ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kizilelma06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2014 15:29
Son Ziyaret:
20 Aralık 2014 12:22
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat yavuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kirikkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

murat yavuz

SON 10 MESAJI

Japon Akvaryumu
4 japonuma  2 de melek attım 1 haftadır beraber yaşıyorlar 
Engelli Araç Alımı ve Kullanım Şartları
gelen yazıyı aynen yazıcam

Engelli Araç Alımı ve Kullanım Şartları
cevap geldi eger faks numarası veren varsa fakslayabilirim tarayıcım yok taratacaktım eger faks da olmassa cevabı tamamen aynısını buraya yazacam
Japon Akvaryumu
bakalım bu sefer bizzat ben gidip aldım balıkları 4 tane turuncu japon aldımkısmet bakalım bu sefer ne olacak ısıtıcıda aldım koydum aldığım japonlar hızlı hareketli bu sefer
Japon Akvaryumu
tamam cihan bey 2 ğündür boş duruyor 1 hafta boş bırakacam yapay yeşillik koymayacam kumu ve taşları kaynattım

Sigarayı bırakmak
Selam herkese sıgara' yı bırakmanızı tafsiye ediyorum yoksa ayaklardan başlıyor ğitmeye burğer hastalıgı ben sol bacağımı verdim 
Japon Akvaryumu
[QUOTE=cieb]Oktay tesekkur ederim, inşallah daha ubalonlara bakariz.

Ölen baligin bir çok sebebi vardır, siyahliginda etkisi hastalık veya gelişme olabilir. Ben akvaryuma çok takilmadim ama plastik herşeyi cikartin, filtreleme ne şekilde beklemeyi çok yapıyor musunuz. Su değişimi ne kadar ilaç kullanıyor musunuz hava motoru var mi. Diskoda beyazlikkarin şişliği veya cokuklugu, gozde şişme puslanma. V.b. bir değişiklik gördünüz mu?

Akvaryum olarak uyumsuz ama bundan dolayı bu boydaki balik ölmez, suyun litresi fazla en adindan fanus değil. Çoğumuz yazmasakta çok balik dolduruyordu hangimiz cesaret ediyoruz ben çok balik koydum eziyet ediyorum diye.

Benim akvaryum yüz litre civari benim balonlar desen el kadar yemleme günde bir kere dolu dolu bir avuç dip yemi veya pond yem kalitesinde yok... Ama su hep tam biyolojik filtre ile temizleniyor, suyu degistiririm, hasta olur ilac kullanmam akvaryumda baligi disari alip ilaclar sonra su ile yikar sonra akvaryuma alirim. Hastalik yasadigimi uzun sure duymazsiniz. Baliklar direncli balik ama bu kadar uzun bakabilen sayi az...

Akvaryum diye tutturmayin o yuzden herkesin imkani yok olani iyi degerlendirebilmek icin caba harcamaliki yeni hobiciler istikrarli olsun.

Lafim agir gelmis olabilir belki kirdi isem birini affola.

Mobilden yazdigim için gazi karakterler bozuk fikri kusura bakmayin.[/QUOTE
cihan ben bendeki motor dışardan hava alıp akvaryuma veriyor,ben bütün plastik yeşillikleri çıkaracam ilaç kullanmadım,hava motoru 24 saat çalışıyor,ama yalnız ısıtıcı kullanmıyorum,zamanı gelince 1 metrelik alacam son kez kumunu sıcak suyla haşlayacam belki mikroplu olabilir,ayrıca aldığım balıklar hastalıklı da olabilir hepsinin ölmesi tesadüf değildir
Japon Akvaryumu
cihan beny buğün tümüde son 2 japonda öldü bir türlü anlamadım ğitti bazı arkadaşlar akvartumdan kaynaklanıyor diyor bazıları yapay malzemeden uzak durun diyor.Ölenlerin çogunda sırt bölgesinde siyahlar vardı.Birde ben ısıtıcı kullanmıyorum sebebi bu olabilir mi?
yunuslarım öldü:(

arkadaşlar inşallah yanlış yere konu açmadım.Japon balıklarım çok sıklıkla ölüyor özellikle sırt ve solungaçları siyahlaşıyor sebebi ne olabilir?
Japon Akvaryumu
[QUOTE=Trezeguet][QUOTE=kizilelma06]umut can bey cahilliğimi maruz görün nerde paylaşmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim.Belki daha bilğili tecrübeli birisi çıkar ve fikir verir diye paylaştım.Bu sırt bölgesi ve solungaç tarafları siyahlaştı,acaba forum da ölü balıklar için bir yer var mı?

[/QUOTE]
 
 
Murat bey merhabalar ben kralexxx, size ilk başta o garip şekilli akvaryum ile olmayacağını söylemiştim, eğerki bu işe gönül veriyorsanız o akvaryumumsu seyi elden cıkarıp güzel bir akvaryum alın.. yeniden yapay malzemelerden uzak olacak sekilde kurulumunzu yapın..
hersey tamam olduktan sonra 1-2 hafta boş sekilde calıssın akvaryum bu sürede elma salyangozu ekleyebilirsiniz, 2 hafta sonunda balıklarınızıda eklerseniz bu tarz sorunlar yasamayacaksınız.
[/QUOTE]
kral bey ben yeniyim evet şimdi akvaryum 6 köşe bu akvaryumun daha önce aldığım kişi bu akvaryumda baya balık besledi özellikle japon bir sıkıntı olmadı bende biliyom yalnız ben ısıtıcı kullanmıyorum,birde yapay malzemelerden uzuk durun  derken yeşillik ve diğer süs materyallarimi kasdediyorsunuz?yani akvaryumun içi boş mu olsun?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.