararlıdır.Forumlarda daha detaylı bulabilirsin.Ayrıca tetra lepisteslere göre serttir.Sürü halinde dolaşmayı ve yemlenmeyi severler.Bu tür balık besleyeceksen de tek tür besle.Yalnış anlaşılmasın yani saldırganlı anlamında demiyorum.Çok büyük olmamak kaydıyla dış filitre olabilir.Pipo flitre de olur ama büyük akvaryumu biraz zor temiz tutar.
Değerli arkadaşım.
Eyer resimdeki gibi canlı doğuran (lepistes,kılıç,moli,plati ) tarzı balık besliyeceksen öncelikle bol canlı bitki almanı tavsiye ediyorum.Plastik bitkiler zamanla sudan deforme olacağından zararlıdır.Forumlarda daha detaylı bulabilirsin.Ayrıca tetra lepisteslere göre serttir.Sürü halinde dolaşmayı ve yemlenmeyi severler.Bu tür balık besleyeceksen de tek tür besle.Yalnış anlaşılmasın yani saldırganlı anlamında demiyorum.Çok büyük olmamak kaydıyla dış filitre olabilir.Pipo flitre de olur ama büyük akvaryumu biraz zor temiz tutar.
SON MESAJLAR
- 15 Litre Akvaryuma Tür Önerisi akvaristsaglam, 22:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Çifleştirme Hakkında Yar.dım akvaristsaglam, 21:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Seçimi Hobiciyimarkadaş, 21:58
Yeni Üye Forumu - Bettam Yüzeyden İnmiyor Emir Yılmaz, 21:58
Yeni Üye Forumu - Bettamın Rengi Neden Soldu ceyh, 21:51
Labirentliler - Kum Bulanıklığı akvaristsaglam, 21:50
Filtreleme Seçenekleri - Sitrik Asit Co2 İle Zemin Bitkisi Olur Mu? yemrekozenn, 21:27
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Tuzlu Su Kurulumu Tortuga7, 20:51
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi yemrekozenn, 19:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dondurulmuş Dana Ciğeri Sonrası Ölümler? Jotunheim, 16:41
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Bettamin Vücudunda Çıkan Şey Ahmet özşen, 15:52
Labirentliler - Lepistes Tetra Ve Molly Beraber Yaşarmı efkango, 15:36
Yeni Üye Forumu - Vahşi Bettalar BeyzPl, 13:57
Akvaryum Tanıtımı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 ArifhbsAquatics, 13:09
Akvaryum Tanıtımı - Betta Çifleştirme Hakkında Ozanergun, 13:01
Labirentliler - Antalya'da Kaliteli Bir Akvaryum Nereden Alınır? bur15, 11:11
Fiyat Forumu - Aydınlatma Basit Bitki Bakımı Erdinç güngör, 09:57
Yeni Üye Forumu - Filtrasyon Street Parrot, 07:45
Filtreleme Seçenekleri - Orionled D Wrgb Kullananlar YasinT, 01:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Demasoni Akvaryumu Ve Canlı Doğuran Akvaryumu Mustafa Uzlu, 00:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bolivian Ram Yavruları Mustafa Uzlu, 00:42
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Tetra Ht-200 utkues, 00:32
Yeni Üye Forumu - 66x56x33 Bitkili Akvaryum (destek) Ahmtkrt93, 23:45
Akvaryum Tanıtımı - Aquael Ultramax 1000 Dış Filtre Deneyimlerim yemrekozenn, 22:33
Filtreleme Seçenekleri - Balık Sağlığı Cyber_Scout, 22:16
Yeni Üye Forumu - Canlı Balık Ve Bitki Alışveriş pianoƒish, 22:04
Bitki Akvaryumları Genel - Erkek Lepistes Stres Yaparmı pianoƒish, 22:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Camı pianoƒish, 21:33
Yeni Üye Forumu - Tetra Ex 700 Plus Klipsi 3d Yazıcı Ölçüleri pianoƒish, 21:31
Filtre ve Sump Yapımı - Ciddi Yosun Problemi pianoƒish, 20:45
Yosun - Nano Karides Tankı Ruzgar001, 18:41
Akvaryum Tanıtımı - ✊1 Mayıs İşçi Ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun! pianoƒish, 17:04
Forum ve Site Hakkında - Pelvicachromis Pulcher (kribensis) Sorusu Eldurmaz, 15:01
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Saç Yosunu için En Hızlı Çözüm Nedir? CoryCory, 14:25
Yosun - Akvaryumda Yaprak Biti? CoryCory, 14:09
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Hangi Tür CoryCory, 13:58
Bitki Türleri ve Bakımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin pianoƒish, 13:42
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryum Hesaplama Uygulaması İle Akvaryum Yapımı pianoƒish, 13:38
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 30x20x20 akvaristsaglam, 13:13
Akvaryum Tanıtımı - Sarem Lepistes Tür Teşihisi liaxchu, 12:29
Yeni Üye Forumu - Katil Salyangozum Öldü Mü ? Cyber_Scout, 12:28
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Cesme Suyunda Yaşayabilir Mi Hoppala, 11:51
Sazansıgiller - Jad Dış Filtre Elektirik Kesintisi Su Basması Att19, 11:14
Filtreleme Seçenekleri - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 07:04
Akvaryum Tanıtımı - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 00:46
Akvaryum Tanıtımı - Jingye Markası Nasıldır Dış Filtresi Alınır Mı NightWist, 00:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Çok Beyaz Ve Karnında Ufak Bir Şişlik Var YeniAkvarist, 22:04
Amerikan Tetraları - Monte Carlo Kuru Başlangıç Küf Sorunu altuntasseref, 21:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerde Oluşan Beyazlama Ve Göz Şişliği Cyber_Scout, 20:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Gnays Kayalı Tanktaapistogramma Borelli Türü Besle merutay, 20:31
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:56
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 22:56
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:52
- Wabi Kusa(rotala Green,rotala Red,rotala Sayhadrca UraL 22:52
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 22:52
- Satılık Malzemeler SJess 22:13
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 21:31
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 21:25
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 20:43
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 20:27
- 2 Yaşında Erkek Flowerhorn Yasarozen 20:04
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 19:53
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 19:53
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 19:53
- Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 19:22
- Muhtelif Temiz Malzemeler ootkn 19:21
- Neocaridina Karides, Salyangoz yasiiinyldrm 18:34
- Microfex Canlı Yem yasiiinyldrm 18:34
- 60x45x45 Full Ultra Clear Tank / Mobilya / Ekipman Feanor 18:17
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 17:46
- Acil Uyguna Akvaryum Ve Dış Motor ozan_1903 17:46
- Özel Tür Vatoz - L201-l333-leopar Vatoz ozan_1903 17:46
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:39
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:39
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:39
- Eheim Experience 350, 250 İle Takas Ahmetsefaadler 17:08
- İhtiyaç Fazlası Oase Skimmer Cam Lily Pipe Co2 Gös platinium 16:42
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 16:01
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 16:01
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 16:01
- Hemichromis Exsul Turkana... Son 15 onuribrahim 15:57
- Boraras Brigittae( Sivrisinek Rasbora) metalhead 15:51
- Cyperus Helferi Arıyorum metalhead 15:51
- Lda16 Süper Red Shortfin metalhead 15:51
- Apistogramma Cacatuoides Çift Arıyorum metalhead 15:51
- Özel Moss Türleri. smithiseek 15:39
- Black Molly Balıkları. smithiseek 15:39
- Sarı Prenses- Beyaz Prenses- Auratus- Şeker Pembe Malawi market 14:22
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 14:22
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 14:15
- Akvaryum 30*30 metsi 14:15
- Su Piresi Kültürü ternapi 14:01
- Hobiye Ara Veriyorum - G. Amerika Türleri sametyildiz 13:29
- Erkek Apistogramma Kakadu jacksoap 13:15
- A++ Kalitedeki Saksı Bitkilerimiz Sizlerle AQUAGREEN 13:06
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 12:55
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:49
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:49
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:49
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:49
KULLANICILAR
- 159 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
Cyber_Scout,
darkaura,
StormLight,
akvaristsaglam,
BurakBozkurt10,
bor31,
Ghuney,
AnılK,
MiSoSiKiaN,
Uriel,
GhostKoi,
yeekim,
Doruk,
oguzozt,
peace41,
ali gül,
ahmetfiratozkaya,
liaxchu,
AquaBurak,
Enesarslan,
yavuzsezgin,
HusoMan,
Hoppala,
mutama,
kitapsever,
CihanEfruz,
Yenersaridas,
Nickim10Harf,
osmandbnl,
sina cen,
Balikcidede,
yibitayata24,
HarunYILDIRIM,
Sütçü,
Malawi market,
Liga,
TheDS,
blenny,
Lofta,
Tortuga7,
vedat79,
Ahmet özşen,
rexxter,
şansal,
Tayyareci,
Atankofnature,
votkaking,
Denizinc,
Faruk57,
Kemalk41,
Laetacara,
aktugsedat,
sttas,
Oquanus,
memht,
Feanor,
harun reşit,
turgut28,
Ramazan Güleç,
merttercn,
Antepli,
Yiğen,
NightWist,
Srknatmn,
ceyhun5858,
FurkanYnk,
cagatay19,
MDKactive,
Hilmi22,
Furkan Yüksel,
GreeNWooD,
ternapi,
emregungor,
Yakup ÖZDEMİRCİ,
Fatih_hakankaan,
İbrahiM SameT,
Redko,
dimbeleth,
barsbingul,
Sercioo,
emrahdm,
yunus78,
Ahmetsaribuga,
Ümit666,
altankanat,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.