ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ygtylc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ekim 2013 22:01
Son Ziyaret:
30 Ocak 2019 16:09
Toplam Mesaj:
86 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit YOLCU
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


100*47*57 Bitki-Neon-Beta-Melek

SON 10 MESAJI

AYDIN,NAZİLLİ,SÖKE,KUŞADASI,DİDİM
Arkadaşlar 5-10 arasında limon bitkisi vardır. cüzi miktara verebilirim isteyene verebilirim bitkileri bilginize. ilanlar kısmında da mevcuttur. saygılar
Ilk Bitkili Lepistes Akvaryumu Deneyimim
Bitkili tanklarda hava motoru pek tavsiye edilen bir şey diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltinsin lütfen. Bitkilerde yanmaya erimeye sebep oluyorlar gibi biliyorum ama. Güzel görünüm olmuşş..
Tetra 1200 hava problemi
Çok teşekkür ederim yardımınıza. Contaları vaselinle yağlayıp deneyeceğim. Pompa da problem var gibi geliyor bana ama. Çünkü çıkan ince ses ordan geliyor gibi. Pompa problemi var ise nasıl bir çözüm önerirsiniz? Yeni makine almak daha mı doğru olur?
Tetra 1200 hava problemi
Peki onu nasıl bulma ihtimalim var? Hava üflemeden önce ufak bir ses geliyor. Büyük ihtimalle kova contasından.
Tetra 1200 hava problemi
Hava motoru yada taşı yok akavaryumda. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle contalarda sıkıntı olabilir. Çatlak olan bi yer yok gibi. Olsa da su sızması yaşarım herhalde. Contadansa ne yapmam gerekiyor?
Tetra 1200 hava problemi
Arkadaşlar aynı prbolemim gene mevcut. Ne yapmam gerekiyor? Aldığım akvaryumcuya götürücem herhalde makineyi... Bakalım o ne dicek?



Tetra 1200 hava problemi
Şu an itibariyle sıkıntıyı çözdüm. Onu da şöyle başardım. Gene aynı şekilde ses geliyordu. Makineyi söktüm, kapağın içindeki mil diğer apartları tekrar temizledim. Contalara baktım iyice. Taktım 1-2 kere aynı ses ve hava üfleme devam etti. Daha sonra makineyi sağa sola ileri geri eğdim. Yavaş yavaş ses kesildi. Şu an da problemsiz çalışıyor! Tabi nereye kadar? Geçici bir çözüm bulmuşum gibi geliyor bana. Umarım tekrar yapmaz. 

Bitkili akvaryumda dış filtre çok da gerekli midir acaba? 
Tetra 1200 hava problemi
Arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için. Filtreyi temizledim. İlk başta bundan dolayı zannetim. Ancak devamlı oldu. Biraz sağa sola yatırarak ve pompa yaparak zannedersem çıkardım havayı. Ancak hava çıktığından beri de hiç ses çıkarmadan çalışan motor tıkır tıkır dönme sesi yapıyor. Birazdan açıp kontrol edeeğim. Belki de içinde dönen(ismini bilmiyorum) şey tam oturmadı. 
Tetra 1200 hava problemi
Arkadaşlar sıfır aldığım yaklaşık 1 buçuk senedir hiç bir sıkıntı çıkarmadan çok memnun olarak kullandığım dış filtrem de makine çalışırken 2-3 saniye aralıklarla hava üflüyor. Baloncuklar çıkıyor. Ancak sıkıntı şura da ki bu baloncuklar çıkarken de  ses çıkıyor. Sanki böyle zorlanıyor gibi.Aslında ses tam olarak motoru ilk çalıştırdığınızda içinde ki havayı atma sesi. Bir kaç araştırma yaptım borular hava kaçırıyor olabilir yazmışlar. İtiş ve çekiş boruları olarak liv borularını kullanıyordum. Belki dedim kendi kendime esneme yapmış olabilir borular. Çekiş borusunu kendi çekiş borusuyla değiştirdim. Şu an 2-3 saniyeden 10-15 saniyeye çekildi. Sorun borularda mı? Yoksa makine de olan başka bir aksamda mı? Bu problem ile karşılaşan ve sorunu çözen birisi varsa çok sevinirim. Makine herhangi bir darbeye maruz kalmadı. Kendi kendine böyle çalışmaya başladı

Yardımlarınızı bekliyorumm.... 
AYDIN,NAZİLLİ,SÖKE,KUŞADASI,DİDİM
Arkadaşlar elimde çok fazla zeytin bitkisi mevcuttur. Uygun fiyattan hepsi satılacaktır. İlgilenenlerin mesaj atmasını rica ederim..  

Saygılar


zeytinler bitmiştir. ELimde 3 adet kaşık amazon vardır. İlgilenenler mesaj atabilirler.. Saygılar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.