ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
planet_x
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2013 22:34
Son Ziyaret:
05 Ekim 2013 17:21
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüseyin ÇALIŞKAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
TİCARET
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüseyin ÇALIŞKAN

SON 6 MESAJI

karnında yumurtası olan kaplan karides ne kadar sü
Öncelikle herkese merhaba öğrenmek istediğime gelince karnında bu gün gördüğüm kaplan karidesin yumurtası ne kadar süre içerisinde yumurtaları karnından döker. bir başka öğrenmek istediğim konu ise yumurlatarı dökmüş olan karidesin  yavruları akvaryumda ne kadar süre içerisinde tespit edebilirim doğar doğmazmı yoksa belirli bir süreç sonramı  herkese iyi günler dilerim.
Karidesevi ne ziyaret
Merhaba antalyanın hangi ilçesindesiniz timur bey hayırlı günler diliyorum bu arada.
tavsiyeniz nedir ?
Beni kendi deneyimlerinizle aydınlattığınız için teşekkür ederim.dediğiniz gibi düşünüyorum bende.şuan akvaryumda karides dışında cüce vatoz ve elma salyangoz bulunmakta.ve karides alınca aynı tip canlı koymayı planlıyorum farklı farklı karides koymayı düşünmüyorum.bekleme sürecim 2.5 hafta kaldı umarım suyun değerleri akvaryumun durumu karides beslemek için uygun duruma gelir bu süreç biraz sıkıcıymış çünki akvaryum boş. ayrıca karidesleri alınca onları hayatta tutmayı onların üremelerini görmeyi çok isterim. böylece siz değerli hobiciler kervanına katılmış olurum inşallah.teşekkürler
tavsiyeniz nedir ?
merhaba bende bir akvaryum alıp karidese gönül vermek isteyenlerdenim şu anda akvaryumu kurdum bekleme sürecindeyim tankım 68/34/ 27 yaklaşık 70 lt içinde 1  cüce vatoz ve 1 elma salyangoz bulunmakta. başlangıç için araştırma yaptığımda o kadar güzel türlerle karşılaşıyorumki  hangi türü besleyeceğime karar veremiyorum ama ortadaki sorun karides konusunda tecrübe sahibi olmamam tabi bunu zamanla öğreniceğime  inanıyorum kiraz haricinde besleyebileceğim göze hitap edecek zorluk derecesi  fazla olmayan türler hangileridir tavsiyelerinizi alabilirmiyim .? Teşekkürler.
Hangi Karides Türlerini Besliyoruz ?
merhaba bende bir akvaryum alıp karidese gönül vermek isteyenlerdenim şuanda akvaryumu kurdum bekleme sürecindeyim tankım 68/34/ 27 yaklaşık 70 lt içinde 1  cüce vatoz ve 1 elma salyangoz bulunmakta. başlangıç için araştırma yaptığımda o kadar güzel türlerle karşılaşıyorumki  hangi türü besleyeceğime karar veremiyorum ama ortadaki sorun karides konusunda tecrübe sahibi olmamam tabi bunu zamanla öreniceğime inanıyorum kiraz haricinde besleyebileceğim göze hitap edecek zorluk derecesi  fazla olmayan türler hangileridir tavsiyelerinizi alabilirmiyim.?
mango kökü
Merhaba arkadaşlar akvaryumu alalı yaklaşık 1 hafta oldu tankım 70 lt kurduktan birkaç gün sonra moango kökü etrafından beyaz topak yada örümcek ağı gibi beyaz tortular çıkmaya başladı chrismas moss larıda sardı şuan  akvaryumda elma salyangoz ve cüce vatoz var4 haftalık süreci beklemekteyim fakat bu gelişme beni rahatsız ettiğinden suyu yarıya kadar alıp mango kökünü çıkarıp 1 saati aşkın süre kaynattım şimdi yeniden akvaryumu eski haline getiricem acaba doğrumu yapmışım beni bu konuda aydınlatacak hobici arkadaşlar varsa sevinirim iyi günler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.