ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
balık5555
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2012 22:24
Son Ziyaret:
04 Haziran 2012 01:43
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
şener şenr
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1977
Yaş:
47
İl:
Samsun
Meslek:
sağlık
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

şener

SON 9 MESAJI

c 500 yedek sorunu

Verilen adreste beyin altı aparatın contası yok.emiş borusunu filtresi var ama askı ile em iş fitresi arasındaki b oru yok.Sepet ile motor arasınadaki conta isim olarak var ama renk ve şelil bira farklı.ben contaların resimlerini çektim yarın akşam bu kısma atarım..Eğer vaktiniz olursa beni bilgilendirirseniz sevinitrim

İÇ FİLTRE TASARIM
Motorun önüne bu şekilde basıncı yükseltecek birşey kurmak motor için çok sağlıklı olmaz.Nihayetinde alttaki borunun uç kısmı kapalı olacak.
İç filtre Modifiye Fikirleri
Bu filtreden bir arkadaşımda var.Su daha berrak olsun diye filtre torbasının içine zeolit koymuş.seramiklerin bir kısmını boşaltıp üst kısmına torbayı yerleştirmiş,80 lt bir akvaryumda kullanıyor.Su gayet berrak görünüyordu.
c 500 yedek sorunu

c 500 filtremin su emiş hortumunun  ucundaki uzun boru ve filtre parçasını temin edemedim samsunda hiçbir akvaryumcuya getirtemedim.Ayrıca motor bloğunun alt kısmında ,pervanenin altında milin bulunduğu bir parça var;ve bu parçanun yuvarlak paket lastiği kalınlığında siyah bir contası var parçalanmış.Ayrıca motor bloğunun sepet kısmına oturan kısmının sepetle arasındaki beyaz yumuşak contada deforme ve bunlar nedeniyle kirli ve temiz su birbirine karışıyor ve emiş düştü.Çok faiş  fityatlar olmadaan bunları temin etmek istiyorum..Şimdiden teşekkürler

yeni akvaryumum içi tavsiyeniz

Yorum yapanlara çok teşekkürler...Önümüzdeki hafta tamamlayıp resimleride paylaşırım...

Bambu
Sanırım akvaryum için özel bir türü yok.Ben baumaxta gördüm yaklaşık 12-15 cm uzunluğunda, gövde 1 cm ye yakın 10 adet tanzim edilmiş 5.50 fiyatı var.Daha uzun olanlarıda vardı ama fiyat hatırlamıyorum.Bende kaplumbağanın yanına düşündüm fakat net bilgi alamadığım için vaz geçtim.
yeni akvaryumum içi tavsiyeniz
>Öneri için teşekkür edereim...Yeni üye olduğum için dün soruma ek yapamadım ama bugün nihayet açık :) İç filtre için bir öneriniz var mı? Birde sormak istediğim diğer konu otomatik yemlemeler güvenli mi?Yani izin zamanlarında 15-20 gün idare eder mi dersiniz deneyen var mı?
yeni akvaryumum içi tavsiyeniz
Herkese merhaba.Yeğenimin faunusundan balıkları kurtarmak için20lt bir akvaryum aldım.İçinde atman marka çok küçük bir iç filtre,ada 1000 hava motoru var.Bu akvaryumu evdeki kaplıumbağa için düzenleyip japonlar için biraz daha büyük bir tank düşünüyorum.Bir arkadaşımda birkaç malzeme verdi onları da değerlendirmek istiyorum.
Elimde dophin c-500 dış filtre , tetra 100 watt ısıtıcı , halea marka 4lt/dk hava veren bir motor mevcut.Nasıl bir tank almalıyım?80 litre düşünddüm ama  fikrinizi öğrenmek isterim.Bu malzemelerde deişiklik yada ek yapabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şu anda 3  adet yaklaşık 6cm japon var.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

Adım Şener.Samsunda oturuyorum...yaklaşık 20 sene evvel 6 sene kadar japon ve vatoz besledim.Bu sene tekrar heveslenip tekrar yeğenime 20 litre bir akvaryum aldım...Bu aradaa hastalık başladı şimdi o akvaryumu annemlerin kaplumbağasına göre dizayn edip japonlara biraz dahabüyük bir tank düşünüyorum.Foruma bu amaçla bilgi almak için katıldım.herkese ii günler dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.