ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Emre Şener
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ocak 2007 20:26
Son Ziyaret:
10 Ağustos 2013 20:41
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Şener
Doğum Tarihi:
03 Temmuz 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Web Tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

askı motoru yeterli olurmu..
Şimdi Dostum O Boyutta Bir Akvaryuma Ciklet Beslemeni Öneririm. En iyisi Sarı Prenses Besle. Askı Filtre Dediğin Sanırım Dış Filtre olması Gerek. Evet Kullanabilirsin Bir Problem Olmaz. 
Hepsi aynı akvaryumda yaşar mı ?
Japon balığını çıkar bence lepisteslerle yaşamaz. 2 erkek beta aynı akvaryumda yaşamaz birbirleriyle ölesiye kavga ederler. Ama tek Bir Betayı yaşata bilirsin. Mesela Senin Yerinde Olsam Japon balığını akvaryumdan çıkartıp Melek Ve canlı doğuran grubu yaparım. Meleği Yaşatmak istiyorsan Akvaryumunu biraz büyültmeni tavsiye ederim Balığı o akvaryum da ziyan Etmiş olursun. 1 tane de Beta Koyarım. Ama Asla Papağan Alma tropical Gruplarla uyum sağlayamazlar. Ve agresif olurlar.
Kuyruk
Belki Aralarında Büyükler Varsa Ondan Olabilir.
Kuyruk
Japon Balığından Başka Bi Tür Var mı Akvaryumunda.
Yavrular
Artemia Yı Bi Kavanoz Su İçine Boşalt Hava Taşınıda Koy Kavanozun İçine Bir Gün Bekle Çıkarlar Zaten Sonra da At Balıklarına Doya Doya Yesinler. 
Yavrular
Bi Öneride Ben Veriyim Zamanında Şahsen Kullandığım Bir Yöntemdi. Ne kadar Çok Yavrun Olduğunu Bilmiyorum Ama Aklında Bulunsun Genede evlerde Kullanılan Ufak Pirinç Süzgeçleri vardır Plastik Yavrular Geçemez. Ondan Al ve Akvaryumun Yüzeyine Bi Şekilde Sabitle Sadece süzgeçin Boğumuna Kadar Su Olsa Yeter Ama Şunuda Söyliyim Akvaryumun Suyu Azalmasın Aman Dikkat et. Sık sık Kontrol Et O yeterli.
Yeni Akvaryumda Balıklarım Neden Ölüyor?
Selam,yeni kurulan tanklarda bu tür kayıplar olağandır. Bunun bir çok sebebi olabilir sadece beyaz beneğe bağlamak doğru değildir ve beyaz benek o kadar ölümcül bir hastalık değildir,ısıyı 28-30 aralığına getirirsen geçer. Kayıpların su değerlerinin tam oturmaması-stres-farklı balıkların olmasından dolayı parazit-bakteri çakışması-aldığın balıklardan hasta olan vb gibi durumlardan olmuş olabilir. Bir günlük akvaryuma hazır diyerek hemen balık konulması en büyük hata zaten,çok üzülme tüm tecrübeliyim diyen akvaristler bir çok balık kaybetmiştir. Bundan sonra daha çok araştırıp bilgilenmeni ve daha sabırlı olmanı tavsiye ediyorum.
Bu arkadaşımın dediklerine katılıyorum. Yeni suda bakteri olmaz. Dolayısıyla balık alıştığı sudan farklı bir suya geçtiği zaman mutlaka stres e girecektir ölüme kadar yolu var. Bunu önlemenin yolu şu dostum tank ta yeni su varsa tek tek balık almanı öneririm. Bu şekilde yavaş yavaş bakteri oluşmuş olur birden fazla balık alırsan ve balıklarını direk yeni suya atarsan boşu boşuna ziyan etmiş olursun. Tek tek al daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.
 

KaPTaN2011-05-18 00:10:08
Bu balıklarım hamilemi ?
 
'''http://img204.imageshack.us/i/22072009644.jpg/'''

Bu fotoğrafda ki balık yeni doğum yapmış.
ay kuyruklu erkek molim hasta..

Merhaba

Öncelikle şunu söylemem lazım balığınızın kuyruğunun uçları yenmiş olabilir.Okçu balığı canlı doğuranlara göre  biraz daha  agresiftir bu yüzden o yapmış olabilir.Eğer  balığına zarar gelmesini istemiyorsan onu akvaryumdan çıkarmanı öneririm.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.