ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
molim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Haziran 2006 16:27
Son Ziyaret:
13 Şubat 2007 22:06
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Esra İbiş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Esra İbiş

SON 10 MESAJI

Balıklarım halsizleşip ölüyorlar
Arkadaşlar benim 25 lt akvaryumum 2 kılıç kuyruk 5 platy 1 lepistesim var. 2 haftada bir dipten çekme yapıyorum.Ancak balıkları aldıktan sonra bir hafta çok iyiler daha sonra  halsizleşmeye ve kuytu köşelere saklanmaya başlıyorlar platylerin kuyrukları açıkken kapanıyor ve küçülüyorlar.Nedenini bir türlü saptıyamadım ne olabilir sizce? 

Karın şişliği,anüs genişlemesi, halsizlik
Hastalığın sebebini bilmiyorum ama o balıklar 35 lt için fazla değil mi? 
Balık sayısı ve türü uygun mu
Benim 25 lt. bir akvaryumum var.2 lepistes, 2 kılıçkuyruk, 6 platy ve bir de neon var sizce balık sayısı ve türleri uygun mu?
Ben Nerde Yanlış Yaptım

Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun ben daha yeni akvaryumcuyum 1 haftalık, size akvaryumum ve yaptığım herşey hakkında bilgi veriyim bana nerede yanlış yaptığımı söyleyin lütfen:şimdi akvaryumum 25lt. akvaryumu aldım güzelce sadece suyla yıkadım kumları da suyla yıkadım bir ağaç bir de mercan adası gibi birşey var onları da yıkadım akvaryumun içine dinlenmiş su koydum motoru da taktım ayrıca bir filtre yok motorun filtresi var sadece (ayrıca  var mı bilmiyorum ama) sonra balıkları torbayla 15 dk. suya alıştırarak akvaryumun içine bıraktım ve her gün yemlerini düzenli olarak sabah 8 akşam 8 veriyorum bir paket tetramin var bir paket japon balığı yemi (ama ondan az veriyorum 1 tane filan) 1 pakette küçük kahverengi bir yem var yeterli miktarda veriyorum balıklarımın cinsleri de 6 platy,4 molly 1 tane neon 1 tane de cam balığı  2 de çöpçü var 1 hafta sonunda dip çekimiyle dezenfekte de ettim ama hala ölümlerin önüne geçemedim 1 haftada 7 balığım öldü(ısıtıcı da yok ve suyun derecesini bilmiyorum)

  yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Dipten su çekme
Akvaryumdan dipten su çekme nasıl oluyor?Hotumla mı alakası var?
Arkadaşlar platim hasta
Platymin yüzgeçlerinin yanı kırmızı oldu kanmıdır bilmiyorum ama geçen gün molimin yüzgeçleri böyle olmuştu ve molim öldü sizce bu durumda ne yapmalıyım? Platym hasta mı?Confused
hamile balon moli
Arkadaşlar size daha önce de bahsetmiştim balon molim aldığımda hamileydi diye.Bu gün tam 1 hafta oluyor ama balıkta herhangi bir hareket yok.Ne yapmalıyım?Sizce bir sorun var mı?
bu kaçıncı balığım hep ölüyor
Ya yine bir balığım daha öldü.3 günde toplam 5 balık.Son ölen balığım da balon moli.Zaten üzerinde bir durgunluk vardı.Ama yem yiyordu.Yüzgeçlerinin içi kırmızı olmuş.Nedir acaba?Bi de ben bunlara napıyım şimdi.Suyun 5 ltr sini boşaltıp balıklar içindeyken bir kaç damla mürekkep gibi bir temizleyici var.Ondan damlatayım mı?
Balıklarım Çok Acıkıyor!

Benim 18 tane balığım var.3 ay,5 balon moli,1 cam,6 tane de plati var.ben sabah 8 akşam 8 yemlerini atıyorum.Ancak çok acıkıyorlar.Bu gün sabah 8 de atmıştım şimdi yine attım çok acıktılar diye.Ölürler mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.