ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Joker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Eylül 2008 15:58
Son Ziyaret:
30 Mayıs 2021 16:11
Toplam Mesaj:
84 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Laçinkaya
Doğum Tarihi:
10 Temmuz 1992
Yaş:
31
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Laçinkaya...

SON 10 MESAJI

Midas Çok Saldırganlaştı...

Hocam için el veriyosa al bir 30 cm'lik midas koy texasla yanyana sonra gör olacakları.Senelerdir midas besliyorum.Elime kaç tane midas geçti sayısını ben bile bilmiyorum.Bunlar düşünce değil gerçekler.Madem videoya bakın diyorsunuz.Midas'ın doviiyi, Flowerhornu,Natteriyi,Jaguarı,Texası kaç dk'da parçaladığını görürsünüz. Bu kadar insan midasın psikopatlık kitabını baştan yazdığını söylüyorsa emin olun bir bildikleri vardır.

Saygılar......
Midas Çok Saldırganlaştı...

Hocam geçmiş olsun.Midas kesinlikle ya tek bakılmalı yada çok çok büyük akvaryumda çok sert türlerle bakılmalı.O hacimde balık namına hiç birşey bırakmaz ortada.Texas konusuna gelinde ne o hacimde texasla midas bir arada kalır nede texas midasa kafa tutabilir.Onun sonuda papağan gibi olur.Birde şu saat olayına taktım.Bir midas karşısındaki balık ölünceye kadar saldırır ya kendi ölür ya öldürür.Midasla texası agresiflik olarak kıyaslamak aslanla kediyi kıyaslamak gibi birşey.

Saygılar...
Arowanada yem problemi ?

Arkadaşlar büyük arowanam muhittini satıp yerine iki tane küçük boy arowana aldım.Ama bu balıkların muhittinle uzaktan yakından alakası yok.Muhittine ne versem yiyordu ama bunlar bırakın yemi et,balık bile yemiyor.4 gündür ağızlarına bişey girdğini görmedim.Daha önce bu boyutlarda (8-10 cm) hiç arowana beslemedim bu boyutta ki bir balığa ne yedirebilirim.

Saygılar.....
Calico ne zaman kusturulur

12-15 gün arası kusturabilirsin.Diğer balıklar rahatsız etmiyorsa bir problem olmaz.

İşte Amerikan Rüyası
Cenk tek amerikan çok fazla zevk vermiyor.Ben bir tane midas besliyorum 25-30 civarı ve fazla bir zevk alamıyorum.Mecbur akvaryumu büyütüp 4-5 tane daha alacağım.Oscar diğer balıklara göre sahibiyle daha içli dışlı bir tür tek düşünüyorsan oscar olabilir. Ama daha gösterişli bir şeyler istersen jag,fh veya midas öneririm.
İşte Amerikan Rüyası
Ateş kafaya benziyor ama tam emin değilim.
Balık seçimi
Âkvaryum hacmi 360 litre .Bu  akvaryumda Bir çift midas veya bir çift Flowerhorn bakılabilir.Karma akvaryum için yeterli değil ama bir adet astronot bir adet greenterör Rainbow bu balıkların yanında ufak ve barışçıl kaçacağından tavsiye etmiyorum Rainbow yerine jack dempsey , texas veya severum ekleyebilirsiniz.
İşte Amerikan Rüyası
Bana rainbow gibi geldi.
Flower horn mu Midas mı Jaguar mı?
Formu yerinde olan bir midas jaguarı rahatça öldürebilir.Flowerhornuda zorlansada öldürebilir.sonuçta biri birini öldürecek bundan ne mutluluk duycaksınız ki. Hayvanlara eziyetten başka birşey değil bu ve bundan sizinde bir kazancınız olmayacak.
Saygılar...
İşte Amerikan Rüyası
Zaten fotograftaki balığında göz bebeği görülüdğü üzere siyah.Sadece göz bebeğinin çevresi kırmızı .Balığın G,t olmadığı daha rahat anaya bilmek için fotografları incelemein yeterli olacağınu düşünüyorum.
 


Bence yukardaki balıkta (can abinin eklediği resimdeki balık) midas kanının yanı sıra red devil ve F.h kanıda var gibi geldi fhden tam emindeğilim ama büyük ihtimal Red Devil kanı var.
Joker2009-04-16 19:21:11

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.