ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ghalacli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Nisan 2007 19:54
Son Ziyaret:
29 Aralık 2007 17:59
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abbas Kaçar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

15 ltlik akvaryum....
Başka neler olabilir arkadaşlar?
Akvaryumda sorun..
Suyun dibinde çok pislik vardı ve su çok bulanıktı bu yüzden akvaryumun tamamını temizlemek istedim...Dip çekimi diye bir şeyin olduğunu bilmiyordum..Nasıl yapılır kaç paradır akvaryumcularda bulunuyormudur?
15 ltlik akvaryum....
Arkadaşlar 15 ltlik bir akvaryumum var içinde bitki felan yok.Bundan önce canlı doğuran türlerini ve japon balığı besledim...Bunların dıışında hangi türleri bu akvaryumda !---üretebilirim---! ve besleyebilirim?
Akvaryumda sorun..
Arkadaşlar 2 hafta önce akvaryumu tamamen boşalltım ve içindeki kum ve diğer aparatlarını tamamen temizledim, malum kış a yaklaştığımız içinde akvaryumcudan bitane ısıtıcı aldım ıstıcıyı 26 dereceye ayarladım ve balıkları suya koydum...Temizlikten önce akvaryumun içinde tuzda vardı fakat temizledikten sonra suya tuz katmadım ve içine bir tane vatoz koydum(vatozlar tuzlu suda yaşayamıyorlar))..Fakat bu iki hafta içinde 5 tane yavru balık 1 tane plati 1 tane moli ve 2 tanede lepistesimi ölmüş buldum....Suda ne olduda böle oldu anlayamadım böyle giderse elimde hiç balık kalmıyacak herhalde..Sizce ne olmuş tur akvaryumdaki sorun nedir?


(akvaryumda 3 moli 3 lepistes 2 tane plati 1 tane de vatoz varDI..Fakat şuan sadece 2 tane moli, 1 tane lepistes ve vatoz kaldıConfused )
Erkek platy
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bir erkek platy aldım fakat akvaryuma koyduğumda dişi platyden büyük olduğunu gördüm....((normalde dişilerin büyük olması gerekmiyormu?))Birde diğer moly ve lepisteslerim hep birlikte dolaştıkları halde erkek ve dişi platy hiç yan yana bile gemiyor nerdeyse...Hiç de dişi platynin yanına yanaşıp kovaladığını felanda görmedim(((aksine sürekli peşinde gezmesi gerekmezmi?Big%20smile))) ..Bu durum normalmi yoksa balıkçı bana platy diye başka bi tür mi verdir(((erkek açık turuncu renkte)))
 
Cevaplar için teşekkürler....
 
SaRCoPhiLiuS2007-09-25 23:40:36
15 Litrelik Akvaryum.
Beslersin bende 3 tane lepistes 3 tane moly 2 tane de platy var halleirnden de çok memnunlar....
Canlı doğuran akvarymuna çöpçü-vatoz..
Arkadaşlar 15 ltlik akvaryumum var vatoz ve çöpçü almak istiyorum.Fakat suda bir miktar kaya tuzu var.Alırsam tuzun zararı olur mu?Birde balıklarım doğruduğunda yavruları avlarlarmı((zaten yeterince avcı varConfused))?Birde bu balıklar ne iş görürler?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler..
SAYGILAR...


Düzenleyen lafayette - Bugün Saat 13:43
Rafya..
Peki balıklar doğurduğunda yavruları rafyaların arasından almamız mı gerek yoksa aralarında yaşayabilirlermi? Birde eğer almak gerekirse yavruları rafyanın arasından nasıl alcaz yada rafyayı mı tümden sudan çıkarmamız gerekiyo?
Rafya..
Arkadaşlar rafyayı suyun üstünde serbest mi bırakmalıyım yoksa suyun dibine sabitlemeliyim?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.