ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
reshat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Aralık 2010 01:02
Son Ziyaret:
13 Haziran 2019 17:48
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
REŞAT ERTEN
Doğum Tarihi:
14 Şubat 1976
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
ÖĞRETMEN
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

REŞAT ERTEN
Bitkili...

SON 10 MESAJI

Nannacara Anomala
[QUOTE=pilatin] [QUOTE=reshat]Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bir soru sormak istiyorum özellikle Kadir abiye.Ben bu benim küçük keratalara dondurulmuş kankurdundan başka bir yem yediremiyorum.Denemediğim yem kalmadı jbl bits-tetra bits-sera vipan-jbl ismini hatırlayamadığım güney amerika cıchled için üretilmiş yem-kurutulmuş tubiflex.Siz hangi yemleri kullanıyorsunuz,bizim ufaklıkların hayır diyemeyeceği yemler nelerdir?....Beypazarında olduğum için devamlı dondurulmuş yem alamıyorum malum gelinceye kadar bozuluyor.[/QUOTE]
Reşat Bey ne boydalar bilmiyoruz ama ben gamma artemia ve baby yemlerin yanı sıra kendi hazırladığım karma (elimde olan tetra discus, nls cichlid formula nls thera vb) yemlerden veriyorum.Ayrıca İzzet'in dediği gibi Tetra Fresh Delica ve yanında artemia çıkarıp veriyorum.Afiyetle tüketiyorlar.

[/QUOTE]

Balıklarım  damızlk boydalar.Tetra fresh delica yı deniyeceğim.


[QUOTE=kadir yüksel] Herşeyden önce, günde en fazla 2 kere ve azar azar yemlemek gerek. Aç kalmayı ve yeme mecbur olduklarını öğrenmeliler.
Benim de verdiğim yem çeşitleri aşağı yukarı aynı. Dondurulmuş veya yeni çıkmış canlı yemlerden de veriyorum ama çok sık vermemeye gayret ediyorum (haftada 2-3 kere..az).Buna alışınca diğer yemlere dönüp bakmıyorlar.
 Elinizdeki Anomalalar'a bir dönem (iş nedeniyle Ankara dışına çıkışımın hemen ertesinde) performasları düzelsin diye sadece canlı ve dondurulmuşlardan vermiştim. Hepsi toparlayınca kestim ama  bits'e dönüp bakmadılar ve bir süre zeminden yenmeyip te bayatlayan bits artıkları sifonlamak zorunda kalmıştım. 
 kıssadan hisse;.......aç bırak ve mecbur kalsınlar.....
 sevgiler..
[/QUOTE]

Kadir abi inanki 2 gün yem vermedim genede iştahla yemedi keretalar.Az yiyip bıraktılar galiba kötü alıştırmışım ben bunları fresh yemlere.Tekrardan senin dediğin gibi biruygulama yapacağım bakalım sonuçlar ne olacak... 
Nannacara Anomala
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bir soru sormak istiyorum özellikle Kadir abiye.Ben bu benim küçük keratalara dondurulmuş kankurdundan başka bir yem yediremiyorum.Denemediğim yem kalmadı jbl bits-tetra bits-sera vipan-jbl ismini hatırlayamadığım güney amerika cıchled için üretilmiş yem-kurutulmuş tubiflex.Siz hangi yemleri kullanıyorsunuz,bizim ufaklıkların hayır diyemeyeceği yemler nelerdir?....Beypazarında olduğum için devamlı dondurulmuş yem alamıyorum malum gelinceye kadar bozuluyor.
Nannacara Anomala
Malesef yumurtalardan yavru almayı başaramadık.Galiba biraz benim biraz genç annenin tecrübesizliğinden kaynaklandı.Birdaha ki sefere umudumuz var.....
Nannacara Anomala
Tavsiyelerinin doğrultusunda yola devam Kadir abi...
Nannacara Anomala
Galiba su değerleri senin bahsettiğin orada.Şu ana kadar fazla mantarlaşma olmadı olanıda bertaraf ediyor dişi.Kaçıncı günde yumurtalar çatlıyor melekler gibi 3. gün larva görürmüyüz.Erkeğe karşı çok sert dişi.Erkeği ayırmak mı gerekiyor Kadir abi?Senin kafanı biraz şişireceğim galiba türe karşı olan yabancılığıma ver.:)
Nannacara Anomala
Kadir abi senden aldığım balıklar yumurtladı sanırım sabah yumurtlamışlar.Kendi haline bıraktım bakalım ne olacak.İnşallah mantarlaşma olmaz.
Jbl manado bitki kumu kullanan ?
Selamlar.Ben alt katman olarak jbl aquabasıs plus üstunde manado kullandım.Çok beğeniyorum.Bitki gelişimine faydası büyük.Fakat bir şey farkettim.Manadoda galiba yüksek demir var.Tornavidam kuma değmişti ve kum tornavidanın mıknatıslı bölümüne yapıştı.Islak olduğu için yapışmıştır dedim fakat değil bildiğimiz demir gibi çekiyor mıknatıs manadoyu.
A Rh(-) kan ihtiyacı
Geçmiş olsun Hüdai bey.Aradığınız kan gurubundayım.Beypazarında oturuyorum.Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
Dazs soil ve aquaclay dışında tavsiye
Jbl aquabasis altta üzerine Jbl Manado tavsiye ederim.
Ankara Karides Semineri...
Hava şartlarından dolayı gelemedim.Beypazarı karla kaplıydı:(.Çok istedim katılmayı nasip olmadı eminim ki çok şey kaçırdım.Bir dahaki sefere artık....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 32 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.