ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omerbaba76
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mayıs 2013 12:36
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2013 17:55
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer Can Yusufoğlu
Doğum Tarihi:
08 Mayıs 1997
Yaş:
27
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer Can Yusufoğlu

SON 10 MESAJI

Nasıl Akvaryum Almalaıyım ?
Merhaba arkadaşlar ben sarı prenses ve yunus balığı almayı düşünüyorum fakat alacağım akvaryum 220-230 lt gibi birşeydi sanırım .
Sizce kaç tane sp kaç tane yunus almalıyım ve yavru almak istiyorum teşekkürler.
Ben ne yapacağım ?
Arkadaşlar 1 çift zebra balığım var ve 250 civarında yavru var.Ben hem zebra balığından kurtulmak istiyorum hemde sp beslemek istiyorum ancak buradaki akvaryumcular almıyor zebra balığını ve çevrede herhangi isteyen birileride yok ne olur bana yardım edin kimse almıyor ne yapacağım , sp beslemek çok istiyorum bu arada 2 adet akvaryum var biri 42 lt diğeri 25 litre ,25 ltrede yavrular var 42 litrede çift var .Biliyorum sp için hacim az diyeceksiniz 42 litre az diyeceksiniz ancak arkadaşım besliyor herhangi bir sorun yok zaten akvaryumu da büyüteceğim.Teşekkürler 
Yavrular İçin Yem
Merhaba arkadaşlar.Ben de zebra balığı yavruları var yaklaşık 30-35 günlükler ve 1 cm boyundalar ve 25 lt akvaryumdalar .Yavruların hızlı büyümesi için hangi yemi önerirsiniz mümkünse artemia dışında olsun lütfen.
Zebra Yavrularım
Arkadaşlar bende 1 çift zebra balığı var,bunlardan yavru aldım.Yavrular yaklaşık olarak 1 cm oldu.Kafama takılan bir soru var yavruları bazılarının çizgileri var yani çoğunluğunda çizgileri var ancak diğerlerinin yaklaşık olarak %25 lik bir kısmında hiç bir çizgi yok bembeyaz acaba onlar albino mu?Akvaryumda sadece 1 çift zebra balığı var o kadar.Yavrular hemen hemen 1 aylık ve ne annesi ne babaları albino değil.Teşekkürler..

Görüşlerinize ihtiyacım var .Şimdiden teşekkürler.
Aslında biraz zevke kalmış bir şey bu.Ben senin yerinde olsam mavi prenses alırdım ancak şöyle bir şey var bana göre erkek oranı çok düşük o sorunu da çözersen tamamdır mesela 12 dişi 5 erkek gibi.Genede olur ancak öyle yaparsan daha iyi olur,yunus balığını da alırsan sana çok yavru verir her ay düzenli olarak yavru verir iyi bakarsan,ancak ben senin yerinde olsam mavi prenses alırdım göze hoş gelirler.
Ortalama Yükseltme Sınavları
10.sınıf öğrencisiyim ,4  kredi artarsa sınıfı geçiorum ortalamayla ozaman :) çünkü suanda kredi 65 .
Ortalama Yükseltme Sınavları
Arkadaşlar ben malesef ortalama yükseltme sınavlarına kalıyorum ve sormak istediğim bir soru var.Benim matematik ilk dönem 0 idi ,eğer ortalama yükseltme sınavlarında matematikten 1 alırsam ortalamayı etkiler mi yani kredi verirmi ?
Beyaz zebra doğurur mu ?
Akvaryumda 1 çift zebra var sadece o kadar başka balık yok 
Beyaz zebra doğurur mu ?
Arkadaşlar bende afrika zebra cikleti var yani çizgili siyah olan zbra balığı var.Yavru felanda aldım , yavrular 22-25 günlük felan ancak kafama takılan soru var yavruların bazıları beyaz renkte yani albino gibi acaba albinomu onlar yoksa sonradan rengini mi alacak ? diğer yavruların çizgileri felan var bazılarında hiç yok bembeyaz kafama takıldı .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.