ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kemalxxx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Nisan 2011 14:48
Son Ziyaret:
29 Eylül 2015 21:47
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
KEMAL BULUR
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

KEMAL BULUR

SON 6 MESAJI

DIŞ FİTREMİ ÇALIŞTIRAMIYORUM?

  Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. bugün ilk kez kendime bir dış filtre aldım. onuda sanırım kuramadım. akvaryumcu unun tarifine göre her şey normal. filtrenin modeli  atman 3335 bütün bağlantılarını yaptım.içine su koydum.vanaları kapalı şekilde devir daim yaptırdım.havasını almak için filtreye giriş hortumuna su döktüm. sonra vanalarını açtım ancak suyu ne içine alıyor nede dışarı veriyor. birde elektriğe takar takmaz tıkır tıkır ses yapıyor? lütfen tecrübeli arkadaşlar ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. 
Acaba hastalık mıdır ?

Dip çekimi hafta bir düzenli olarak yapıyorum. akvaryumun ısısının 24 derecelerde oldugunu fark ettım o yuzden ısıyı yukselttım. şuan 26 27 seviyelerinde. akvaryumdakı ısıtıcının, dercenin ve camın ust kısımlarında baloncuklar halinde. 
Acaba hastalık mıdır ?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:

Akvaryum Kapasitesi (litre):200lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :

 Merhaba arkadaşlar , 
geçenlerde akvaryumun ısısını 24 derceden 26, 27 derecelere çıkardım. ancak akvaryumun üst seviyelerinde derecenin üsttünde balon kaparcıklar oluşmaya başladı. balıklarda şuan bir sorun yok gıbı görünüyor ancak benim korkum bu bir hastalık başlangıçımıdır? eğer öyleyse bu konuyla ilgili ne yapabilirim. hiçbir ilaç kullanmadım sadece akvaryumculardan alınan kaya tuzunu ( 3-4adet ) sularına ilave ettim. akvaryumumda toplam 7 adet balık var. ( trephous red raınbow ) cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
saygılarımla..
Yavru trepheuslara ne tür yem verilmeli?
 
    Merhaba arkadaşlar , bildiğim kadarıyla trephouslar kendi yavrularını yemiyorlarmış. peki aynı tankta anaç balıklarla birlikte yaşamasında sakınca varmıdır ?  birde aynı akvaryumda bakıldığı zaman yeni doğan trepheus yavrularına hangi yemleri vermemiz uygun olur ? malavilerde olduğu gibi trephouslardada boylandırma yöntemleri var mıdır ? bu konularda usta  olan arkadaşlar fikirlerini ve tecrübelerini benim gibi yeni başlayan hobicilere aktarmalarını rica ediyorum. şimdiden teşekkür eder, herkeze iyi akşamlar dilerim. ..
trephous hangi yemlerle beslenir ?
 
  Herkeze iyi akşamlar. ben trephous sevdasına yeni tutulanlardan biriyim. ancak bu türün hangi yemlerle beslenir. hangi yemleri daha çok sever konusunda ustalardan tavsiyeler bekliyorum. sitede biraz araştırdım ancak bu başlık ( yemler ) adı altında bir konuya rastlayamadım. yardımcı olacak bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
dış filtrenin olduğu yerde iç filtre gereklimi ?
 
     Arkadaşlar  hobiye yeni başladım. akvaryumum 100+40+50 liftech 828 dış filtre almak istiyorum. Dış   filtrenin olduğu akvaryumda hava için mutlaka iç filtrede gereklimidir?
 
     Şimdiden yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.