ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Chary
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ekim 2010 01:09
Son Ziyaret:
22 Nisan 2014 16:18
Toplam Mesaj:
111 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Çağrı Karlık
Doğum Tarihi:
22 Aralık 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MEHMET ÇAĞRI KARLIK

SON 10 MESAJI

LALE AKVARYUM DAVUTPAŞA GİTTİM MÜKEMMEL YER
Bir çok kez ürün ve canlı aldım, ürün değiştirme veye canlı sağlığı hakkında en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Ancak çalışanları hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. (Sahiplerinden biri hariç) Örneğin; Anaçları görebilir miyiz ? Hayır derler, 1e 4d alıcam dersiniz cinsiyet ayrımı yapmıyoruz derler, soru sorarsınız elinde telefonda oyun oynarken cevap verir, girince yüzünüze bakmazlar vs. Bir oldu, iki oldu ama sonunda alışveriş yapmama kararı aldım.
Akvaryumumda garip parazit gibi canlılar var!
Bende de aynı sorun vardı cam sileceği ile temizledikten sonra dip çekimi yaptım ve sorun çözüldü.
İkola dişişi erkeği dövüyor! Ne yapmalıyım?
Daha önce yapılan yorumlarda da söylendiği gibi bir erkek daha eklemelisiniz. İki erkek olduğunda rekabet ve baskınlık kurma isteği artacağı için çiftleşme isteği de artacaktır. Ayrıca erkek balıkların rengini daha iyi gözlemleyebilirsiniz.
tropheus ilangi
Aynı yaşta ilangilerim var ve 3-4 kez yumurta alıp attılar. Celal Bey'in de dediği gibi uygun koşullar sağlandığında balıklarınızın yumurta alıp atmaya başlaması her an gerçekleşebilir. Çağdaş ÖZDOĞAN2014-02-22 18:12:53
Kum seçimi
Aragonit ph açısından iyi ancak benim kullandığım çok inceydi ve suyu bulandırıyordu. Ph artıran ve çok ince olmayan kumları öneririm. Şu an reeflowers mineralli kum kullanıyorum ve ışığı yansıttığı için ışıklandırmaya da olumlu katkısı var.
ankaralı tanganyika
Kurulumunuz hayırlı olsun Tolga Bey, umarım yeni balıklarınızı sağlıklı bir şekilde beslersiniz. Bence tavsiyeden çok balıkları sizin beğenmeniz önemli :)
İlangi Yellow
Aragonit kumu çıkartıp yerine Reeflowers mineralli kum koydum. Ph dendiği gibi 8 - 8.5 civarına yükseldi kullanmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Görüntü ve verim mükemmel. Not:Video, balıkları koyduktan 1 saat sonra çekilmiştir :)

[VID]www.youtube.com/watch?v=h3dNEumSCNo[/VID]
Chary2014-02-20 15:29:28
Frenatus besleyenler Nereye kaçtı bu balık?
Ben de aynı şekilde saatlerce Magna Carta'mı aramıştım. Sonunda delikli bir taşın oyuğunda buldum. :) Dekorun bir yerlerine saklanmıştır diye düşünüyorum.

Maskeli Brichardi Başlangıç
Önce sadece görüntüleri hoşuma gitmişti ancak anlattığınız gibi çok sosyal hayvanlar olduklarını öğrendiğimde beğenim daha da katlandı. Tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz, eş olarak almaktan vazgeçtim çünkü Yalçın bey'in de dediği gibi ortam değişince eşlerde de sorunlar yaşanabilmekteymiş. Sizin de söylediğiniz gibi 10 adet alıp çiftleri elde tutmak en mantıklısı ve akvaryum kaç çifte yetecek göreceğiz :)
Maskeli Brichardi Başlangıç
[QUOTE=arens08]Öncelikle hayırlı olsun benimde aklımda var Brichardi,ama canary ceek mi bulombora mı yoksa katonga mı ona karar veremedim :) yazdan sonra inş. çok güzel bir koloni kuracağım.
Eğer F0 istiyorsanız Diamond akvaryumda çok güzel örnekleri var gittiğimde bizzat kendim gördüm ve bir aksilik olmaz ise kendi balıklarımı da oradan alacağım.Yolunuz düşerse bir gidin bakın derim almasanız bile 10 numara bir insan tanımış olursunuz.
[/QUOTE]

Teşekkürler ama benim düşündüklerim tropheus olanlar değil :) Umarım siz de arzu ettiğiniz koloniye sahip olabilirsiniz, bulomboraları ben de severim son dönemde revaçta olan bir tür. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.