ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muratozg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mart 2011 19:04
Son Ziyaret:
20 Temmuz 2012 16:17
Toplam Mesaj:
110 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Ozgen
Doğum Tarihi:
27 Şubat 1990
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Ogrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Ozgen
(Turkce klavye kullanamiyorum

SON 10 MESAJI

HASAN ÜNSAL İSİMLİ ŞAHISA DİKKAT
Dini imanı kulanmak moda oldu azizim yapcak birşey yok Türkiye şartları
HASAN ÜNSAL İSİMLİ ŞAHISA DİKKAT
Profiline baktımda sizi dolandıran şahsın, maşallah paylaşımlarda Mevlana'da, Mehmet Akifden, Peygamber Efendimizden sözler bolcana var. Görsen ve şu olayı bilmesen dersinki dininde imanında zannedersin. İşte bi laf vardır para ve imanın kimde olduğu belli olmaz diye buda o hesap
Forumdaki ilanlara verilen komik ve sinir bozucu cevaplar.
Bazen belki fazla genelleyerek bu ülkenin insanlarının okumanın her türlüsünden aciz olduğunu düşünmeden edemiyorum sizin de verdiğiniz örneklerle
Forumdaki ilanlara verilen komik ve sinir bozucu cevaplar.

İsim vermek istemiyorum, aslında tam olarak şikayet de denemez gülüyorum sadece bu tarz mesajlara. Sadece bir kez de olmadı üstüne üstlük. Sadece birkaç kez bu siteye ilan koymuşumdur satın almak için bazılarının attığı mesajlardan örnek vericem size.

(İlanda fiyat olarak atıyorum 100 lira demişim bir malzeme için ve piyasa fiyatınında yarısı diyelim. Mesaj ne gelse beğenirsiniz.)

Kardeş 50 liraya veriyor musun?

Neyse bu tarz mesajlar hani pazarlık sünnettir falan diye yapıyordur diyim birşey demiyim ama bazende öyleleri çıkıyorki ya gülsemmi ağlasam mı. Belirtmişim ilanda sadece evden vericem diye koca koca gidemiyorum şehir taraflarına diye adamın bana attığı mesaj okumadan kardeş suraya getirir misin? (Dediği yer benim eve 30 km) En dumur olduğumda eminim sizde koparsınız; kocaman ilanda kalın kalın detaylı bir şekilde fiyatlar belirtmişim yazmışım herşeyin fiyatını tek tek bana gelen mesaj:
Kardeş bitkiler ne kadar?

Birader laf etsem suçlu olcam bir okuyun be kardeşim 2 dakikanızı okumaya ayırın okuyun ya... 
onuruygun2012-04-02 09:05:40
Sizce bu akvaryuma beta olurmu? (250 litre)
Yok hayır dokunmazlar hiç bir zaman nerite salyangozuda var onada hiç dokunmadılar :) elmalar katiller için fazla buyuk. Bir senedir falan varlar geçen gün yavruladı elmalar yavruları yakaladıkları zaman yerler sadece. Katiller kendilerinden büyük salyangozlara çok aç kalırlarsa nadirde olsa saldırırlar ki çok aç olmaları lazım onuda dip yemleri ile giderebilirsiniz.
Sizce bu akvaryuma beta olurmu? (250 litre)
Lepistes canlı doğuran yokbelirttiğim canlılar var sadece akvaryum hacmi büyük diye olabilirmi diye düşündüm ama emin değilim tabi
Sizce bu akvaryuma beta olurmu? (250 litre)
Akvaryumum 100x60x40 250 litre bol bitkili bir akvaryum, içinde balık olarak penguen, limon, neon, kırmızı tetra ve rasbora sürüleri ve iki tane bolivian ramirazi var. Onun dışında amano, kiraz karidesler, elma salyangozları ve katil salyangozlar sizce buraya bir erkek beta koysam sorun çıkarmı ?


muratozg2012-03-05 22:03:51
Çoğumuzun yaşadığı priz problemi ile ilgili
Ev merkezi ısıtma olduğu için ısıtıcı kullanmıyorum kendiliğinden 25 derecede sabit duruyor zaten akvaryum ışıklandırma 6lı prize taktığım ek 6lı prizde şu anda diğerleri ilk 6lı prizde sanırım dediğiniz gibi çok bir yük olmadığından idare ediyor.
Bolivian Ramirazim Öldü :(
Arkadaşlar akvaryumda 2 dişi bir erkek bolivian ramirazi vardı 3 aydır, 250 litrede besliyorum bitkili onlarla beraber limon tetra, kırmızı burun, rasbora, penguen tetra, neon tetra, kiraz karides, elma, nerite ve katil salyangozlar ve iki tane de tatlı su midyesi var... Bolivianlarmdan iki tanesi çift tutmustu birçok sefer de yumurta vermişlerdi yavru alamama rağmen. Fakat erkeği bugün sabah uyandım ölmüş dişide kumun üstüne çökmüş soluk bi şekilde yatıyor sadece yem yemek için ayaklandı o kadar diğer balıkların hiç birinde karideslerdede hiç birşey yok sizce sebep nedir? 1 hafta önce dış filtremi büyüttüm içinde aktif karbon var eskisinden farklı olarak bitek.. Çok moralim bozuldu.. Bugün çay döktüm biraz yine pek bi fayda etmedi.  Amazonia2012-01-28 21:50:48

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.