ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hcaner
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Temmuz 2008 13:15
Son Ziyaret:
07 Mart 2012 16:41
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
caner gavaser
Doğum Tarihi:
27 Şubat 1991
Yaş:
33
İl:
Izmir
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan Caner GAVASER
İZMİR/SELÇUK

SON 10 MESAJI

yunusların cinsiyetine bakabilir misiniz?
Sağolun hepsi erkek çıktı. :) Birini kaybettim .:(Yanlarına 5 tane dişi aldım . 2 tane dişim ağzına yeni yavru aldı. Gün sayıyorumş ilk yavrularım olucak :)
yunusların cinsiyetine bakabilir misiniz?
100*45*70 300lt yeni tanıkıma yunus aldım şimdilik 3 tane . 1e 6d yapmak hedefim. 3 tane aldığım balıklarımın birini erkek ikisini dişi diye aldım ama yanılmış olabilirim 1taneinde yardımcı olabilr misiniz? erkek gibi koyulaşıyor sanki erkek gibi davranış sergiliyor. işte resimler:


bunlar hakkında da yorumlarınızı bekliyorum bu tahminimce erkek:


buda dişi :ortadaki
sağdaki

buda toplu foto:

Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Çok teşekkür ederim Sinan abi kafamda daha belirgin bi hal aldı yapıcaklarım.

Glossolar için ışıklandırmada 35w tı geçemem akvaryumun kapağı o kadarına el veriyor.Yanlız misket gübre kullanmayı düşünüyorum.

Sadece iki tane hayalet karidesim vardı.Evet karidesler açlıktan saldırmış olabilir Tebessümtaze bitkileride yediğini gördüm,çünkü oldukça az yemleme yapmaya çalışıyorum nirit artışının yaşanmaması için.Bunun yanı sıra çok fazla olmamakla birlikte beyaz benek ilacı atmıştım ölmeleri bu yüzden olabilir.Su değişimi haftada %30 fazla olduğunu sanmıyorum.(dipteki artıklarıda çekiyorum)

Nitrit artışına önlem olarak tatlı su idyesi eklemeyi düşünüyorum.

Rotalalara gelince köklenmeleri durdu dediğiniz gibi kökler tabana ulaşıncaTebessüm.Büyümelerinde bir sorun yok.

Yanlız bir sorum olucak forumu gezerken raast gelmiştim eladualar sudaki değerleri çabuk kullandığı için diğer bitkilerin gelişimini engelliyor gibi birşey söz konusu olabilir mi?Isıtıcımı kapatmaları için ğraşıyorum gayette hızlı büyüyorlar.İçimde şüphe kalmasın dedim.
Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Evet glosso yarısını karidesler yedi.Çok sık olmamakla birlikte mayalı co2 veriyorum.45-50lt kadar su emvcut 35w groluks veriyorum yeterli olacağını sanıyorum.
Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...








Antalya'dan bitkili. PATLAMA SONRASI YENIDEN; SAYFA 21
Abi geçmiş olsun balıkların en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.Glossolarında harika gözüküyor nazar değmez inş.TebessümBİ sorum olucak beyaz benek ilacı veya dezanfektan bitkilere zarar verir mi?
Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Evet haklısınız ama her hafta 3 te 1 su değişimi ile dip çekimi yaptığımdan ve suyumu reverse osmoz arıtıcı ile arıttığımdan dolayı yumuşak olduğunu düşüdüğüm için pek kullanma gereği duymuyorumTebessüm.Fakat herhangi bir test yapmadım.Yakında kiraz karides eklemeyi düşünüyorum akvaryumun son halinide ekliycem inşallah.Glossolarım biraz azaldı karideslerim yüzünden fakat bi tane karidesim öldü çok yedi galibaTebessüm.Teşekkürler. hcaner2009-05-07 11:48:06
Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Mango kökü salınım yapar diye eklemek istemedim,bide akvaryumda küçük ondan.Akvaryuma sürekli tekrarlanan yosun sorunu için iki tane hayalet karides ve iki tane ufak elma salyangozu ekledim,en yakın zamanda da midye eklemek istiyorum
Tekrardan Derlediğim Akvaryumum
Evet saçak şeklinde kök veriyor.Şuan oista marka gübre gübre kullanmaya başlamdım inşallah daha iyi olur.Florasanların arkasına ayna değilde alüminyum folyo kullanıcam.Fırsat buldukça yeni bitki ekliyorum.Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.






hcaner2009-04-23 14:31:24
melek kuyruğundaki pamuklaşma
Yakın zamanda aynı sorunu benim balıklarımdada gördüm malesef kurtaramadım.Akvaryumumun sıcaklığı düşük.Sıcaklığın etkisi olabileceği kanaatindeyim onun için beyaz benek gibi geldi şuan beyaz benek ilacı kullanıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.