ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
loranleroy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Aralık 2006 21:33
Son Ziyaret:
28 Eylül 2010 14:35
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
HASAN FISTIK
Doğum Tarihi:
03 Kasım 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Müşteri Yönetimi (Turkcell)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

                            ...:::Es-Es:::...
100*42*50

SON 7 MESAJI

Astronot ve Bitkiler
Ben 4 13 - 15 cm besliyorum gayet rahat ve huzurlular çabuk büyüyeceklerini dikkate alarak 4 e kadar besleyebilirsin bence 2 tane düşünmüşsün çok güzel bi fikir daha rahat olacaklardır..
Astronot ve Bitkiler

free32 Yazdı:
Arkadaşların bütün tezlerini çürütüyorum.İster inanın ister inanmayın şu imza'mdaki balıkların hepsini tek akvaryumumda beslemekteyim,astronotlar 10 cm oldu ancak küçüklükten beri aynı yerdeler.Üstelik bitkilerin yanından bile geçmiyorlar.

Sizinkiler daha küçük. Hele biraz daha büyüsünler o zaman guramiler, melekler, bitkiler yalan olur.


bence çok haklı :) ve 100*42*50 bir akvaryumda eğer çok iyi bir filtreleme varsa 4 - 6 astronot beslenebilir ama yoksa 2 tane daha uygun olacaktır. benim 5 astronotum var ve baş etmek mümkün değil!!!
Astronot ve Bitkiler

 

Merhaba, Astronotlar son derece sert balıklardır. Meleklerle birlikte yaşamaları imkansız diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar belirtmişler bende belirtmek isterim akvaryumuna bitki koyman uygun olmayacaktır. Benim akvaryumumda yaklaşık 1,5 2 kilogramlık kayalar var ama ben ne kadar düzenleme yaparsam yapayım bıraktığım gibi bulamıyorum. Astronotlar çok meraklı balıklardır akvaryumun içindeki tüm parçaları tek tek inceleyecek dişine uygun olanların yerlerini değiştirecek uygun olmayanlarla mucadele etmeye deva edeceklerdir. Astronot beslemek için akvarumunun boyutlarının uygun olduğunu düşünüyorum ama şunu belirtmek isterim astronotlar hiç de temiz balıklar değillerdir. Ben 100*42*50 akvaryumumda 5 astronot besliyorum. bir dış filtre ve bir iç filtre olmasına rağmen temizlik konusunda sıkıntı yaşamıyor değilim. Ne kadar sert ne kadar pis nekadar yaramaz olsalarda, Astronotlar bence beslemeye en değer balıklar sana alıştıktan sonra elinden yem yiyebilirler, acıktıklarını kesinlikle anlarsın sahiplerini tanırlar ve inanırmısın akvaryum dekorunu değiştirdiğinde veya başka bir balıkla ilgilendiğinde küsüyor bi kaç gün yemek yemiyorlar. Ben çok seviyorum.Umarım sende memnun olursun.

Sağlıklı balıklar

Astronotlarım

Şunu belirtmeden geçemiycem Astronotlar doğal yapıları gereği kayalık bölegeleri seven balıklardır.. Arka fonunun bitki fonu olması ve akvaryum içinde bitki bulunması balıklarını strese sokabilir...

Akvaryum içine kayalık bi alan oluşturmanı ve kaya koymasan bile arka fonunu değiştirmeni tavsiye ederim...

Sağlıklı balıklar

Astronot Problemi

bende 200 ltlik tankımda 5 astronot besliyorum, 1 i 25 diğerleri 13 cm. 25 cm lik astronotumu sonradan getirdim ama herhangi bir problem yaşamadım. Astronotlar büyük akvaryum balıklarıdır.. Balığınız bu yüzden strese girmiş olabilir... Eğer imkanınız varsa akvaryumunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim... Umarım problemiz çözülür..

Sağlıklı balıklar...

astronotlar kirletiyor

merhaba,

Bende 100*42*50 tankımda 5 astronot besliyorum bir iç filtre ve bir dış filtreyle temizlik problemimi çözdüm, Eğer dış filtreniz yoksa 3 - 4 günde bir mutlaka dip çekimi yapmalısınız.. Yapmazsanız suda oluşan nitrat balıklarınıza zarar verecektir..

Sağlıklı balıklar..

astronot hakkında bilgi

herşey iyi güzel ancak, 30 litrelik bir akvaryumda astronot gelişimini tamamlamakta güçlük çekecektir. Astronotlar çabuk gelişen ve suyunu çok kirleten balıklardır. 4 ay sonra yeni akvaryuma taşıyacağım yazmışsın, ben astronotlarımı aldığımda 3 cm diler 1,5 ay sonunda 13 cm oldular, 4 ay bekleyebilecekmi bilmiyorum...

Vereceğin yemle ilgili diğer arkadaşların tavsiyeleri güzel buna ek olarak, ben tetra doramin kullanıyorum çok seviyorlar, tavsiyelere uyarak tavuk cigeri vs. verdim ama sonuç alamadım.. Sıcak suda 5 dk bekletilmiş ve çok küçük parçalara ayrılmış ıspanak verebilirsin (10 - 15 gün arayla) hazım kolaylığı için ve eğer solucan bulabilirsen, iyi yıkayıp yiyebileceği kadar parçalar halinde verebilirsin...

Sağlıklı balıklar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.