ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
naja_shark
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mayıs 2012 15:44
Son Ziyaret:
17 Eylül 2012 02:51
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sincere amitie
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sincere amitie

SON 9 MESAJI

benim gibi köpek balığı meraklıları varmı
Balık büyüdükçe büyük ortama geçmek önemli.Bu cinse tutkun değilsen hiç beslemeye başlama.Sonra balığı baş belası görüyorlar.Oysa bu balık Akvaryum Balığı değildir.Fakat öyle görülüp alınır.Eğer istiyorsan, İlkayO. dediği gibi 160x60x60 içinde 3 adet 30 cm boyunda challenger besleyebilirsin.
Koilerim ile Pangasius Köpek Balığı Anlaşırmı ?
Bu türü ve bu türün albinosunu besleyebilirsin.Fakat kısa süreliğine.Bahsettiğin balıktan başka tür koilerine zarar verir. ;)
Blacktip Reef Köpek Balığı Yavrusu
Okudum yanlış bilgiler var.Öncelikle fotoğrafta ki balık bahsettiğiniz cins değil.Balığın boyu 2 metreye ulaşır.Bu boyu 7-8 yaşını tamamladığında bulur.Siyahuçlu kayalık köpekbalığını beslemek istiyorsanız büyük akvaryuma ihtiyacınız var demektir.Biri için yavruyken min. 2000 lt hesabı yaparsınız. 30+ cm olarak dünyaya gözünü açar.Fiyat olarak 750 ile 2500 $ arası bulabilirsiniz.
Lepistes'le hangi balıklar yaşar
http://www.akvaryum.com/poecilia_reticulata_(lepistes_guppy)_tatlisur_5_194.asp#b

Linki inceleyin.Tek tür her zaman iyidir, illa yanında bakılacaksa farklı cins plati derim ben.Bir köşede iri taneli çakılları unutma yavrular aralarında saklanır.Sonra doğdukları akvaryumun suyuyla güvence altına alıp başka bir akvaryuma alabilirsiniz.
Japon balığım hasta :(
İnce taneli kuma ihtiyaç var.Korkmayın balık dışkısını alır ve tükürür yemez.Bitkisel yemi kesin, bir parça ıspanağı kaynatın soğuyunca balığa verin uğraşsın parçalasın biraz biraz yesin.Gözünden büyük yem atmayın.Fazla yediriyor olabilirsiniz.Bir kaç gün ıspanak kalsın ve yem vermeyin.Eğer iç parazit yoksa balığınız canlanacaktır.
fikirlerinizi alayım
Kat kat çoğaltabilirsin.üst kata seramik, ortaya karbon, alta elyaf. ;)
vatosdaki renk solması
Selamlar.
Sizin kumunuz bu tür için uygun değil.İri ve derisi kalın olan türler için uygun.(ör: 15+ bıçak balığı) Bitkiler ve balığınız için uyumlu kum silis kumdur.Silis kum ortamdaki bakteri tutar, hem artısı hem eksisi vardır.Eksisi giderilir; balık artıkları gözünüze çarpar ve düzenli dip çekimi yaparsınız.Balığınız da bir sorun göremiyorum.Su ısısı bana düşük gibi geldi, balığın renginden ötürü.Büyük ihtimalle balığınız yeni ve streste.Gübreye neden ihtiyaç duydunuz bilemiyorum.Su taze duruyor, biraz zaman geçirir suyu oranla azaltıp taze su eklediğinizde gübre iş görür.Fakat gerek yok bence, tankınız ağzına kadar bitki dolu değil. ;)  
Şahsıma ait fikirler... naja_shark2012-05-17 02:41:38
Akvaryuma kum koymasam olur mu?
Cichlidlerde diğer tüm balıklar gibi kuma ihtiyaç duyarlar.Doğada yaşadıkları ortamı minimum düzeyde de olsa sağlamanız gerekir.Bakterilerden ötürü hastalıklar kaçınılmaz olur.Bir dış filtre işinizi görür.Kum çıkarmayın, fazla balığı mahkum tutmayın, dış filtreyle işinizi kolaylaştırın. ;) 
Challenger ..
Tankınız ne boyutta? Ne tür dekor kullanmak isteyip, nasıl bir görsellik istiyorsunuz?
Bu balığı neden beslemek istiyorsunuz? Çünkü ilerde bedavadan biraz pahalı fiyatlara satmak isteyen arkadaşlar tanıdım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.