ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kasapfley
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Aralık 2009 17:45
Son Ziyaret:
17 Mart 2011 10:31
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüsamettin Dedeoğlu
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
Kasap
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüsamettin Dedeoğlu

SON 7 MESAJI

Erdem akvaryum benı ıyı kandırdı
Alper bey adamın amacı belli akvaryumculara karşı içten içe savaş açmış durumda tabi akvaryumcular taleplerini karşılayamadıysa savaş açması  çok normal. benim kendisine acizane tavsiyem işin ayrıntısı bilmeden ve kişileri iyi tanımadan kimse hakkında yazı yazmasın burada oldugu gibi pişman olur.
Erdem akvaryum benı ıyı kandırdı
[QUOTE=ZEYzey] [QUOTE=Erdem akvaryum]Lütfen arkadaşlar bu konudan bu gibi konulardan çok sıkıldım BEN BİZ ERDEM AKVARYUM BÖYLE KİŞİLER DEGİLİZ LÜTFEN  yanlış anlaşılıyoruz şu anda sinirden inannın aglamaktayım bilinçsizce yazı yazıyorsunuz ya zeyzey denen arkadaş dükkanıma 1 kere gelmiş benim dükkanınmda ne rezilligimi görmüş söylersin şu anda kendisinin yaptıgı terbiyesizlikten başka hiçbir şey degil bu adam bana taktı işimle gücümle oynuyor ve bizi kişilik olarak nasıl birisi oldugumuzu tanımayan insanlar bizi burda karalıyor yapmayın yeter artık ne olur yeter artık ya kimin biz ne malzemesini yollamamışız kime zarar vermişiz 1 kişi dahi yazamaz buraya söylesinler. [/QUOTE]


Benim yazım silindiginden insanlar merak ediyordur
ben kimsey zarar vercek bişey demem size kızma nedenim ufak bir eleştiride sohbet sisteminde çıkışmanız sss ler duruyo olması lazım sakladım ve ( SİZE YAPTIGIM ELEŞTİRİ FİYATLAR ÖYLE AMAN AMAN UCUZ DİYİL bunu tüketici olarak söylemek hakımdır dile getirmedigim ikinci konu ise İLANDAKİ YANLIŞLAR İLANINIZDAKİ RESİMLERDEKİ MAZEMELER BALIKLAR DÜKANINIZDA YOK VE RESİMLERİ VAR BU BANA GÖRE KANDIRMAKTIR ve Depsea gibi bir firmanını balıkları hasta ve leşgibi suda perişan halde olması beni üzdü ve bunları ekmeginize zarar gelmesin diye söylmedim dile getirmedim dükkanda 30 akvaryum var toplasan 20 balık var bunları söylemedim ben insanlara. ? ben size takmışmı oldum şimdi. ?
[/QUOTE]
  
NEYİN PEŞİNDESİN SEN KARDEŞİM BEN ANLAMADIM DEDİKLERİNİN ÇOGU YANLIŞ 50 TANE AKVARYUMCUYA FİYAT SORDUM ERDEM AKVARYUMDAN UCUZA GENEDE BULAMADIM. ANKARADA ERDEM AKVARYUM ADAM GİBİ TROPHEUS GETİRMEYE BAŞLADI SEN ÇIKTIN ADAMIN SUYUNA MANA BULDUN TROPLARIN BULUNDUGU AKVARYUMA BALIKLAR DAHA ÇABUK ADAPTE OLSUN SİPRULİNA TABLET EZİP ATIYOR Kİ SUYU BULANDIRAN ODUR SEN KALKIP SUÇLUYOSUN BİLİP BİLMEDEN AYRICA GEL DE DÜKKANINDA KAÇ TANE BALIK VAR KAÇ TANE AKVARYUM VAR BERABER SAYALIM. BİRİLERİNİ SUÇLARKEN BİLİPTE YAZI YOKSA YAZDIKLARININ ALTINDA KALIRSIN.
TROPHEUS TÜRLERİMİZ GELMİŞTİR
Tebrikler kardeşim ankarada tropheus türlerini görerek sayende alabilecez. Bu konu ankaralılar için çok sıkıntı idi sen bu sorunu çözdün tekrar teşekkür ederim. Bu arada red rainbow ve ilangilerin bir harikalar işin gücün ras gelsin kardeşim.
Erdem akvaryum klasiği
Arkadaşlar ben her iki taraftanda degilim ama harun bey erdem akvaryuma iftira atma egiliminde ortada bence tartışılcak konu dahi yok yanlış anladım akvaryum ölçüsü soruyorsunuz zannettim diyor sizde yok bana yanlış yaptın diyorsunuz yapmayın ya bu gibi konuları açıpta kendi degerinizi düşürmeyin. Ortada hiç bir şey yokken adamı zor durumda bırakıyorsunuz.
EKOL filitreler

Bende 2 adet ekol dış filtre var ikisindende memnunum. Bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadım. Ama yaşayan arkadaşlarımda var.

Erdem Akvaryum ( Ankara )
Valla bende akvaryum yaptırdım yaklaşık 15 tane 150 lik akvaryum çok korkuyordum sızdıracak diye  ama Erdem akvaryumun verdiği söz yerini buldu bir tane akvaryum ne patladı nede sızdırdı herkese tavsiye ederim. Fiyatı dediğiniz gibi çok makul  ve babası ile birlik olup hobi için daha fazla ne yapabiliriz diye uğraşıyorlar. Çok teşekkür ederim ERDEM AKVARYUM.... İSTAVRİT2010-05-28 23:52:22
ANKARA'da 2. Mangal Partisi için ön talep(2mayıs)

Selam siz degerli akvaristlerle tanışmaktan onur ve mutluluk duyarım buluşma gününü iple çekiyorum. Saygı ve sevgilerimle.

1. Mehmet GÖKDUMAN
 2. Mehmet KELEŞOĞLU
 3. Faysal EVİS
 4. Ozan AKARSU
 5. Güven CEBECİOĞLU
 6. Nadir GÖKTAN
 7. Ahmet Celebi
 8. Mustafa Nusret DOĞAN
 9. Özgür YAMAK
10. Servet Taylak+ eşi
11.Serkan Güçavlı
12.Recep IŞIK
13.Nurullah Çam (ERDEM AKVARYUM)
14. Emin Çalışkan
15. Mustafa TİVEM
16-Ali KUŞTEPESİ
17.Hüsamettin Dedeoglu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.