Akvaryum.Com
  • Kardinal Tetra Ani Ölüm


    Profil resmi
    kaantzll

    Fotoğraf:
    Hastalık Belirtileri: yok
    Akvaryum Kapasitesi (litre): 75lt
    Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 5 cory, 3 honey gouremi, 9 kardinal tetra
    Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 25-26 derece
    Filitrasyon: şelale filtre
    İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: kullanılmadı
    Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): Her hafta 10-15 lt kadar dip çekimi ile su değişimi, eklenilen çeşme suyuna düzenleyici ekleyip derece ile ölçüp eşitleyip koyuyorum. Tankın yaşı neredeyse bir aylık olacak tetralarımın üçünü kaybettim olduğum şehirde kardinal bulamadım başka bi şehirden kendim gidip aldım 2.5 3 saatlik yoldu, balıkları iki poşet şekilinde getirdim bi kolinin içinde sabitledim ve bagaja güneş almayacak şekilde koydum. Geldikten sonra 10lt kadar su değişimi yaptım bu sırada balıklar poşet ile su üstündeydiler 20 25 dakika sonra poşetlerinin içine su değilimi yaptığım tanktan biraz su ekledim 5 10 dakika sonra bi kovaya aldım birazcıkta tanktan su ile balıkları kepçe ile tanka koydum 9 uda bir aradaydılar ışığı kapatıp uzaklaştım alışmaları için yarım saat sonra kontrole geldiğimde bir tanesi ölmüştü normaldir bir ölüm diyip tanktan aldım aynı günün akşamına saydığımda hep bir eksik çıkıyordu dikkatli bakınca bir tanesi su marullarının üzerinde duruyodu hala suyla temas ediyordu ama sabit kalmıştı nasıl oldu anlamadım etrafındaki su marullarını çekip geri tankın içine gitmesini sağladım 5 10 dakika sonra suyun yüzeyinde hızlı hızlı nefes alıyordu ama hareket ediyordu hala bitkin değildi sabah baktığımda ölmüştü. Ertesi gün ışığı az da olsa açtım ve ilk yemi verdim sürü halinde yediler yemi bi saat sonra akvaryumdaki bitkileri yeniden diktim ve biraz kum ekledim arka tarafa eğimi yükseltmek için su durulduğunda bütün balıklar sakindi sabah kalktığımda bi balığın öldüğümü fark ettim yeni ölmüştü belliydi şuanda 6 balık kaldı sürü halinde hareket ediyorlar biraz sonra yine yem vereceğim ama bu ani kayıpların sebebi nedir anlayamadım. İlk defa tetra bakıyorum soğudum neredeyse.

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Balık türünde değil sorun.
    Suyunuzun değerlerini ölçmek zorundasınız.


    Suya alıştırma yönteminiz de hatalı.


    Poşetteki suyun değerlerini ve eklediğiniz suyun değerlerini bilebiliyormusunuz?

    (1) (24)

    Kardinal Tetra


    Profil resmi
    kaantzll

    Merhabalar, 75lt akvaryumum neredeyse bir aylık oldu ilk günlerde başka akvaryumdan filtre suyu ekledim su oturmuş gibi duruyodu bikaç hafta sonra önce coryleri attım hiçbir sorun olmadan yaşadılar geçen haftada gouramileri attım onlarda da bi sorun yok iki gün öncede kardinal tetraları attım 9 adet olduğum şehirde bulamadım başka bi şehirden alıp geldim 2.5 3 saatlik bi yoldu balıkları iki ayrı poşete koydum fazla su ile poşetleride bi kutunun içine koyup güneş almicak şekilde bagaja koydum aşılayıp suya koyduğumda grup halindelerdi ışığı kapatıp yalnız bıraktım yarım saat sonra bi tanesini suyun dibinde cansız buldum, bikaç saat sonra bir daha baktım sayı eksik çıkıyodu nerde nerde derken su marullarının üstüne takılmış halde buldum oraya nasıl çıktı nasıl mahsur kaldı hiç anlamadım ışık açık olmadığı için pe bi zarar görmedi diye düşündüm geri suya koydum suyun üstünde hızlı hızlı nefes alıyodu strestendir diye düşündüm ama hareket ediyodu sabah kontrol ettiğimde ölmüştü aynı günün akşamı balıklara ilk yemi verdim sürü halinde yemi yediler akşam yatmadan kontrol ettim hepsi sürü halindeydi sabah kalktığımda bi tanesi yeni ölmüştü bu ölümlerin sebebi nedir anlayamadım diğer balıkların hepsi sağlımlı fiziksel bi hastalıklarıda yok. Akşam yem verdikten sonra tank içinde ufak düzenleme yaptım bitkileri düzenledim biraz kum ekledim acaba ondan dolayı mı stres olmuş olabilir?

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Fotoğraf:
    Hastalık Belirtileri:
    Akvaryum Kapasitesi (litre):
    Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
    Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
    Filitrasyon:
    İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
    Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):

    (3) (125)

    Oscar İçin Temizlikçi Arıyorum.


    Profil resmi
    Ghuney

    Merhabalar. ben 100x45x45 bir akvaryum yaptırıcam. siparişi verdim ve bekliyorum. içine 1 adet 3-5 cm arasında bir oscar koyucam. ilerde eğerki küçük gelirse 300-400 litrelik akvaryuma geçiricem. ama şimdi oscarımın yanına bir adet temizlikçi koymayı planlıyorum. oscarımı rahatsız etmesini istemiyorum. ama oscarında temizlikçiyi rahatsız etmesini istemiyorum. vatoz veya corydoras koymayı planlıyordum ama duyduğuma göre oscar onları rahatsız ediyormuş. yani oscarımın yutamayacağı veya rahatsız etmeyeceği bir temizlikçi arıyorum. camlara çok dokunmasına gerek yok. oscarın yere düşürdüğü yada oscardan artan yemleri yesin. gündüzleri yada geceleri kumu süpürsün bana yeter. ama temizlikçide çok kirletmesin akvaryumu. 15-20 cm olursa daha iyi olur. kedi balığı da olabilir. ama ne alıcağımı bilmiyorum. dipte biraz hareketlilik olsun istiyorum. ve rengi çok kötü olmasın yani. sizce ne almalıyım[:?][EDIT]Ghuney,2026-04-11 15:07:14[/EDIT]

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Pimelodus blochii ve Clarias batrachus aynı habitattan dip balıkları..
    Pek çok akvaryumcuda mevcut.

    (1) (117)

    Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl?


    Profil resmi
    NightWist
    11:08
    4 beğeni
    Yaklaşık 10 litrelik küçük bir kurulum yaptım(Su hacmi 10 litre tank 15 litre civarı normalinde). Zeminde 5 cm derinliğinde killi turuncu kum var, içine de iki tane Osmocote içerikli kapsül gübre gömdüm. Saklanma alanı olarak bir hindistan cevizi kabuğu kullandım ve üzerine moss sardım. Aslında hangi tür olduğundan emin değilim, muhtemelen Java Moss ama tam teşhis için size de bir sormak istedim.
    ​Bitki olarak Subulata, Cryptocoryne wendtii 'Green' ve bir tür Anubias var. Anubias'ı rizomundan misina ile vantuza bağlayıp zemine sabitledim, yani toprağa gömmedim. Hatta köklerinden ufak ufak filizler vermeye başladı bile. Wendtii’ler ise ilk başta biraz yaprak döktü ama şimdi eskisine göre çok daha gür ve yeşil çıktılar.
    ​Aydınlatma için kapağın solunda iki, sağında bir adet modül LED kullanıyorum. Sobo pipo filtre ve beklediğimden çok daha sessiz çıkan Jingye hava motoru ile devirdaimi sağlıyorum. İçeride şu an renkleri gayet yerinde olan 3 anaç kiraz karidesim var, bol bol kabuk atıyorlar. Koloniyi sağlama almak için yanlarına 8-10 tane de genç karides ekledim. Suya kızılağaç kozalağı atıyorum ve kontrollü şekilde Creaqua Low Tech Grow gübrelemeye başladım.
    ​Sizce kurulum genel olarak nasıl olmuş, eksik gördüğünüz veya eklememi istediğiniz bir şey var mı? Bir de zemin için tele sarılı hangi moss türünü almamı önerirsiniz?
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/100420261107531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/100420261107551.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/100420261107581.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/100420261108021.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/100420261108081.jpg[/IMG]
    Eklemeyi unutmuşum adi salyangozlar için helena ekledim 2 tane. Eski akvaryumumdan moss içinde gelmişlerdi.[EDIT]NightWist,2026-04-10 11:14:50[/EDIT]

    Profil resmi
    pianoƒish

    [QUOTE=NightWist]
    Yosun sorunum hiç yok şu an. Gerekirse alacağım mutlaka aklımda.[/QUOTE]

    Nerite alacak gibiyim yazdığınız için dedim. Normal nerite yerine boynuzlu olanı alın. Normal olanları fazla büyük nano tanklar için. [:)]

    (15) (621)

    Kızılağaç Kozalağı


    Profil resmi
    Süleyman.

    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277409/110420262150231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277409/110420262150301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277409/110420262150361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/277409/110420262150421.jpg[/IMG]

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Nereden topladınız çok temiz ve bol..
    Fiyat nedir?

    (1) (83)

    İtalyadan Akvaryum Malzemesi Alınırmı


    Profil resmi
    omer09

    Yakın zamanda italyaya gitcem ve oraya gitmişken akvaryum için dış filtre almayı düşünüyom uzun zamandır düşünüyordum ancak türkiyedekiler italyaya göre çok pahalı oraya gitmişken nereden alabilirim güvenli tax free olan ve gitmişken başka nelar alabilirim oase biomaster 600 almayı planlıyom yaklaşık 270 euro birkaç internet sitesinden baktım yardımcı olursanız sevinirm

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    [QUOTE=omer09]Yakın zamanda italyaya gitcem ve oraya gitmişken akvaryum için dış filtre almayı düşünüyom uzun zamandır düşünüyordum ancak türkiyedekiler italyaya göre çok pahalı oraya gitmişken nereden alabilirim güvenli tax free olan ve gitmişken başka nelar alabilirim oase biomaster 600 almayı planlıyom yaklaşık 270 euro birkaç internet sitesinden baktım yardımcı olursanız sevinirm[/QUOTE]

    Fluval bir İtalyan markası...
    Güzel modellerini ekonomik şekilde edinme imkanınız olur...

    (1) (100)

    Bitkili Akvaryum Kurulumu: Aqua Lumex Plus + Maya


    Profil resmi
    feb3131

    1 beğeni
    Selamlar, bitkili akvaryum kurulumum hakkında fikir almak istiyorum. Aydınlatma olarak Aqua Lumex Plus Aqua Bar kullanıyorum, CO2 olarak da mayalı Neo CO2 sistemi kurdum. Tabanım aktif toprak.

    Bitki ekimlerini yaptım ama doğru yerleşim olup olmadığından emin değilim. Özellikle taşın arkasına diktiğim Rotala Red yeterince ışık alır mı, orada sağlıklı gelişir mi?

    Genel kurulum ve bitki yerleşimi hakkında önerilerinizi bekliyorum 🙏


    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276809/110420262254101.jpg[/IMG]
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276809/110420262254121.jpg[/IMG]
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276809/110420262254131.jpg[/IMG]

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Co²yi en arka cama alabilirsiniz.
    Suyu taşana kadar doldurabilirsiniz.
    İkinci bir armatür gerekebilir.

    (1) (84)

    Mogurnda Cingulata Besleyen Var Mı?


    Profil resmi
    Erenguven
    23:05
    Arkadaşlar, nasip olursa yakında yeni bir eve geçme ihtimalim var. Orada bir akvaryum odası kuracağım. Uzun zamandır Mogurnda cingulata türüyle ilgileniyorum ve bu tür için bir akvaryum kurma planım var. Ancak hakkında doğru dürüst bilgi bulamadım. Tek tür mü beslenir, kaç adet bir arada yaşar ne yer ne içer bilmiyorum. Aklımda 40x40x30h bitkili bir nano tank kurmak var. Benim öğrenebildiğim kadarıyla boyu 13 cm yi bulabiliyormuş o yüzden tankın boyunu biraz daha uzatabilirim gerekirse.

    Profil resmi
    Cyber_Scout

    Benzer bir türü ben üretiyorum..
    Max 7cm oluyor bendekiler..
    Cingulataları aldınız mı?


    Tankınız ne kadar büyük olursa o kadar iyi olacaktır.
    Bu balıkları edinirken maximum sayıda almaya gayret edin..

    (1) (117)

    Neocaridina Karideslerim Ve Elma Salyangozu


    Profil resmi
    tahatargaryen

    Benim 5llik bir kavanozda su terrariumum var 2-3 aydır sağlıklı dibini akvaryum kumuyla doldurdum ustune akvaryumdan aldığım çakıl taşları üstüne büyük taşları hafif boşluklarla yerleştirdim 1 tane yosun topu koydum 2 tane su bitkisi aldım köklerini taş aralarına sıkıştırdım karidesler için saklanma alanıda oluşturdum kapağada delikler açtım.Şimdi 5 kiraz karidesi daha ekledim.Yem ne sıklıkla vb biliyorum bir sıkıntı olur mu sizce

    Profil resmi
    pianoƒish

    [QUOTE=tahatargaryen]Hocam peki haftada 2 %30 su degisikligi ve haftada 1 dip temizligi yapsam yeter mi ne onerirsiniz bu setupun hayatta kalması icin
    Buarada löw tech benim sistem

    [/QUOTE]

    Bol bitki varsa ve çok az karides varsa bu şekilde normal rutin su değişimleri ile muhtemelen stabil olur. Normal haftalık %30 su değişimleri ile yani.

    Ama elma sayangozu kesinlikle bu litrede çok yük bindirir. Bitkiler amonyak nitrit nitrat sıfırlasa bile su asidik olacaktır. Bu da karidesler için iyi değil.

    [EDIT]pianoƒish,2026-04-12 01:27:42[/EDIT]

    (11) (327)

    Dip Çekimi Sırasında Su Azalması.


    Profil resmi
    zigzavar

    İster istemez dip çekimi yaparken akvaryumumun içindeki su yarısına kadar felan boşalıyor ve hala daha dipte kalan pislikler oluyor, akvaryumumun alt tabanı cam yani boş öneriniz var mıdır zararı var mıdır?

    akvaryum 60 litre.
    [EDIT]zigzavar,2026-04-11 14:50:36[/EDIT]

    Profil resmi
    Jotunheim

    Dip çekimi yapmak çok anlamlı değil ama illa yapmalıyım diyorsanız pilli dip süpürgelerinden alabilirsiniz, bunlar suyu filtrelerken dipteki pislikleri haznesinde toplar. Böylece dibi temizlerken su kaybı yaşamak zorunda kalmazsınız, daha sonra ne zaman isterseniz su değişimi yaparsınız.[EDIT]Jotunheim,2026-04-12 01:06:06[/EDIT]

    (2) (137)
  • SON MESAJLAR

    GÜNCEL 100 TANITIM

    SON İLANLAR

    KULLANICILAR

    • 26 Online Kullanıcı, 14 Üye

    Online Kullanıcılar

    FORUM İSTATİSTİKLERİ

    • 3,797,668 Mesaj
    • 408,613 Konu
    • 91 Forum
    • 145,128 Forum Üyesi
    • 1,466 Özel Forum Üyesi
    • 29 Kıdemli Akvarist
    • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

    Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

    Akvaryum Tanıtımı

    Giza Platosu


    Profil resmi
    darkaura - 13:50

    [VID]hhttps://www.youtube.com/watch?v=YFqkJfXcX_c[/VID]

    Beni tanıyanlar bilir, tercihim coğunlukla bitkili tasarımlardır. Lakin isyerindeki suyun uygun olmamasından ötürü büyük tankda bitkili tasarım yapamıyorum. Bende 3d yazıcı ile farklı bir konsept denemek istedim. Bu giza projesinin ilk kısmı piramitler. Sonrasında sifenks, obeliks, ebu simbel ve karnak dekorlarıyla tasarımı geliştirmeyi planlıyorum. Ekleme yaptıkda paylaşımda bulunacam.

    (2) (16) (1)
    Canlı Tanıtımı

    Sajika Çiftim Ve Yavruları


    Profil resmi
    DarkDoodad - 20:36

    [VID]https://www.youtube.com/shorts/Ubq_PdmDGSE[/VID]

    Selamlar,

    Bizim sıpalara ilk defa cama yapışan sarımsaklı yem verdik. Anne babanın didişmesi ve kopan tanelerin peşinden koşan yavrular [:3] Çok emek verdik bu zamanları görebilmek için izlerken de mest olduk. Sizler ile paylaşmak istedim.

    İyi Seyirler Akşamlar Dilerim

    (2) (6) (1)

    En Güncel 50 İlan


    Forumda Son Konular


    SON MESAJLAR

    Karideslerde su değişim sıklığı nasıl olmalı?


    Profil resmi
    cagriss - 00:39

    Akvaryumumda sakura karidesler var.Bir yerde siyah arı karides gördüm çok güzel alsam sakuralarla kırılır mı yoksa kendi aralarında mı çiftleşirler ?

    Cevapsız Konu
    China Blue ( Kw Shrimp Hattı )

    Profil resmi
    Aras5434 -

    İrtibat Bilgileri: 05316205181
    Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo ücreti alıcıya aittir.

    Satılan Canlı: China blue ( KW shrimp hattı )
    Adet Fiyatı: 500
    Toplu Alım Fiyatı: konuşulur
    Adedi: 100+
    Boyu: 1 ~ 1,5 cm.
    Diğer Ek Bilgiler: Dünyaca ünlü KW shrimp 'den gelen china blue kolonisinin yavrularıdır.
    Fotoğraf:
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221216/120420260205371.jpg[/IMG]
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221216/120420260154481.jpg[/IMG]

    Masaüstü Bilgisayar Sıvı Soğutucudan Akvaryum


    Profil resmi
    koray ulusoy -

    Öncelikle iyi akşamlar karides akvaryumları için bilgisayar sıvı soğutmasından Termostatlı akvaryum soğutucu olur mu[EDIT]koray ulusoy,2026-04-05 00:35:09[/EDIT]

    (15) - (6130429)

    Adana Evcilal Pet Shop


    Sizin ve evcil hayvanlarınızın mutluluğu için gereken her şey bir tıkla kapınızda! Evcilal, evcil hayvan ve akvaryum malzemelerinde Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği iddiası ile çıktığı yolda, güvenli alışveriş sistemi ve profesyonel müşteri hizmetleri desteği ile %100 müşteri memnuniyetini garantiliyor. Akvaryum ve balık malzemelerinde Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği de Evcilal’da. Akvaryumu hobi edinen ve yeni başlayan kullanıcıların yanı sıra, akvaryumda profesyonel çözümler isteyenler için de balık yemleri, iç ve dış filtre, akvaryum dekorasyonu, aksesuar seçenekleri kargoda kırılmazlık garantisi ile meraklılarına Evcilal ile ulaşıyor. Akvaryum sahiplerinin, açık balık yemlerinin güvenilirliği ve tazeliğine özen gösterdiğini biliyoruz. Biz de Evcilal olarak, balıklarınızın sağlığı için en taze açık balık yemlerini özel saklama ve paketleme koşulları ile evinize kadar ulaştırıyoruz.

    www.evcilal.com

    Adana

    Son 50 Tanıtım


    Profil Yorumları

    Ramirezi'de Cinsiyet Ayrımı(fotolu)


    Profil resmi
    nikon_ - 21:57

    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/8214/251020161259501.jpg[/IMG]

    Akvaryumlarımızın en renkli balıklarından olan Ramirezilerde cinsiyet ayrımı zor olmakla birlikte, bir süre gözlem yaparak bu ayrım büyük oranda başarılabilir. Bu ayrımların her birinin yüzde yüz aynı olmayabileceği, farlılıklar gösterebileceği, farklı ayrım noktalarının hepsine dikkat edilerek cinsiyette büyük oranda başarı sağlanabileceği unutulmasın. Bazı üyelerin, "Ramirezilerde cinsiyet ayrımını yapmanın çok zor olduğu" yönündeki görüşlerine aldırmayın, bu özelliklere dikkat ederek ayrımı yapabilirsiniz.

    Öncelikle, erkek ve dişi ramirezinin fotoğrafları ve dikkat edilecek ayrım noktalarını görelim;

    Erkek Ramirezi;
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/8214/251020161300301.jpg[/IMG]

    Dişi Ramirezi;
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/8214/251020161300581.jpg[/IMG]

    Ramirezi Çift;
    [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/8214/251020161301411.jpg[/IMG]

    Cinsiyet Ayrımında Dikkat Edilecek Noktalar:
    1. Üreme tüpleri: Erkek ve dişilerin üreme tüpleri erişkinliklerinde belirgin hale gelir. Erkeklerin üreme tüpleri ince ve uzun olurken, dişilerde ise kalın ve kısadır.
    2. Karın bölgesi rengi: Erkeklerde karın bölgesinde renk pek görünmemekle birlikte, üreme dönemlerinde hafif mor renk alırlar. Dişilerde ise, bariz şekilde karın bölgesi mor renktedir. Bu renk üreme döneminde oldukça belirgin bir hal alır.
    3. Sırt yüzgeci ışınları: Erkeklerin sırt yüzgeçlerinin ilk iki ışını oldukça uzun olur. Dişilerde ise, bu ışınlar kısadır.
    4. Sırt yüzgeci uzunluğu: Erkeklerde sırt yüzgeçlerinin bitimi uzun ve sivri uçlu olurken, dişilerde daha kısa ve küt kesimlidir.
    5. Sırttaki siyah benek: Her zaman geçerli olmasa da, gövdelerinde bulunan siyah benek etrafındaki mavi noktacıklar erkeklerde beneğin çeperinde olurken, dişilerde mavi noktalar beneğin içinde olur.
    6. Anal yüzgeç: Erkeklerde anal yüzgeç uzun ve sivri uçlu iken, dişilerde kısa ve yuvarlak uçludur.
    7. Ventral yüzgeçler: Erkeklerin ventral yüzgeçleri dişilere göre daha uzundur ve daha parlak renklere sahiptir.

    Erişkin olan Ramirezilerde cinsiyet ayrımı bu noktalara dikkat edilerek büyük oranda gerçekleştirilebilir. Ancak, genç ramirezilerde cinsiyet ayrımı çok zordur. Aynı yaştaki ramirezilerde, erkekler dişilerden daha büyük olur. Erkekler, gençken bile diğer erkeklere karşı agresiflik gösterebilirler.

    Sağlıklı balıklar.
    nikon_2009-08-25 15:24:29

    NOT: BAŞLIK TEKRAR DÜZENLENİP GÜNCELLENMİŞTİR...[K][/K][EDIT]nikon_,2016-10-25 19:47:32[/EDIT]

    (1680281)
    Canlı Tanıtımı

    Red tail big ear ribbon yavrum


    Profil resmi
    -

    http://www.akvaryum.com/Yarisma/resimler/02032019001203840.jpg

    () (12) (6)
    Blue lace big dorsal

    Profil resmi
    -

    http://www.akvaryum.com/Yarisma/resimler/07032019235747486.jpg

    () ()
    Sohbeti tam ekranda aç  

    Ana sayfa gösterim biçimi: Günün ilk açılışında genel bakışı, kalanında akışı göster. (Varsayılan) Her zaman akışı göster. Her zaman genel bakışı göster.

    İstanbul


    Trend Akvaryum

    240 adet akvaryumda satışa sunulan balıklar, bitkiler ve karidesler, geniş malzeme ve yem stoğu ile hem deniz hem tatlı su canlıları satışı yapmakta olan Trend Akvaryum Türkiye'nin en büyük tatlı su akvaryumcusudur. Geniş ürün yelpazeli sanal mağazası da bulunan firma Üsküdar'da bulunmaktadır.

    İzmir


    Malawi İzmir

    Malawi ve Tanganyika Cichlidleri'nin çeşidi kadar, Dennerle bayisi olması ile bitkili ve tropikal türlerde de oldukça iddialı bir akvaryumcu.

    Ankara


    Doğa Akvaryum

    Tetra türleri, canlıdoğuranlar, cüce cichlidler, discus ve pek çok bitki türünü bulabileceğiniz bir akvaryumcu.

    Adana


    Guppy Pet Shop

    Geniş yelpazeli sanal mağazası ve dükkanıyla Anadolu'nun en öne çıkan firmalarından.

    Son 24 Saatte En Çok Mesaj Gelen Konular


    Son 24 Saatte En Çok Beğeni Alan Konular