ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ilterisali
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2008 20:29
Son Ziyaret:
26 Ekim 2023 11:39
Toplam Mesaj:
260 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali aykun
Doğum Tarihi:
14 Eylül 1994
Yaş:
29
İl:
Erzurum
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



_____ALİ AYKUN_____

SON 10 MESAJI

Yaşayan kaya mı venüstüs mü
Cevap için teşekkür ediyorum
İkisi de mi yoksa teki mi ?
Üst ve alttaki iki ayrı balık
Yaşayan kaya mı venüstüs mü
4 sene kadar ara verdiğim hobiye dönüş yapmak için balık almaya karar verdim.Yaşayan kaya diye aldım ama tam emin olamadım .Baya bir araştırdım ama bu boyda yaşayan kaya mı venüstüs mü tam emin olamadım.Bir diğer balıkta midas olduğuna emin gibiyim ama üstatlardan kesin bilgiye talibim gözlerinin büyüklüğü kavruk kaldığını düşündürse de başta araştırdığım kadarıyla yavru yaşta böyle oluyorlar.






GÜZEL,ASİ ve ASİL (ZEBRA)

Arkadaşlar geçen sene eylülün 17 sinde zebralarım yavrulamıştı.Yavruları elden çıkaramadık bende kaldı.Yavrular büyüdü ve şimdi onlarda yumurtladı beklemediğim bi zamanda çıktılar ama neyse sağlık olsun .
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Arkadaşlar  bu albino zebraların yanaklarındaki kırmızılık nedir yani bu kırmızılığın az olması çok olması iyi midir kötü müdür? Birde normal zebralarımda da var bı kırmızılık anlamı nedir?
En Fazla Beğendiğiniz Özlü Söz
Bir *** olup imparator olmaktansa onurlu bir hiç olmayı tercih ederim.Sedat Peker 
Siyahın kaderi suçlanmak , beyazın kaderi kirlenmektir Sedat Peker
İNSANLARIN ÖZGÜRCE KONUSAMADIĞI
NEREDEYSE TÜRK OLMANIN SUÇ SAYILACAĞI
BİR ATMOSFERDE TABİKİ CEZAEVİNDE OLMAYI
KENDİME BİR ŞEREF KABUL EDERİM

SEDAT PEKER

Sonunu düşünen kahraman olamaz ŞEyh Şamil
"Unutulmasın ki Türkiye, hem Türk dünyasının, hem de İslâm âleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem İslâm âleminin, hem de Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir."
Cahar Dudayev © Çeçenistan Kurucu Cumhurbaşkanı
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Arkadaşlar forumda konu açtım ama gören olmadı sanırım bide burdsan soruyum Arkadaşlar yavru zebralarımın arasında birisinin tan burun deliklerinin orda kırmızılık var nezle olmuşta silmiş gibi balık 2, 2.5 cm gibi birisininde sol yüzgecinin tan vücuda birleşme yerinde çizgi halinde kırmızılık var kan oturmuş gibi kırıldı desem herhangi bi  fonksiyok bozukluğu göremedim.Akvaryum 80 lt  su 18 derece balıklar 1,5 cm ile 4,5 cm arası iç filtre yeterli hava düzenli yemleme var.1 aydır var bu sorun  baya araştırdım ama bulamadım bazı yerlerde oksijen fazlalığı gibi şeyler yazıyor ama tam emin olamadım fotoğraf için okadar iyi çekim yapan bir makinam yok sizden yardım bekliyorum yeterli bilgi verdiğimi düşünüyorum ve yardımınızı bekliyorum.
Şu günlerde dinlemekten bıkmadığınız Türkçe şarkı?
Osman Öztunç Üsküdar yanıyor
                        Üç ayak bir şafak
                        Yan çizdim
                        Usta
Zebralardaki sorun
Arkadaşlar yavru zebralarımın arasında birisinin tan burun deliklerinin orda kırmızılık var nezle olmuşta silmiş gibi balık 2, 2.5 cm gibi birisininde sol yüzgecinin tan vücuda birleşme yerinde çizgi halinde kırmızılık var kan oturmuş gibi kırıldı desem herhangi bi  fonksiyok bozukluğu göremedim.Akvaryum 80 lt  su 18 derece balıklar 1,5 cm ile 4,5 cm arası iç filtre yeterli hava düzenli yemleme var.1 aydır var bu sorun  baya araştırdım ama bulamadım bazı yerlerde oksijen fazlalığı gibi şeyler yazıyor ama tam emin olamadım fotoğraf için okadar iyi çekim yapan bir makinam yok sizden yardım bekliyorum yeterli bilgi verdiğimi düşünüyorum ve yardımınızı bekliyorum.
Telefon tavsiyesi (600 lira bütce)
[QUOTE=Fondip] [QUOTE=orktas] Karar veremedin dimi daha? [/QUOTE]
Karar verdim ama istediğim telefon şuan piyasada yok( Huawei ideos x5)
[/QUOTE]
Bende Turkcell t20 almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim ve bildiğim kadarıylada Turkcell t20 dediğin telefonu alıp arayüzünü falan değiştirmiş telefon aynı ama istersen Turkcell t20 bi araştır güzele benziyor ama hiç kullanmadım kullananlarada fikrini sorarsan ii olur.
Turkcell t20 mi Nokia mı
Arkadaşlar telefon değiştirmeye karar verdim ve 500 lira kadar bir bütçem var.İnternetten çok araştırdım Turkcell T20 yi çok kişiye sordum ortada kaldım.Bide size sorayım dedim acaba kullananlar var mı artısı eksisi nedir önerir misiniz.Bir kaç gün içinde karar vermem lazım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.