ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
leoo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Aralık 2005 21:04
Son Ziyaret:
30 Ağustos 2019 00:47
Toplam Mesaj:
89 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Avni Kayserilioğlu
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1979
Yaş:
45
İl:
Aydin
Meslek:
Finans sektörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Avni Kayserilioğlu 125*50*75 2e12D Duboisi Maswa İkola

SON 10 MESAJI

140 55(h) 65 Black kriza 17 dişi 3 erkek(balıklar eklendi)
Gerçekten çok güzeller.MasaAllah...
Sağlıklı balıklar dilerim.
Duvara Gömme Akvaryum (farklı Yeni Bir Kurulum Hikayesi)
Gerçekten güzel bir proje olmuş.Emeği geçenlerin ellerine sağlık. :)
Tropheus Fotoğraflarım
Tugrul Bey,
Size ve bu balıklarınıza bu  kadar yakın olup da  hala  nasıl tanışamadıkTebessüm Bir türlü anlamış değilim.
Sizin gibi bu hobiye yürekten bağlanmış biriyle tanışma fırsatını 4 gözle bekliyorum.Balıklarınız için söylenecek fazla söz yok zaten.Tek kelimeyle  mükemmel  kareler.Tebrik ediyorum.
Saygılar...
Afracobue Bitti; sıra RedCap'te Foto39'da
Erdal Hoca'm içinde blunduğunuz durumu forumdan okuduğumda, bir kaç söz de ben yazmak stedim. Öncelikle  size  her ne şartlarda olursa olsun yapılmış olan bu saygısızlığa tahammül edemedim. Bende sizden Cobuelar almış bir hobici olarak. Burada belirtmek istediğim bir konu var. Bana 6 balık  gönderecektiniz 9 tane geldi. Sebebini de büyük bir mütevazilikle ''gözüme ufak göründüler'' dediniz sadece. O kadar memnun oldum ki anlatamam. Ayrıca şu an damızlık altı oldular. %99 ihtimalle 1e 8d şeklinde. Şimdi soruyorum sizi bu şekilde yanlış yorumlayan kişiye. Bende sizle tanışalı çok uzun bir zaman olmadı. Bu duruma ne diyecekler çok merak ediyorum. Bana özel bir ultimaton göstermediniz ki, balıklar geldiklerinde 3-4 cm diler. İstesenizde ayırt edemezdiniz zaten.
Bu konuyu buraya taşıdığım için özür dilerim Erdal Hoca'm fakat çok etkilendim. Böyle bir davranışı asla hakedecek birisi olmadığınızı tüm site ailesi biliyor. İçiniz rahat olsun. Bilmeyenler de artık bilsin....
Saygılar...
wiwiwi2010-04-09 08:32:12
Afracobue Bitti; sıra RedCap'te Foto39'da
Erdal Hoca'm büyük geçmiş olsun.
Forumdan bir süredir uzak kaldığımdan dolayı gelişmelerden haberdar olamamıştım.Bu balıkları ne kadar çok istediğinizi  biliyorum.Umarım bu  talihsizlik sizi bu hobiden soğutmamıştır.Her nekadar başınızdan geçen talihsizlik elim bir durum olsada.Geride bıraktıkları sizi bir nebze olsun sevindireceğini  umuyorum.Onlar bu dünyadan ayrılmışlar .Fakat geriye yeni nesillerini bırakmışlar.Tebessüm
Ne mutlu size...
 
Saygılar...
Tropheus black ikola kaizerlerim...
Evet ...
Yine Ali Bey, yine özlediğimiz  güzel görüntüler.Sizi gerçekten  gönülden tebrik ederim.Aynı düşüncelere sahip oluğumuz için,aynı şeyleri tekrardan  yazmama gerek yok sanırım Ali Bey..Resimler herşeyi gayet açık ifade ediyor.Tebessüm
Saygılar...
bitkilere sürtünme ?
Cenap Bey,
Vermiş olduğunuz bilgiler sağlıklı  yorum yapabilmeyi yetersiz kılıyorTebessüm.Öncelikle hangi tür balık beslediğinizden başlayarak,tank kurulum süresi, balık stoku,kullandığınız yemler, v. s. gibi bilgileri yazmalısınız.
Bunlar  nitrat artışını tekikleyen faktörler.Dış parazit olması da muhtemeldir.
Şerit Ledli Aydınlatma
İsmail Bey,
Kullanmış olduğunuz led aydınlatmaların 1mt si  400mA değerinde olup,4.8watt güç tüketirler.
Bu bağlamda, 2A lik adaptör ile, 5mt led aydınlatma kullanmanız mümkün.Yanlız adaptörünüzün Trafosunu 6W gücünde seçmeniz isabetli olur.Fazla ısınıp yanmasını engellemiş olursunuz.Zira led ler 4.8W güç tüketecekler.
Saygılar...
Demasonilerim ölüyor :(
Ahmet Bey, geçmiş olsun.
Balıklarınızı Afacan Petshop dan aldıysanız muhtemelen dış parazit olabilir.Tabiki ölü bir balıkta teşhis zordur.Arkadaşlar yorum yapmışlar.Ancak iç parazit olan bir balığı,bu şekilde teşhis etmek bence kesin sonuç vermez.NLS cichlid formulanın aşırıya kaçmadıktan sonra ölümcül bir etki yaratacığını sanmıyorum.Eger diğer balıklarınızda da anormal belirtiler görüyorsanız,derhal  önlem almalısınız.Yardımcı olabileceğim bir durum olursa,çekinmeden danışabilirsiniz.
Saygılar...
 
Yeni Red Rainbow Kambwimba'larım - Yeni resim 4'te
Ne söylenebilir ki?
Tek kelimeyle muhteşemler.Balıkların formlarından,kendilerini doğal habitatında hissettikleri gayet açık bir şekilde görülüyor.
Buna benzer bir videoyu en son tanganyika da çekilmiş bir su altı resminde görmüştüm.Umarım ülkemizde yaygınlaşan bir tür olur.Temin edebilmek sanırım şu an biraz zor ülkemizde.
Murat Bey,gerçekten çok başarılı bir tank olmuş.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.