ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
king23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2007 22:08
Son Ziyaret:
31 Ekim 2015 11:37
Toplam Mesaj:
81 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Demir Sezgin
Doğum Tarihi:
18 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Demir SEZGİN
frontoza

SON 10 MESAJI

Flowerhorn'a yem beğendiremiyorum
Umut Bey teşekkür ederim öneriler için. Şuanda jbl novo flower mini, karides, dondurulmuş kan kurdu veriyorum yakın zamanda yem olayını çeşitlendireceğim. Artık yavaş yavaş biraz daha büyük boyutlu yem almış olacağım. Açıkcası bir süredir araştırıyorum renklendirme yapabilmek adına hangi yem daha iyidir diye karar veremedim. Aslında sumo isimli yemi düşündüm ancak kendisi kadar kargosu da olunca ondan vazgeçtim. Renk ve kafa yapısı anlamında önerilebilecek daha önceden faydası görülmüş yemler nelerdir? ( istediğimizde rahatça ulaşabileceğimiz yem markalarından).  Cenk Bildir2014-05-10 19:45:48
Flowerhorn'a yem beğendiremiyorum
Önder bey dediğiniz gibi nls nin yüzüne bakmadı,bu arada başta filtrasyona güvenmediğim için o şekilde bir dip çekimi yapıyordum artık rahat bıraktım:) Utku bey sizinde önerinizi göz önünde bulundurucam özellikle karidese böyle atlarken o yemden bulmaya çalışıcam.Emre bey,daha önce aç biraktığımda ısrarla yememişti ancak bugun ne olduysa kendiliğinden yem yemeye başladı:) biraz önce jbl flower mini yi attım hiç hayır demeden yedi, herhalde artık normale dönmüştür kendine gelmiştir:) yorumlarınıza ve ilginize teşekkür ederim umarım yem olayı artık sorunsuzca ilerler. 
Flowerhorn'a yem beğendiremiyorum
Utku bey daha önce dediğinizi de yaptım ancak onların verdiği yemi de yemedi :/ Dışkısı da sümüksü değil. O zaman hastalık anlamında çokta endişelenmeme gerek yok sanırım. Ancak kuru yeme karşı resmen tepkili, karides kurt hiçbir sorun olmadan yiyor kuru yem atıyorum atlayarak geliyor ancak alıp tükürüyor yemi. Bakalım farklı farklı yollar deniyorum alıştırmaya yönelik inş biri işe yararda bendeki inatçı da yem yemeye başlar.
Flowerhorn'a yem beğendiremiyorum
Bu arada balık 7-8 cm civarında, biraz önce okuduğum bir konudan çıkardığım sonuca göre balığın iç parazit olmuş olma olasılığı var gibi( hatta sizin yazınız). Yem yememe birde beyaz ve uzun dışkı. O yüzden şuan yem değiştirmekten çok tedaviyi deneyeceğim umarım hastalıksa olay geçer, ilginize teşekkür ederim.  
Flowerhorn'a yem beğendiremiyorum
Arkadaşlar merhabalar, 2 hafta önce aldığım fh uma hangi yemi verdiysem yediremedim. Önce NLS sonra dainichi color fx, sonra jbl flowermini, en sonda tetra discus energy ancak hiçbirini yemiyor. Balık aç direk geliyor ancak alıp agzına tükürüyor. Şuan yediği sadece karides ve dondurulmuş kan kurdu.İlk zamanlar durduğu akvaryum küçük diye şuan 60*60*50 lik bir akvaryuma koydum,ayrıca Atman At-F103 iç filtre, 3 günde bir dip çekimi ve sabit 26 derece sıcaklıkta duruyor.Daha ne yapmam gerek açıkcası çözemedim :) Eski fh um yada beslediğim diğer hiç bir balıkta böyle sorun yaşamamıştım daha önceden böyle birşey yaşamış arkadaşlar varsa nası geçirdiklerini bu dönemi anlatırlarsa sevinirim. Forumda yazılan bu konudaki bütün açılan başlıkları okudum fakat herkez bir sonuca ulaşmış ancak bendeki flowerhorn u kuru yem yemeye alıştıramadım.
frontosada yem?
Selam arkadaşlar, frontosaya yem olarak ne öneriyorsunuz? Bu güne kadar nls mu denedim çok iştahlı değillerdi, tetra prima veriyorum şuan yukarı çıkmıyor afacanlar başka ne verebilirim yem olarak?Birde ev yapımı olarak hazırlanan yemden nasıl hazırlayabilirim bilen arkadaşlar, abilerimiz varsa yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkür ederim şimdiden(içine ne konabilir?)..
Frontosa'nın Yavru Taşıdığını Nasıl Kesinleştirebi
Merhabalar eğer balığınızın ağzında yumurta varsa yuğururken görebilirsiniz (en azından birkaç tane). Aynı zamanda balığınızın ağzının(çenesinin) alt tarafında şişkinlik oluşur.(yumurtaları sakladığı için).
frontosa
ozan bey merhaba bende 500 litrelik tankımda 27 adet frontosa besliyorum hepside kendi yavrum ve şuan 5-6 cm ler ve ben tetra prima discus kullanıyorum yem olarak ve dondurulmuş kurt.kurt kesinlikle verin derim ben gerçekten işe yarıyor. yem olarakta en iyi yem o frontosalar için bildiğim kadarıyla ama arkadaşlarında dediği gibi ileride balıkları azaltmanız gerekecek bende aynı şekilde 2 erkek 8 dişilik bi koloni kurmayı planlıyorum.
Frontosa iki ayrı batım aynı akvaryuma ?
Hiçbir problem olcağını zannetmiyorum. Bende yavrularıma öyle bakmıştım belli bi süre. Zaten akvaryumuda yeterli ölçüde sorunsuz bir şekilde büyüteceğini düşünüyorum. Ayrıca fazla bir farkda yok boyları arasında yavruların.king232008-07-31 23:41:10
yavrularıma yem
Selam arkadaşlar yavru frontosalar için en uygun yem hangisidir 2-3 aylık yavrular için.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.