ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gvardal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ekim 2010 13:51
Son Ziyaret:
25 Mart 2013 10:50
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Giray VARDAL
Doğum Tarihi:
05 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Eskisehir
Meslek:
Endüstri Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Ne Tür Olabilir ?
Zebraların albino olduğundan seyir zevki pek olmuyor maalesef bu yüzden değişik bir tür arayışına girdim, paslı ciklet konusunda görüşleriniz nelerdir tek tür olarak besleyebilir miyim.
Zebrama Arkadaş
Fakat elimdeki zebralar albino olduğundan seyir zevki maalesef pek fazla olmuyor o yüzden yavrular büyüdükten sonra elimden çıkartıp tek dayanıklı bir tür beslemek istiyorum biraz da renkli gösterişli olursa iyi olur, bu konudaki önerileriniz nedir ?
Ne Tür Olabilir ?
65x45x35 yaklaşık 100 lt bir akvaryumda tabanda silis kumu ve gnays kayalar olan bir akvaryumum var saolsun amerikan zebralarım yavrularını korumak amacıyla bütün balıklarımı telef etti bende yavrularını büyütür büyütmez elimden çıkartarak tek tür bir akvaryum kurmak istiyorum, bakımı kolay renkli  yavru alabileceğim ciklet türü balıklardan hangisini tercih etmeliyim ?gvardal2011-08-24 12:23:23
Zebrama Arkadaş
Evet benimde zebralarım saldırgan çıktı ne kadar balık varsa akvaryumumunda hepsini öldürdü, bende yavrularını büyütmesini bekliyorum elden çıkartmak için 
O zaman sorumu şöyle değiştireyim, ciklet beslemek istiyorum uyumlu ve renklii türler olarak yavru alabileceğim nasıl balıklar önerirsiniz.
Zebrama Arkadaş
Aslında sp ler 4-5 cm olduklarından pek sıkıntı olmuyor ama ileride olacağı kesin gibi, ayrıca zebralar yumurtalarını korumak amaçlı bu aralar baya hırpaladılar balıkları felekleri şaştı :)
Zebrama Arkadaş
Mesela hangileri olabilir ? Önerebilceğiniz türler nedir ?
Zebrama Arkadaş
65X40X40 ölçülerinde tabanda silis kumu ve hafif kayalıklı bir akvaryumda besliyorum, acaba melek yada ramirezi konusunda ne düşünüyorsunuz.
Zebrama Arkadaş
100 Lt bir akvaryumda bir çift albino zebram var ve yanında 1e2d sp, galiba zebralar splere aman vermeyecekler gibi görülüyor bende zebralarla uyumlu bir tür ne bakabilirim diye danışmak istedim siz üstadlara ?
Kribenis ve diğerleri
65x45x40 ölçülerindeki akvaryumum da 1d 1e mücevher,2d 1e sp,2d ahli ve 1d 1e kribensis yaşamaya çalışıyor, kribensislerimde karın bölgesinde kızarmalar gözlemliyorum, erkek dişiyi fırsat buldukça kovalamaya çalışıyor fakat dişi biraz tepkisiz kalıyor ve kaçma eğiliminde, dekor olarak gnays taşlarından yararlandım ve bir adet çömlekde yerleştirdim, önerileriniz nedir ? sağlıklı yavru alabilmem için ne yapmam gerekir,
ayrıca yeşil nokta yosunlarım oluşmaya başladı cüce vatoz alsam diğer balıkların yumurtalarına bir zararı olur mu olur ise bu yosun nasıl bertaraf edebilrim ?
Kaya dekoru icin bilgiye ihtiyacım var
Eskişehir bursa yolunda söğütönü balık tesislerinin hemen yanında bir taş market var, oradan istediğin özellikte ve güzellikte taşları çok daha uygun fiyata bulabilirsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.