ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aksan Akvaryum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Temmuz 2013 00:36
Son Ziyaret:
03 Ocak 2015 03:05
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Dündar
Doğum Tarihi:
04 Şubat 1987
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Akvaryum İmalatı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Aksan Bitkili Tasarım
[QUOTE=Didon][QUOTE=Aksan Akvaryum]Estafurullah Asim BAYKAN bey neden yanlış anlayalım . . .  Sadece 110 civarında hobici kullanıyo şu anda ilk görsel ve estetikle alakalı eleştiri sizden geldi :) Biz armatür konusunda kimseye rakip değil alternatifiz. . Hem fiyat hem kalite olarak (açılı büküm alüminyum reflektör ve alman malı ballast kullanımı bile birçok armatürü elemeye yeterli bi özelliktir)  Dünyada 2.5 cm kalınlığında armatür olmadığı için şu anda yabancı hobiciler dahil herkes estetiğe hayran kalmış. . Sağolsunlar. Sizde sağolun değerli görüşlerinizi burada paylaştığınız için. . Estetikle alakalı kullanan ya da bizden farklı görüşleriniz ve bilgi birikiminiz olduğu aşikar. . Değerli fikirlerinizi düşünmeden almak için sunmak  isterseniz her zaman kapımız açık. . Teşekkürler.
[/QUOTE]

Nazik cabiniz icin tesekkur ederim, 110 civari kullanici feedback almak ve urunu gelistirmek icin yeterlimidir? bunu tartirsmakta gerekli. :) Kullandiginiz aksan akvaryum armasi bana gore gerektiginden buyuk geldigi icin elestirdim. Estetik anlayislarimiz biraz farkli anlasilan. Ince yada kucuk olan hersey estetik degildir, bunu bir butun icersinde degerlendirmek gerekir. :) Soyledigim gibi armaturunuzu Musa akvaryumda inceme firsati buldum. Kucuk bir akvaryumun uzerindeydi. Bana biraz ozensiz geldi. Daha iyisini yapabileceginizi dusunuyorum. Umarim hopar gibi markalara degilde, ati veya vartex gibi markalarada alternatif oldugunuz gunleride gorup mutlu oluruz. Teknik detaylari konusunda kullanmadigim icin birsey soylemedim bu konuda da beni aydinlattiginiz icin tesekkur ederim :)
[/QUOTE]

Kullandığımız armayı satış ürünlerinde artık kullanmayacağımızı daha önce soranlara açıklamış, sadece tanıtım resimlerinde tanıtım ürünlerinde bulunduğunu açıklamıştım demekki siz denk gelmediniz veya başka bi nedenden dolayı görmediniz. . Haklısınız. . Hazırda kalmadığı için satışı yapılan tanıtım ürününü gördüğünüz için bu düşünceye kapıldınız demekki . . . ati veya vertex ede alternatif olabiliriz ama bu seferde bu fiyata yerli armatür satan kimseyi görmedim aman uzak durun demesin hobici dostlarımız :) Ama sizi mutlu etmek için Ati ye alternatif bi armatür yapıyorum derhal :) Teşekkür ederim. . .
Aksan Bitkili Tasarım
Istediginiz ebat ve adette olabilir. . Cogunlukla zaten clear cam kullaniyoruz. Tesekkurler
Aksan Bitkili Tasarım
Est. Her zamab musait olamiyoruz. . Istege gore ebatta belirlenebilir. . Standart 4x24 60 cm 4x39 90-100 cm 4x54 120 cm alti floluda olablr yda istege gore belirlenebilir. Ysu anda adanada calistigimiz dukkan yok. Kargolanabilir.
Aksan Bitkili Tasarım
Estafurullah Asim BAYKAN bey neden yanlış anlayalım . . .  Sadece 110 civarında hobici kullanıyo şu anda ilk görsel ve estetikle alakalı eleştiri sizden geldi :) Biz armatür konusunda kimseye rakip değil alternatifiz. . Hem fiyat hem kalite olarak (açılı büküm alüminyum reflektör ve alman malı ballast kullanımı bile birçok armatürü elemeye yeterli bi özelliktir)  Dünyada 2.5 cm kalınlığında armatür olmadığı için şu anda yabancı hobiciler dahil herkes estetiğe hayran kalmış. . Sağolsunlar. Sizde sağolun değerli görüşlerinizi burada paylaştığınız için. . Estetikle alakalı kullanan ya da bizden farklı görüşleriniz ve bilgi birikiminiz olduğu aşikar. . Değerli fikirlerinizi düşünmeden almak için sunmak  isterseniz her zaman kapımız açık. . Teşekkürler.
Aksan Bitkili Tasarım
Kullanlılan armatür. . .


 
Aksan Akvaryum2014-03-02 20:31:24
Aksan Bitkili Tasarım
Tesekkurler. . Daha tanka canli girmedigi icin aydinlatma suresi belirlenmedi giesemann midday flora 2 ser adet. Armatur kendi imalatimiz. .
Aksan Bitkili Tasarım
Fotoğraf:

Boyut (cm): 100x48x43
Kapasite (litre):
Canlılar:

Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

AKSAN AKVARYUM T5 ARMATÜR (2.5 cm KALINLIK)
2.5 cm kalınlığında imal edilmiş olup en kaliteli materyaller kullanılmıştır. . . Ayaklı ya da tavan askılı olarak 2 çeşidi bulunmaktadır.... Tek parça bükülmüş yüksek yansıtma özelliğine sahip reflektör kullanılmıştır.

Ebubekir ATAR2014-02-17 02:23:30

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.