ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onurhanaytac
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2013 02:17
Son Ziyaret:
14 Şubat 2016 12:56
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onurhan Aytaç
Doğum Tarihi:
05 Mart 1989
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

beta+lepistes+neon+moli+rasbora+plati?
[QUOTE=GargameL][QUOTE=onurhanaytac]Anladığım kadarı ile uyum sağlamak ya da sağlamamak betanın elinde. Çok türün sorum olmayacağını düşündüm hepsi canlı doğuran diye. Beta hariç. Hem kendim hemde başkaları akvaryumda değişik türler görmeyi bekliyor. Bir uyum süreci ve doğal seleksiyon olacaktır. Hayatta kalanlar ölenler olacaktır elbette ama çeşitli renkli renkli bir akvaryum kurmayı planlıyorum. Bundan önce japon akvaryumum vardı güzel japon bulmak cok zor ve pahalı. Üretimde zor. Canlı doğuranların yavrusu yaşasada ölsede doğurduklarını gözlemlemek falan doğal birşeylere şahit olmak güzel olacaktır. Üremelerinin çok kolay olduğunu duydum. Bitkilerin arasında geçen bir yaşam mücadeleinden galip gelen yavrular sağlıklı olacaktır. Her doğan yavrunun ya da her balığın sorunsuz yaşamasını beklemek yanlış diye düşünüyorum.[/QUOTE]


Bu riski göze alabiliyorsanız sıkıntı yok demektir.
[/QUOTE]


lys de başarılar 
2217 Kutu İçerigi İle İlgili Bilgi
Fiyatı çok daha artıyor diye getirmiyor olabilirler. İstersen arayıp öğrenebilirsin hemen açıyorlar ve yardımcı oluyorlar 0 216 346 34 67
beta+lepistes+neon+moli+rasbora+plati?
Anladığım kadarı ile uyum sağlamak ya da sağlamamak betanın elinde. Çok türün sorum olmayacağını düşündüm hepsi canlı doğuran diye. Beta hariç. Hem kendim hemde başkaları akvaryumda değişik türler görmeyi bekliyor. Bir uyum süreci ve doğal seleksiyon olacaktır. Hayatta kalanlar ölenler olacaktır elbette ama çeşitli renkli renkli bir akvaryum kurmayı planlıyorum. Bundan önce japon akvaryumum vardı güzel japon bulmak cok zor ve pahalı. Üretimde zor. Canlı doğuranların yavrusu yaşasada ölsede doğurduklarını gözlemlemek falan doğal birşeylere şahit olmak güzel olacaktır. Üremelerinin çok kolay olduğunu duydum. Bitkilerin arasında geçen bir yaşam mücadeleinden galip gelen yavrular sağlıklı olacaktır. Her doğan yavrunun ya da her balığın sorunsuz yaşamasını beklemek yanlış diye düşünüyorum.
Eheim Kırık Parça
kırık olduğı için garantiye almıyorlar yedek parça buldum aldım 15 tl ye bugun geliyor. Malesef kimseyi inandıramam onu benim kırmadığıma 
beta+lepistes+neon+moli+rasbora+plati?
ben de bir kaç akvaryum içerisinde görmüştüm hatta bir arkadaşımın abisinin akvaryumunu gördüm videosunu discuss ile beta vardı hala yaşıyorlar. Takip ederek deneyeceğim olmazsa artık ayırırım.
Eheim Kırık Parça
2213 eheim classic Kovaya bağlanan alt kısındaki su giriş dirseği kutudan kırık çıktı. Yapıştırmaya çalıştım günlerce ama tahmin edersiniz ki tutmuyor. İnternette yedek parçada bulamadım. Elinde olan arkadaşlar ya da anadolu pet de varsa almak istiyorum garanti kasamına girersene ürünü göndermek istiyorum. Filtreyi yeni aldım balıklarım geldi ama kullanamıyorum. Hastalıklar başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.
2217 Kutu İçerigi İle İlgili Bilgi
Bende yeni 2213 aldım Eheim classiclerde kendi aldığımdan örnek verecek olursam 2213-05 ya da 2213-01 gibi 02 gibi ibareleri vardır. Bunlar gelen filtre ile birlikte içinde gelenleri anlatıyor anladığım kadarıyla. 2213-05 oldugu zaman full media set ile birlikte gelıor -01 olduğu zaman sadece kova -02 olduğunda içi mavi sünger dolu geliyor. Fiyatıda buna göre farklılık gösteriyor. Bir media set 100 ile 120 lira arası gibi fiyatlarla değişiyor. Alırken buna dikkat etmek gerekir. Satışlarda internetten alırken de ürün fotosuna dikkatli bakarsanız kimisinde media setinde fotosu vardır aynı kare içerisinde. 2217 lerde de aynı durum olabileceğini düşünüyorum.

Edit: http://www.petekspres.com/urun/goster/eheim-classic-2213-05-musluklu-ve-filtre-malzemeli-dis-filtre-618 bu ürün ile

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/eheim-2217-02-dis-filtre-musluklu-108793548

bunun arasındaki fark gibi. birisi 2213 birisi 2217 ama ona takılma esas fark birisi -05 birisi -02

iyi forumlar..

onurhanaytac2014-04-10 09:11:35
beta+lepistes+neon+moli+rasbora+plati?
Betam da biraz güzeldi ama tek beta olsunda istemiyorum. canlı doğuran atıcam olmadı betayı bölerim.
beta+lepistes+neon+moli+rasbora+plati?
Merhabalar, 96lt 80x30x40 bitkili akvaryumum var.

İçerisinde şuan 1 adet beta var bu betanın yanına

9 dişi 3 erkek lepistes
kardinal neon
beyaz ay moli
rasbora
mickey mouse plati 

gibi bir karışım yapmak istiyorum.

Bu kadar tür bir arada yaşar mı sağlıklı olur mu? Uyum tablosunda uygun gözüküyor ama yinede forumdan tecrübeli akvaristlerin tavsiyesini almak istedim. Akvaryum tür açısından çeşitli olsun istiyorum. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar..
80*30*40 ışıklandırma için en uygun seçim?
Peki yapabileceğiniz bir marka tavsiyesi var mı? Bu ışık işi beni biraz karıştırdı 
O zaman 2 + 2 yapıp iki switch koyarım. Az gelirse bir daylight daha açarım. Daha verimli olur sanırım.
Birde watt seçimim doğrumudur?



jbl serisi almayı düşünüyorum. Color Tropic ve Natur. 24 watt olarak 55 cm ya da 59 hangisi üretimdeyse. Biraz pahalı olacak sanırım ama bu ürünlerden herkes son derece memnun gözüküyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.